středa 7. prosince 2016

Layout no. 32

imagebam.com
November 5, 2016 - December 6, 2016

Abych v tom měla pořádek, tak zveřejním i oficiální článek o novém designu. Ať mi to pak v té rubrice nechybí. Včera blog oslavil už 5. narozeniny a více si o tom můžete přečíst tady. Při té příležitosti jsem se rozhodla nastavit nový design. Původně jsem chtěla něco úplně jiného, ale pak se mi úplně nedařilo vytvořit to, co jsem měla ve své hlavě, a tak jsem se raději vrátila ke svému jednoduchému stylu... Doufám, že se vám nový design lbí. Abych pravdu řekla, tak ten předchozí, ten červený z náhledu, který tu byl poslední měsíc, jsem začla nenávidět už po prvních pár dnech. Přestal se mi líbit téměř hned, jak jsem ho sem dala, což neni úplně ideální situace, ale rozhodla jsem se to vydržet do těch narozenin blogu :D Možná se vám líbil, ale mně se líbit přestal. No nic :D Ten nový se mi líbí víc, tak snad i vám.
* * * * * * *
So official article needs to be here for the record. You obviously noticed that I changed layout. I first thought of something really special, but then I wasn't able to do what I had in my mind, so I went back to my simple style. I started to hate the previous layout right after I published it actually. Maybe not right away, but after few days. I just didn't like it anymore. But I told myself I have to hold on, till the blog's anniversary, because I wanted to change it anyway. So yesterday I did. Blog is celebrating 5th anniversary right now. I hope that you like this new, 33th design. Maybe you liked the previous one, but during past few weeks, I did not.

6 komentářů:

  1. krásny nový layout a trochu neskôr ale aj tak gratulujem k narodeninám blogu ☺♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, ty mě vždycky tak mile překvapíš svými krásnými layouty. ♥ Ten je opět strašně krásný, nemohla jsi vybrat hezčí fotografie, správná volba. :) Taky se mi moc líbí zvolené barvy a ten snížek v menu. :) A moc moc gratuluju k patým narozeninám blogu! ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Docela mě pobavilo, že píšeš, že se ti přestal líbi po pár dnech Já teda moc červenou nemusím, takže pro mě je tahle vzhledová změna příjemným překvapením. Přijde sem a "Jéé nový layout!" Tenhle se ti teda extrémně moc povedl! Líbí se mi že záhlaví je celé bílé a zbytek stránky má hezký odstín modré :) Navíc si vybrala fakt moc pěkné fotky, ze kterých si opět udělala fantastickou koláž (?). Za tohle tě vždycky moc obdivuju, já nachápu, jak to děláš! A ještě se mi moc líbí ten nápis "Kristen Stewart" :)

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Jo a včera jsem dokoukala na trilogii Zpátky do budoucnosti - vůbec se nedivím, že ty filmy tak miluješ. Já nedokážu pochopit, že jsem na ně koukla až v 19 letech! Nejlepší byly fakt jednička a trojka ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  5. tenhle je krásný a mnohem lepší, ten červený byl na mě moc agresivní ale nechtěla jsem nic říkat, protože sama bych ta úžasný layout nevytvořila

    OdpovědětVymazat
  6. Lay je opravdu úžasný, jasný a vše podstatné vystihující...

    OdpovědětVymazat