čtvrtek 1. prosince 2016

Gallery update 60.2: Kristen in 'Ride 'Em On Down' clip - photos + preview

Tak jsem dneska přišla o práci. V anglické verzi jsem se o tom dost rozpovídala, ale čím více lidem o tom píšu, tím míň se mi o tom chce mluvit. Shrnu to tedy jen krátce, už docela dlouho jsem uvažovala o tom, že tam skončím, protože jsem tam byla už tři roky a nebavilo mě pořád fakturovat, no to dilema bylo vyřešeno za mě. Šéf se rozhodl, že bude lepší místo dvou brigádníků zaměstnat jednoho člověka na plný úvazek, aby i trochu ulevil ostatním zaměstnancům, takže už nebude protahovat brigádníkům smlouvy. Alespoň to mi bylo řečeno. A já z toho upřímně nejsem ani nijak zvlášť smutná, je mi líto, že už nebudu mezi těmi fajn lidmi, které mám moc ráda, dělala jsem s nimi 3 roky, ale v podstatě jsem stejně chtěla skončit, takže aspoň jsem to nemusela být já, kdo to musel vytáhnout :D Dochodím prosinec a pak se rozloučíme, ale vzhledem k tomu, že se přátelím s jejich dcerou, tak nejspíš ne napořád. Takže je dobře, že jsme se rozešli v dobrém no. Dost ale o tom. Pobrečím si až později, nějak jsem tenhle týden tak mimo, že už je mi to i jedno :D Teda není, ale nehroutím se. Teď ale ke Kristen. Kristen mě opět jednou šokovala, takže se omlouvám za následujících pár vět, ale co to do prdele...??!!! :D Jak se tohle stalo netuším, kdy se tohle stalo nemám ponětí, ale výsledek toho uvidíme už zítra, ať se to stalo kdykoliv a jakkoliv :D Kristen si zahrála v dalším hudebním klipu, tentokrát k písni jménem Ride 'Em On Down od skupiny The Rolling Stones. ANO. Slyšíte správně. TI Rolling Stones. Nejznámější kapela světa a Kristen hraje v jejich klipu. Je jedno, co posloucháte, ale The Rolling Stones prostě zná každý. A Kris bude v jejich klipu. Zatím mám pro vás 2 fotky z tohoto klipu a jednu ukázku, na kterou se můžete mrknout, když kliknete na ten screen tweetu, který jsem vám sem dala ve videu, které jsem vám sem dala. Děkuji Katie za tip, že už je na youtube :) No já jsem teda musím říct nadšená, hrozně se těším na ten klip!
* * * * * * * *
So I lost my job today. I thought I will cry a bit more over it. I actually did not cry yet. Maybe it's because I am so messed up right now, that I don't care anymore. We had some family drama this week and this is the perfect end of all the perfect events. No, I am over-reacting right now. I actually wanted to quit. It just took me by surprise, that they are those, who decided it and not me. I was supposed to work there for a year. I was there for three years in the end, so that is pretty good. I have something to write about in my CV and I have some experience. I want to find another job, but I think I will just leave be for some time and do something with my free time in the beggining of 2017, because recently I was just really tired and I didn't have time for anything, so I believe it is a good thing. Well, whatever. Now. I have for you something today that I am really excited about. And I will be kind of expressive, so I am sorry for all the 'F-words'. What the fuck, Kristen? What the fuck? When did this happen? Like really? HOW? When? WHAT?!!! Calm down Angie, calm down. Wow. Kristen filmed another project that we had NO idea about. Kristen will appear in another music clip called Ride 'Em On Down by The Rolling Stones. Yes. Those real The Rolling Stones, one of the most famous rock bands in the history. And Kristen is in it. It will be released tomorrow, for now I have for you two photos and one short preview on twitter. If you click on the tweet, you will get to it. They finally put it on youtube, so check out. Thanks to Katie for telling me :) I am so excited, I have no idea when did she managed to do it.


imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Tak to mě mrzí, že jsi tenhle týden měla na houby. Můj začátek tohohle týdne taky nebyl nejlepší no, ale za pár dní začne týden nový a ten bude určitě lepší! Co se týče tvé práce... Hele já být na tvém místě, tak si z toho těžkou hlavu nedělám. Chápu, že tě to zaskočilo, ale jak říkáš - chtěla jsi stejně skončit a takhle se to vyřešilo za tebe a ještě v dobrém. Teď si vem zase na nějakou dobu trochu volna, ať se nám nestrháš a seš ta happy Angie, kterou milujeme a pak si najdeš zase něco jiného :)
    Co se týče Kristen, tak to video na twitteru mi nešlo spustit, ale už to někdo hodil na youtube (https://www.youtube.com/watch?v=XYcRhnJVWCE). Tohle je teda vážně peckovní a absolutně nečekaná novinka! Nechápu, jak se tohle mohlo stát, aniž by o tom někdo napsal. Sice Rolling Stones neposlouchám, ale přece jen je to legendární skupina a mám radost, že si zrovna v jejich klipu mohla zahrát Kristen :) Z ukázky to vypadá, že samotný klip bude pořádná jízda a Kristen tu vypadá hrozně cool!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je naprosto skvělý, Kristen  a Stouni, paráda!

    OdpovědětVymazat