pondělí 10. února 2014

Marie Claire US Photoshoot - behind the scenes video

Ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj. Pořád jsem naštvaná, pořád jsem smutná, ale už ne tak moc, protože jsem našla dvě věci. Video s Tomem Hiddlestonem, který konečně navštívil Top Gear... a tohle vide, které zveřejňuji práve teď. Můžu vám doporučit i to s Tomem, ale vy z toho hádám nejste tak paf, jako já :D ale někteří z vás možná i jo, takže se můžete kouknout tady :D No tohle video je video z focení toho photoshootu pro Marie Claire. Mám i další odkaz, na další video... tentokrát z natáčení teda, z natáčení 4. série Game of Thrones a na to se můžete podívat na mém druhém blogu tady, koho by to náhodou zajímalo. No ale tohle, které je podstatou tohohle článku, je samozřejmě taky skvělé a já ho zbožňuju, protože je dokonalé. Kristen je tam dokonalá. Přímo nádherná a hrozně roztomilá hlavně v těch scénách ke konci, kde fotí se svou fenečkou Cole. Taky tam teda občas mluví, takže rozhodně stojí za to se podívat :D zítra vám sem připíšu i o čem mluví, ale dneska už se mi to tu nechce rozvádět, takže zatím se mějte :D a určitě se koukněte!
Hi hi hi hi hi hi. Still pissed, still sad, but not that much anymore because I found two things. Video with Tom Hiddleston from Top Gear... and this video, I am publishing right now. I can also recommend the one with Tom as well, but I guess you're not that interested in it as I am, but if someone is, you can watch it here :D Well this video is behind the scenes video from making that photoshoot for Marie Claire. I have also another one behind the scenes video on my second blog, behind the scenes of Game of Thrones, season 4, you can watch this one here. But I love this one as well. Kristen is there so so so cute, especially when she's there with her puppy Cole. Cole is so sweet, I love her :) I know, that animals are IT, but I don't use it. Anyway, Kris is really beautiful, talks there a bit too and I love it, totally, it's worth watching, definitely.

3 komentáře:

  1. Milujem to videjko, Kristen je tu dokonalá, prekrásná, úplne žeriem to tričko, ktoré ma na sebe a tiež tie scénky s Cole :) Video s Tomom v Top Gear ? :o Idem na to

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video :) Závidím jí jejich sedm párů džínů - já mám jen dvoje Ale asi s tím taky brzo něco udělám A ty závěrečné záběry s Cole jsou úžasné! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nevím, jak to u tebe chodí, tak se předem omlouvám, že ti sem takhle píšu, ale založila jsem si tenhle blog o Samovi Claflinovi a sháním affs o celebritách, které s ním mají něco společného :) Napiš mi prosím na blog, pokud bys mě vzala :)

    OdpovědětVymazat