pátek 2. prosince 2016

Kristen in 'Ride 'Em On Down' music video by The Rolling Stones!!!

Ach můj BOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! To video jsem viděla hned, jak se objevilo. Jela jsem zrovna ze školy do práce, zapla jsem si to v autobusu a přišla o mobilní data, ale je mi to úplně jedno, protože to rozhodně stálo za to! Viděla jsem to už asi 5x a rozhodně to uvidím ještě mnohokrát. Za chvíli odházím do kina, ale tohle prostě musím zveřejnit dřív, než zase zmizím. Mám i nějaké fotky, ale ty počkají. Večer bude ještě možnost. Kristen si zahrála v klipu až legendární hudební skupiny The Rolling Stones. Celý klip se točí kolem Kristen, která si užívá muziku a zároveň jízdu v docela vytuněném modrém Mustangu z roku 1965. Prohání se ulicemi Los Angeles, jen ona a její mustang. A pak možná ještě někdo a něco, ale na to se koukněte sami. Kristen v klipu i tančí, trsá na hudbu a dělá s autem psí kusy. Zajímalo by mě, jestli všechno odřídila ona, ale i bych řekla, že je možné, že ano, i když některé ty kousky vypadají trochu nebezpečně. Moc se mi ten klip líbí, i ta písnička je skvělá a Kristen je tam strašně sexy, krásná a úplně dokonalá. Vážně, to video je perfektní. Jsem z toho tak nadšená, hned si to pustím znova. Kristen o té zkušenosti řekla: "Nebylo potřeba víc než pár slov, abych se pro ten nápad nadchnula. Stouni! 65 mustang. Sami v Lost Angeles. A to natáčení bylo stejně tak vysněné jako ten nápad. LA jsme během jednoho dne rozervali na kusy a měli jsme sakra hustej hudební kus."
* * * * * * *
Oh my GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I watched it the moment it came out, I was in the bus, going to work and watching it on my phone, getting out of internet data because of that, but it was worth it. And I've seen it like 5 times already. I go to the cinema in a moment, but before I do, I have to write about it. Kristen stars in a new music video of 'Ride 'Em On Down' song by The Rolling Stones. Yes, I am talking about the real Rolling Stones. As I actually wrote yesterday. It was published full today and I absolutelly love it. Kristen is soooooooooo hot in it. So hot and cool and gorgeous and she's dancing and riding that beautiful blue car. It is perfect, she is perfect, I am so excited. And the song is so good, the whole video is just a masterpiece, I am so glad they decided to film it with Kristen! I also saved some pics, but I will publish those when I get back home in the evening. Kristen said about the experience: "It didn't take much more than a few words to get me amped on the idea. The Stones. A 65 mustang. Alone in Los Angeles. And the shoot was just as dreamy as the idea. We tore LA apart in a day and we had one hell of a sound track.'

5 komentářů:

  1. tak to sa ti ni nečudujem, že si si to už toľkoktrát pozrela lebo je to fakt perfektný videoklip a Kris v ňom vyzeerá skvelo, mne sa tieť zapášil hneď a to som to nemusela vidieť úplne do konca , na to, že je hanblivá bola skvelý a páčilo sa mi ako si to bezstarostne užíva, čo sa mi páčilo najviac bola časť s lízatko      perfektné a tá zebra wtf     , ale ani to auto nebolo veru zlé    to by som brala aj ja

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je něco, hned se jdu na to podívat, protože už jen podle ukázky to vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je fakt drsný!!! Musela jsem si to pustit hned dvakrát po sobě, protože je to prostě pecka! Je naprosto úžasný, že Kristen dostala takovouhle příležitost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsem na ten klip koukla a nemůžu uvěřit, jak rychle to uteklo Mně přišlo, že ten klip trvá tak 30 vteřin Je vážně parádní a děsně cool. Je super, že se v něm objevila zrovna Kristen - ten její začátek hned na začátku byl parádní ♥ Přiznám se, že by mě taky docela zajímalo, jestli si to všechno odřídila sama Písnička je pro mě takový průměr - já Rolling Stones neposlouchám - ale klip je to fakt prvotřídní! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten klip je naprosto peckový, takový zkrácený road trip movie, moc se mi to líbí. Písnička teda zas tak ne, mám raději jejich starší hity než ty novějším ale to nemění nic na faktu, že je to fenomenální kapela a pro Kristen musela být opravdu čest s nimi pracovat, taková nabídka se snad nedá ani odmítnout! Myslím, že pro tohle nemohli vybrat nikoho lepšího, než ji, je v tom absolutně boží a navíc fakt kočka, kord když tam tancuje na té pumpě!

    OdpovědětVymazat