středa 19. února 2014

American Ultra: Max Landis about shooting date

Jsem smutná... prohráli jsem. Ale naši kluci statečně bojovali až do konce a já jsem na ně hrdá. Je mi líto Paviho, že ho vystřídali, on za to vůbec nemohl, možná za ten první gól, ale jinak ne. Ale tak co se dá dělat. No nic, nevadí. Holt si spraví chuť na mistrovství světa ;) Ale nudím se, teda já ne, ale nudí mě ten design. Pořád se mi líbí, ale přijde mi, že už začíná být nudný... Příští vidím v rudých barvách, chybí mi ta červená. A taky tam určitě použiju nějaký kontrast jako je na tomhle ta žlutá s modrou, protože kontrasty vypadají dobře :) ale tenhle tu bude smrtět ještě dlouho, protože nemám čas dělat nový design zrovna momentálně, ale zkusím si najít čas co nejdřív. No... mám pro vás teď jen krátkou zprávu. Na konci ledna jsem psala krátké střípky o American Ultra, padlo tam taky, že natáčení začne v březnu... což se trochu změnilo. Max Landis dnes napsal na svůj twitter, že se natáčení posouvá na duben a doufejme, že tentokrát už je to definitivní.
I'm sad... we lost. But boys were brave and were fighting till the end and I am proud of them. Anyway. I am bored. I still like this design, but I feel like it's getting boring, don't you think? I see the next one in red colors, I miss my red color, and I really like the contrast between colors on this one, blue and yellow, I will use something like that again. This one will be here for a while, before I'll make the next one, because I don't have time for it now, but I really need change. Well, I have for you now just short information. After a confirmation, that the shooting of American Ultra will start in March, another change came out. Max Landis today wrote on his twitter, that shooting will start in April.

3 komentáře:

  1. Taky je mi trochu smutno z toho, že jsme prohráli, ale upřímně... Američani byli prostě lepší, na ledě jich bylo všude plno a hráli skvěle - škoda, že zrovna při zápase s námi, přitom zezačátku to vypadalo, že to přece jen bude vyrovnanější zápas, ale co, ještě bude mistrovství!
    Max je slaďouš, líbí se mi jeho pojem "My KStew Army" Myslím, že si to náramně užívá

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě hrozně štve že jsme prohráli :( Je to nahouby, a to jsem ani neviděla začátek, protože jsem byla v Praze. ALe tim víc se těšim na MS! :)  
    taky doufám že už to natáčení nepřeloží, protože už se těšim. :) Mimochodem, bábovka se povedla, akorát se mi kousek nevyklepl. Ale byla dobrá .:)

    OdpovědětVymazat
  3. To teda také doufám, že už to nepřesunou, nerada bych na to čekala tak dlouho. :)
    O hokeji mi ani nemluv, se Slovenskem jsme to tak dobře zajeli a teď.. :/ Nejprve jak to dorovnali jsem myslela, že to bude v klidu, ale pak se ukázalo, že USA je lepší, co už. :/ Já teď nějak pořád sleduji ty olympijské, i když zatím jsem stihla jen samý biatlon a jednou snowboarding, máme snad medaile jen z něj. Pokud bude nový layout, tak se na něj moc těším, bude to příjemná změna. :)

    OdpovědětVymazat