středa 19. února 2014

Kristen and her directorial debut... what the hell?

Jednu věc vám povím... Kristen je fakt ninja. Momentálně je v Nashvillu. Teď je jisté, že ano, je v Nashvillu, podle fotek a zpráv na twitteru od některých lidí... a co tam dělá? Je spolu-režisérkou nového hudebního klipu zpěvačky Sage (+ The Saints)! Když jsem to viděla poprvé, nemohla jsem tomu uvěřit, říkala jsem si, co se to zase děje, Kristen? Ona vždycky umí něčím šokovat... Všechno kolem toho bylo podivné a nejisté a všichni byli tajemný jak hrad v Karpatech... byly tu teorie, že Kristen odletěla do Pittsburghu nebo do Nashvillu, ale nikdo pořádně nedokázal říct, co z toho je pravda. Teď už víme, že Kristen je opravdu v Tennessee, natáčí hudební video Sage. Někteří lidé měli to štěstí spolupracovat na tomto natáčení, být komparzem a nebo zkrátka jen potkali Kristen a podali nějaké ty zprávy ohledně jejího pobytu tam. Pořád se mluvilo o herečce z A-seznamu a takový blbosti a nikdo nic neřekl na plný koule, dokud se teda skutečně Kris neobjevila v Nashvillu se Sage a ostatníma z těch, kteří se podílejí na tom natáčení. No dokonce vyšlo i jedno video, na to se můžete podívat tady, ale KStew tam není. Fotky a komentáře k nim pod anglickou verzí článku, na fotky stačí kliknout a zobrazí se v originální velikosti...
I will tell you one thing... Kristen is really ninja. She's now in Nashville. Definitely, it's for sure, according to photos from fans.. and what is she doing there? She's a co-director of new Sage (+ The Saints) music video! When I saw it for the first time, I was like... What the hell is going on, Kristen? Everything was really... weird and nothing was for sure... there were theories that Kristen went to Pittsburgh or to Nashville. Now we know, that she's in Tennessee, filming new music video with Sage. Some people had the luck and were compars for this video-making and some of them also took pictures with Kristen. Some tweets were published on Twitter, one video on Instagram, you can watch it here. But no Kristen. But mystery was aroud it, they were still talking about A-list talent or A-list actress, or something like that, I am quite late with this information, because of the trip I went to last weekend, so I won't come back to that. We now know, that it's true, we don't really know much, but we know, that Kristen is co-directing music clip, that she's following her dreams and for once is behind the camera, not in front of it and I can't wait to see the result. Now I have for you some evidence. Kill that girl who post the first picture for Kristin...
imagebam.com
"Den 261 (část II): narazila jsem na možnost být součástí natáčení hudebního videa, režírovaného KristEn Stewart (zabít málo). Nashville je divné místo."

imagebam.com
"Dneska jsem potkala Kristen Stewart a byla super boží a super sladká! #Sage+TheSaints"

imagebam.com
"Ano, to jsem já, kdo drží Kristen Stewart a Courtney Lynn a Sage and The Saints. Zrovna přišli na náš koncert. Natáčeli video. Budeme v něm. #bella"


"Nashville! Přijďte dneska v 8:30 do High Watt na skvělou muziku spolu s odstartováním našeho natáčení, pak Anthony Adams, Bones Owens a Sage + The Saints. Potom nás sledujte jako doprovodnou kapelu Sage v jejím hudebním videu, které režíruje Kristen Stewart!"

imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Naozaj ma to mrzí, že ti Katy veľmi nesedí :( Každopádne si skvelá, takže tvoj blog budem navštevovať aj tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že tohle je skvělá zpráva. Vím, že Kristen se režírování chce v budoucnu věnovat a tohle je dobrá příležitost, jak si to vyzkoušet :) Jsem hodně zvědavá, jak bude videoklip vypadat :)

    OdpovědětVymazat