pátek 23. prosince 2016

Gallery update 61.3: Personal shopper photos + personal pics + new New York Times Magazine bts

Ahoj ahoj ahoj. Jak se máte? Tohle je nejspíš poslední článek s novinkami na nějakou dobu, protože... no prostě proto, že budou Vánoce a kromě toho, že Kristen nejspíš slaví Vánoce doma s rodinou nebo přáteli nebo obojím, takže se asi nebude zrovna nikde dvakrát objevovat. Kromě toho i blogeři a admini mých zdrojí nejspíš slaví Vánoce. A spolu s nimi i já. Vánoční svátky u nás doma bývají většinou dost náročné. Samé návštěvy a tak asi nebudu mít moc času. Ale uvidíme. Zítra vám určitě ještě napíšu k Vánocům nějaké pořádné přání, ale kdybych to náhodou nestihla, tak vám přeju, ať si moc užijete svátky, hlavně v klidu a pohodě! :) Ale teď už k věci. Mám pro vás nové fotky týkající se filmu Personal Shopper. Dvě stillsky a tři fotky z natáčení. Všechny čtyři jsou skvěléa moc se mi líbí :) Už se hrozně těším, až ten film uvidím. Sice je to horor lomeno mysteriozní drama a já nesnáším horory, ale co bych pro Kristen neudělala. Moje láska k ní je silnější :D (říká člověk, který ještě neviděl Certain Women, i když to má stažený už asi dva měsíce). Ale to je vedlejší. Dneska jsem zjistila, ve kterém hotelu Kristen bydlela v Praze, když se tu Personal Shopper natáčel. Dneska. Po víc jen roce :D A to jsem šla okolo, a to je na nic. No nevadí. Co se dá dělat, třeba přijede někdy znovu :D
* * * * * * * *
Hello hello hello. How are you? This is probably the last photo with news for some time. I will write a Christmas wish tomorrow, but no news at all, probably. It has two reasons. There are usually no news during Christmas time, .because Kristen is celebrating too and all people that run my resources do it too. The second reason is, that I celebrate Christmas. And my Christmas are usually quite... busy. We have quite a big family, so every day there is someone coming to our house or we are going somewhere, so I will probably not have much time. But we will see. I have for you couple of new photos. I have for you two new stills photos from Personal Shopper and also three new behind the scenes photos from the filming. I know this film is a horror / mysterious drama, but I really cannot wait to see it. I hate horrors, but my love for Kristen is stronger. (Says someone who still have not seen Certain Women even though it is possible already couple of weeks). Whatever. I today found out in which hotel Kristen was during the filming in Prague. Now. Like year after. More than a year. And I was there, I went aroud! I am sooo mad at myself. Whatever, I love these photos, so check out.

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Tenhle článek píšu už věčnost, takže to nebudu protahovat. Mám pro vás další 4 nové fotky. Tou první je další fotka z natáčení projektu Dying Lover pro magazín The New York Times. Potom pro vás mám tři nové osobní fotky lomeno fotky s fanoušky. Ta první je s fanynkou, která zastihla jak Kristen, tak Chloe Sevigny, která hraje hlavní postavu Lizzie Borden ve filmu Lizzie, který vypráví příběh velmi nechvalně známé vraždy na konci 19. století. Film byl před pár dny dotočen v Savannah v Georgii. Mně osobně teda Chloe není nijak zvlášť sympatická, nemůžu si pomoct... ale nechci nic hodnotit, než uvidím film, já jí asi nikdy v ničem neviděla si myslím, tak uvidíme. Na druhé a třetí fotce, které jsou v podstatě stejné, můžete vidět Kristenina kamaráda CeeJ, který byl s Kristen v Savannah v podstatě asi celou dobu. Podle mých informací jsou to na té fotce lidi ze štábu, ale už nevím, kde jsem to viděla, takže možná jsou to fandové, ale hodila jsem to k osobním.
* * * * * * *
I am writing this article like forever now, so I will not do it completely separately. I have for you another four photos. One behind the scenes picture from The New York Times Magazine project and three personal / fan photos. I wasn't sure if those with CeeJ are personal or with fans. I published them in personal, because I have found that it's Kristen with CeeJ and the crew, so it probably is personal pic. You can also see Chloe Sevigny in the first picture with fan. To be honest... I don't actually really find Chloe very likeable... I probably haven't seen her in any movie, but whatever, we will see. She is the actress that plays the main character, Lizzie Borden in "Lizzie", movie about infamous murder case in late 19th century.

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Naprosto chápu tvojí nepřítomnost při Vánocích, proto jsem tu nebyla a neobíhala tolik dní, nakupovala jsem dárky, připravovala jsme se na Vánoce, takže se chci omluvit, ale teď to bude volnější :)
    Koukám, že novinek se za tu dobu, co jsem tu nebyla objevilo vážně hodně a musím říct, že ta fotka pro  The New York Times je opravdu skvělá, umělecká a něco takové se už opravdu nevidí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že Personal Shopper bude v pohodě! :) Třeba tam bude pár scének, kde se člověk trochu lekne, ale určitě to nebude tak hrozné jako Noční můra v Elm Street, Žena v černém nebo V zajetí démonů Každopádně nové fotky potěšily! Hodně se mi líbí ta první stills a na fotkách z natáčení se mi zase líbí její účes :) A zajímavá mi přijde i fotka z natáčení "Dying lover" - ta je taková umělecká :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslím, že Personal Shopper bude v pohodě! :) Třeba tam bude pár scének, kde se člověk trochu lekne, ale určitě to nebude tak hrozné jako Noční můra v Elm Street, Žena v černém nebo V zajetí démonů Každopádně nové fotky potěšily! Hodně se mi líbí ta první stills a na fotkách z natáčení se mi zase líbí její účes :) A zajímavá mi přijde i fotka z natáčení "Dying lover" - ta je taková umělecká :)

    OdpovědětVymazat