sobota 17. prosince 2016

Gallery update 61.0: New photos for The New York Times + Lizzie Borden project update

Dneska jsem byla nakupovat. Měla jsem toho na sobotu v plánu víc, než jen nakupování, ale nakonec to nějak nevyšlo. Sešla jsem se s kamarádkou, od které jsem kupovala dárek pro mamku, protože vyrábí šperky, jenže jsem pro to jela až na druhý konec Prahy, co už skoro ani není Praha a tak jen cesta tam a zpátky by mi trvala dvě hodiny. No a nakoupit všechny ty dárky? To byl mor. Já mám hrozně ráda Vánoce, ale ne úplně to šílenství kolem. V poslední době mi nedělají moc dobře prostory, kde se vyskytuje moc velké množství lidí najednou. Což jsou třeba ta velká nákupní centra. Občas tam člověk zajít musí, ale takhle před Vánocema je to ještě mnohem horší než normálně. Toho lidu, co tam dneska bylo... to bylo strašný. Já jsem pak akorát nepříčetná, protože lidi jsou idioti... Furt do mě někdo vráží a nadává a já jsem pak naštvaná, protože i ta kráva aspoň zabučí, ale ta kráva v knihkupectví mi radši vrazila loket do zad, místo aby řekla s dovolenim. Taky jsem měla za úkol nakoupit dárky za tátu pro mamku a i za bratra pro taťku i pro mamku, takže jsem pak šla domů jak soumar. Taky jsem se málem vztekla při nakupování kabelky pro mámu. Táta mi dal peníze a huš, jdi koupit kabelku, ale já jsem málem zešílela, než jsem nějakou vybrala. Už to nebudu dělat, ať si to nakupujou sami :D
Tenhle článek píšu v podstatě už od rána, takže už bych mohla přestat kecat o sobě a začít kecat o Kristen, co vy na to?

Kristen si nabila kokos. To je krásný začátek, co? :D Nebojte, nic vážného jí není, i když fanoušky, kteří zahlédli ty fotky, jako třeba já, to trošilinku znepokojilo. Objevily se totiž nějaké paparazzi fotky, na které jsem narazila a Kristen na nich měla rozbitá kolena a modřiny na obličeji. Nikdo vlastně neví, co se stalo. Zkoušela jsem to zjistit, ale nejspíš to ví jen ti, co u toho byli. Podle všeho to vypadá, že byli večer někde venku s přáteli, zašli si zahrát kulečník a po několika hodinách jí vyfotili pomlácenou. Nejspíš někde zakopla a upadla a protože ráda nosí dříny z dírami na kolenou, tak si je odřela. Nejspíš se i trochu praštila do hlavy, nebo se možná nejdřív praštila o něco do hlavy a jak se lekla, tak upadla. V postatě to se nejspíš nedozvíme. Je to trochu, jako když přišla o berlích na předávání Oscarů. Lidé taky diskutovali o tom, jestli to náhodou není jen pro film, ale není, bohužel. Tak snad se brzy zahojí a bude v pohodě. Nebylo to nic vážnýho, to bychom věděli. Každý si prostě někdy namlátí. Nejspíš jen zakopla a upadla. To jen tak, kdybyste náhodou na ty fotky narazili a nevěděli, co se děje. Teď už k věci. Zatím nepojmenovaný projekt, který Kristen natáčela v Savannah v Georgii byl včera oficiálně dotočen. A v rámci oznámení dokončení natáčení byla zveřejněna první oficiální stillska z filmu. To je ta druhá fotka. Ta první je potom fotka z natáčení, na které můžete vidět Kristen, i když jen na obrazovce. Mimochodem, v Savannah se natáčely nebo natáčejí další dva filmy ve stejném časovém období jako ten film s Kris a v jednom z nich hraje Daniel Radcliffe. To vás sice možná některé nezajímá, ale já měla hroznou radost, když jsem zjistila, že se s Kristen údajně měli setkat, protože je oba miluju :D Ale bohužel žádné fotky z toho, bohužel.
* * * * * * *
I was shopping today. My dad does this thing last couple of years, that he gives me money and I buy presents to my mom on his behalve. So I was supposed to buy a new black bag for her and also one LP... and I had to buy her present from me and also on behalve of my brother, so I spent freaking huge amount of money and I looked like a Christmas tree when I went home. But I have it all, I am done with shopping for this Chrismas. All I have to do now is to choose some nice Chrismas papers and wrap it. And get the rest of the money from my brother. I love Chrismas, but I don't like all the crazy stuff around. As I get older, I am starting to hate these huge shopping centers and during Chrismas time it's even worse. So much people everywhere, it causes me panic attacs sometimes. I am writing this article like.. forever now, so I will finally stop talking about me and start to talk about Kristen.

