neděle 4. prosince 2016

Gallery update 60.4: The Vogue Paris 2016 outtakes

Před několika dny jsem zveřejnila článek s jednou fotkou pro prosincovo-lednové číslo časopisu Vogue Paris. Na té fotce byla Kristen vyfocená zezadu na balkóně, jak sleduje Paříž a psala jsem, že se již brzy snad objeví další fotky. Viděla jsem nějaké fotky z focení, tak bylo jasné, že nějaké další budou. Taky by byla asi škoda, kdyby si jí zvali do Paříže kvůli jedné fotce. Nečekala jsem ale, že se ty fotky objeví až tak brzy, ale každopádně někdy včera večer nebo dnes v noci byly zveřejněny a já jsem z nich docela hotová musím říct. Našla jsem je asi ve 2 ráno a jenom jsem zírala. Částečně proto, že některé z nich miluju a částečně proto, že některé z nich nechápu :D Absolutně třeba nechytám ten outfit na druhé fotce nebo na té fotce, co je v galerii, jak je Kris focená na chodbě, ty outfity jsou naprosto ujeté a hrozné :D Ale to je asi holt Chanel. Fotky fotil Karl Lagerfeld a když už tedy outfity některé nic moc, tak se musí nechat, že Karl fotí fakt dobře a Kristen na všech fotkách vypadá skvěle. Mě naprosto uchvátila ta první fotka, ta je podle mě absolutně dokonalá! Nových fotek se objevilo celkem 6, tak se určitě koukněte i na ty dvě zbylé. Najdete tam i tu první, kterou jsem sem dávala nedávno. Co si o novém photoshootu myslíte? Zatím nejsou úplně ve vysoké kvalitě, ale jak se objeví, tak je obměním.
* * * * * * * *
Few days ago, I published an article with one outtake and one scan from December / January issue of Vogue Paris. Kristen was showing her back to us, watching Paris landscape and I told you, that more photos are to come. I was sure, because I've seen some behind the scenes and I know Chanel, they wouldn't just take one photo and go away. Waste of time and I agree with that. I didn't know when they are going to publish the rest of the photoshoot, but they did very soon. Sooner than I expected. Yesterday evening. Maybe even today in the night I don't know exactly, I found them at 2 a.m. today, so who knows. Anyway, I have them for you now and I am totally blown away by them. Especially the first one here, that one is absolutely perfect and I love it so so so much. I love them all, despite the fact, that especially the second outfit is absolutely terrible and one of those two that are just in the gallery is also totally crazy... XD It is so weird, but except that, I love it so much. Kristen looks so great here and I really hope that more are to come or at least HQ's. Enjoy photos, I hope you like them, because I am really excited.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Hustý fotky, naprosto úžasný!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak některé ty kousky oblečení teda taky nechápu Prostě Chanel. Máme k němu stejný postoj. Dokonce mi i přijde, že Kristen byla tak nějak účesaná podle Karla Už blbnu. Každopádně fotky jsou to opravdu hezké :) Mně se moc líbí ta druhá a čtvrtá, co jsou v galerii :) Ty jsou fakt parádní ♥ :)

    OdpovědětVymazat