pondělí 10. února 2014

Gallery update 26.4: HQ photos for Marie Claire US

Strávila jsem vážně skvělej den se svou nejlepší kamarádkou na světě, se kterou se znám ještě z prenatálního stádia dá se říct :D Vážně skvělej den, co jsme na vejšce se tolik nevidíme, takže to byla opravdu paráda, prostě dokonalá akce, už dlouho jsem neměla tak skvělej den. Ale teď jsem doma... a jsem vážně smutná a naštvaná. Chce se mi brečet. Lehnout si do postele a už se nikdy nezvednout. Nebo aspoň tak půl roku ne. Ta škola mě ničí svým systémem. Nenávidím to. Nenávidím. Já mám jenom jedny nervy. A o ty přijdu. No nic. O těhle fotkách jsem věděla už včera večer, i jsem je hodila do galerie, ale rozhodla jsem se tu aktuálku napsat až teď, protože jsem tu chtěla nějakou chvíli nechat jako hlavní článek ten dlouhý překlad :D Nechci vás nějak přesvědčovat, abyste si ho přečetli, ale fakt byste měli, stojí to za to :D No tohle jsou HQ fotky bez textu, ne scany prostě, z toho photoshootu pro Marie Claire US, takže vlastně fotky nové nejsou, ale jejich forma ano. Miluju je, hlavně tu třetí a doufám, že se brzy objeví další.
I had such an amazing day which I spent with my very best friend... really amazing, I don't remember such a great day. But now, I am really sad... sad and angry. I want to cry. Lie down on my bed and never get up again, school is ruining me, I have just one nerves... I am so pissed off. So tired of it... I hate it there, I just do. Well... I knew about these photos yesterday and I actually published them in the gallery, but I decided to write this gallery update today, after some time, because I wanned that long translation to be the main article on this site for a while. I won't try to convince you to read it... but you really should :D These are HQ photos from that amazing Marie Claire photoshoot, so actually nothing really... new, but I still have to publish it, I love them. Especially the third one, Kristen is there so beautiful.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Nevěřím že jí je 24 Né na to ani nemysli, na škole nebudeš věčně, nic zlého netrvá věčně !! Vzdávají to jenom slaboši, i když mám chuť také někdy se vším praštit...

    OdpovědětVymazat