sobota 3. prosince 2016

POTM: January 2017

Ahoj všichni, jak se máte? Mám takovej blbej zvyk, nebo spíš můj mozek má takovej blbej zvyk, že když jsem vzhůru moc dlouho, tak pak nemůžu usnout, začnu přemýšlet o blbostech a pak už tuplem nemůžu usnout. Přišla jsem z koncertu kapely Jelen už asi před hodinou a půl, ale čekala jsem ještě až přijde mamka a pak jsem začla přemýšlet, kde se asi zadřel brácha a to já pak neusnu, dokud on nepřijde domů, což může být klidně ve tři, ve čtyři, že jo. Ale třeba se mi povede usnout. Každopádně než to půjdu zase zkoušet, mám pro vás alespoň tu druhou anketu tohoto měsíce o fotku měsíce leden. Je hrozné, jak ten čas letí, nemůžu uvěřit tomu, že už je prosinec. Šílený. No co se dá dělat. Tentokrát jsem se rozhodla zase pro filmové téma a protože se v poslední době objevilo hodně stillsek k filmu Personal Shopper, vybrala jsem čtyři pro tuto anketu právě z nich. Osobně mám odhad, která fotka tentokrát nejspíš vyhraje, ale nebudu se snažit to předpovědět a zkrátka to jen nechám na vás. Jen mám osobně favorita, tak třeba mě překvapíte :D Teď vám přeju dobrou noc, já to znovu zkusím zalomit... a uvidíme se zítra. Tedy dneska. Ale pro mě je další den až v případě, že mezi tím proběhne alespoń hodina spánku nebo když začne svítat :D
* * * * * *
Hello everyone, how are you? I have this bad habbit, that if I don't fall asleep soon enough, I start to think about stuff and then I cannot fall asleep anymore. So that happened today. I came back from the concert I've been to and I cannot sleep. I usually wait until my brother comes back, because I am paranoid, especially when I am in this kind of mood I am now. But the concert was amazing. Well, the main band was amazing, the support wasn't, but it happens. I have for you now another round of photo of the month poll, this time of photo of January. It is really terrible that it's December already, I don't get it, how can the time run so fast? Whatever. I decided to let you choose between four stills photos from Personal Shopper. I think I know which one is going to win, but I will let it up to you. So which one do you like the most? I really cannot wait to see this movie, despite the fact it is a mysterious thriller (= psycho horror). So choose your favorite, I am very curious which one is going to be January's winner.



Sečetla jsem hlady. Tentokrát hlasovalo celkem 16 lidí a nebylo to úplně jednoznačné. Rozdílem jednoho hlasu nakonec nad 1. a 4. fotkou zvítězila fotka č. 2 s Nikki Reed.
* * * * * * *
So you have vote. It wasn't very obvious, there is one vote difference, but in the end, the second photo with Nikki Reed.


7 komentářů:

  1. To Angie přesně znám, já když neusnu do půl jedné, tak pak je to marný, viz včerejšek, kdy jsem k tomu všemu měla psycho stavy, slyšela jsem podivné zvuky, dost živě a reálně a měla jsem prostě jasný pocit, že se k nám někdo musel vloupat! Jak se ti líbil koncert? U nás byli v listopadu a bylo to úžasný, až teda na to šílený ozvučení, které tu máme a které kazí každý koncert!:/ Co se ankety týče, já musím dát čtyřku, ta mi mimochodem přijde spíš jako z nějakého photoshootu a Kristen je tam prostě taková správná drsňačka

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, vybrala jsi skvělé fotografie, ale okamžitě jsem se zamilovala do čtyřky. ♥ Je skvělá, prostě taková celá Kristen. Je to parádní fotka, souhlasím se susan, úplně jak z nějakého photoshootu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vidím, že to s tím spaním máme podobné. Já taky když nemůžu usnout, tak začnu přemýtat nad blbostma a pak usnu až někdy po půlnoci A většinou se mi to stává z neděle na pondělí, tak uvidím, jak se dneska vyspím No z fotek jsem musela hlasovat pro čtverku. Ačkoliv teda nesnáším kouření, tak ta fotka vypadá skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, tak to já zas obvykle vytuhnu hrozně rychle Nejsem zrovna noční člověk, a třeba když jdu spát ve 2, usnu během vteřiny Na druhou stranu, když jdu spát brzo a nejsem ready na spaní, jsem taky schopná usnout až o několik hodin později, mozek mi šrotuje na 100% a to pak ten další den teda stojí za to A když fakt nemůžu spát, pustím si nějaké CD...jakože odmala to byly třeba pohádky a tak a já si to občas pustím i teď (spíš audio Harryho Pottera ), i když ty starý byly ještě na kazetě a já už kazeťák nemám a štve mě to, já bych si je pustila i teď, byly hrozně super ...ježiš, není to divný? No nic.. do ankety jsi teda vybrala krásný fotky, já se nakonec rozhodla hlasovat pro dvojku, i když jsem hodně váhala ještě mezi jedničkou :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to ja mám niekedy takto tiež, že som veľmi unavená ale ako si sa preberiem a nechce sa mi potom spať a je to hrozné keď ma človek skoro vstávať a ísť do práve to je potom hrozné ešte viac   
    mno a k fotografiám tak to som nemala o čom lebo som si zamilovala prvú fotografiu a tak som za ňu aj hlasovala      nedalo mi inak

    OdpovědětVymazat