středa 7. prosince 2016

Gallery update 60.5: Stills, poster + bts from Come Swim

Ahoj ahoj ahoj. Mám pro vás pro změnu další skvělé novinky z Kristenlandu. Tentokrát se to týká Kristenina filmového režisérského debutu, který dostal finální název Come Swim. Tento film bude mít svou premiéru v oficiálním výběru na filmovém festivalu v Sundance! Kristen jezdí do Sundance vážně často a má to tam ráda a Sundance má rádo Kristen, takže já jsem vážně nadšená, že její krátký film bude mít premiéru právě tam. Kromě této skvělé zprávy byl zveřejněn i jeden rozhovor, na který se tedy teprve chystám. Zveřejnili ale i tři první stillsky z filmu, podle kterých to vypadá, že to bude takový hodně umělecký a rozhodně zajímavý snímek. Jsem na něj vážně zvědavá. Také se objevily první dva postery a jedna fotka z natáčení, která je tedy jedinou fotkou, na které je Kristen. Moc jí to tam sluší, vypadá tam skvěle. Líbí se mi v téhle nové roli. Samozřejmě chci, aby dál hrála a i ona řekla, že chce dál i hrát i režírovat, že jsou to oba světy, ve kterých se chce nadále vyskytovat a realizovat, ale jsem hrozně ráda, že se jí splnil ten sen. A jsem fakt zvědavá, jaké to bude :) Co si o tom zatím myslíte vy?
* * * * * * * *
Hello hello hello. I have for you amazing news about Kristen's directorial debut Come Swim! First of all, I have for you amazing information. Kristen's short film was chosen to the official selection at Sundance Film Festival! It will premiere there. I am so freaking happy for it, it is amazing. Kristen loves Sundance and I am so happy she's going to be there with her first film ever, it is so great. I also have for you something else, I have for you first three stills photos from the movie. It seems like it's really going to be very interesting and very artistic. I also have for you two first official posters and one behind the scenes photo. Those stills and posters are of course not with Kristen, but the behind the scenes photo is and it is amazing. I love her in this new role. I want her to still act, of course, and she also said, that she's not finished with that, she's right now filming a movie, so it is not an option, but I am also glad that she could make her dream true.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

5 komentářů:

  1. To vypadá hodně zajímavě, dobrý plakát...

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen to nesmírně přeji! Jsem ráda, že premiéra bude zrovna na Sundace, snad se dočkáme plno rozhovorů a fotek, věřím, že její debut bude mít úspěch! :) Snad se k nám také dostane, nechtěla bych o to přijit :)

    OdpovědětVymazat
  3. No vypadá to opravdu zajímavě. Nejsem si úplně jistá, jestli to bude můj šálek čaje, ale hlavní je, že si tímhle Kristen splnila svůj sen a usedla na režisérské křeslo :) Taky mě překvapilo, že se film objeví na Sundance. To bude už za chvilku. Už se moc těším na všechny ty fotky a rozhovory :) Jinak se mi teda moc líbí ta fotka z natáčení. Kristen je tam rozkošná ♥Návrat do budoucnosti je určitě něco k čemu se budu navždy vracet! Asi se mi z hlavy ani nevymaže ta hláška "U všech Skotů!" Jinak ty jsi vlastně psala článek k výročí 21.října 2015 a tím jsi mě k téhle trilogii přivedla :)

    OdpovědětVymazat
  4. mno tak aj na mňa to tak posobí a som teda na tento je počin zvedavá a teším sa na to, určite je skvelé, že si vyskúša aj niečo také ale určite by mala aj naďalej hrať , to určite ale som rada, že sa jej tento sen splnil a čo vieme čo bude následovať     

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jej to neskutočne želám že si konečne splní svoj sen a zasadne na režisérsku stoličku a vydá film na ktorý bude spomínať že to bol jej prvý, ktorý režisérovala. Snáď sa jej to podarí ešte lepšie ako mala svoje predstavy a dotiahne to do dokonalosti.

    OdpovědětVymazat