Kristen injured herself in Savannah few days ago. It is nothing terrible, just hit knees, but she also hit herself to her own face and it kind of looked scary. No one actually know what happened. People first thought it's for a movie, but then bunch of pics showed up from the same evening and in one part she was ok, and after few hours, she had blood on her knees and the next day even bruises on her fact. I hope my baby is going to be fine soon. It looked a bit scary, but it wasn't even for a hospital visit, she has probably just stumled over and has fallen. That is just short info, if you saw those paparazzi pics. I don't publish them but they are on the internet, so you might have seen them the same way I did. Whatever. I have for you today some news. The filming of the 'Lizzie Borden' project has wraped yesterday. I have for you one behind the scenes photo, but most importantly first official production still picture, that was published with the information about wraping the movie. By the way, in Savannah were two more films filmed in the same period of time as Kristen's project and one of them was Daniel Radcliffe's movie and according to some sources, these two have met. And I know that you don't care XD but I love them both so much, so it makes me really happy that they've met. Whatever. Check out those photos, you can see Kristen in both of them.

imagebam.com imagebam.com

Můj dlouhý vykecávací odstavec a dvě fotky týkající se nového film ale nejsou všechno, co pro vás dnes mám. Konečně se dostávám ke konci článku, hallelujah :D Dělám hrozně moc věcí najednou a pak celý den neudělám nic. Zítra musím být trochu produktivnější, vzhledem k tomu, že v úterý mám zápočet z italské syntax :D Už zase kecám, bože zabte mě. Za chvíli začíná Atlas mraků, tak to musím konečně dopsat. Mám pro vás 4 nové fotky týkající se projektu The New York Times magazínu s názvem L.A. Noir. Kristen pro tento projekt natočila krátký snímek 'Dying Lover' [kuk zde] a dneska se objevily dvě nové oficiální fotky a dvě fotky z natáčení. Všechny jsou skvělé, hrozně se mi líbí, tak doufám, že i vám.
* * * * * *
But it's not everything I have for you today. I also have for you new photos from the filming of 'L.A. Noir' short film "Dying Lover" by The New York Times and two photos that I can probably call stills. The official pics from the film are the first two and the behind the scenes photos are the third and the fourth. I love them al very very much. Kristen looks absolutely amazing there. I love the clothes, I love the hairstyle, I love the atmosphere, that they are black and white. I love everything about them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Fotit někoho po pádu, když je potlučený, to už je nechutný...

    OdpovědětVymazat
  2. No, ti paparazzi musí vždycky vyfotit všechno, snad je teda Kristen v pořádku, na ty fotky jsem ještě nenarazila, a upřímně nevím, jestli je chci vidět. Ale je škoda, že se neobjevily nějaké fotografie s Danem, to by bylo super. :) Fotografie jsou super, na film se strašně moc těším, a ty černobílé fotky, waau, hlavně ta první se mi moc líbí. ♥
    Jinak Angie, děkuju moc za krásný komentář, potěšilo mě to, ale i rozesmutnilo, já měla taky blog o Lucy šíleně ráda, přece jenom jsem ho měla skoro 3 roky, ale dva blogy prostě neumím utáhnout :( a k Jakeovi mě to táhne více. Jsem moc ráda, že chceš být i tak dále affilates,a samozřejmě si dám tvůj blog o Kristen opět do sisters/family. ♥

    OdpovědětVymazat