čtvrtek 15. prosince 2016

Gallery update 60.9: New photos from BTS of The Rolling Stones clip + new/old 'Personal Shopper' pics


Jeden můj kamarád si nedávno postěžoval, že prý nezdravím, když začínám konverzaci. On teda zase nepíše velká písmena na začátku věty a taky mu za to nenadávám, ale to je detail. Má pravdu, dost často nezdravím. Respektive naživo samozřejmě ano, ale když někomu píšu, tak mnohdy prostě rovnou začnu s tím, co mu chci sdělit, místo abych psala pokaždý, když chci něco sdělit, ahoj. A dělám to i tady. Často prostě rovnou začnu psát, co mám na srdci. Stejně jako dneska. Ani nevím proč, ale přijde mi to slůvko ahoj občas zkrátka zbytečné. Když začnu konverzaci, tak ten pozdrav je zkrátka nevyjádřený, už tím, že na něj začínám mluvit, tak ho zdravím. Nemyslím to jako nějakou neúctu, jen jsem zkrátka taková, je to způsob, kterým s lidmi komunikuju. Tak doufám, že si to nějak neberete osobně, tak jako ten můj kamarád... :D Původně jsem chtěla ale napsat něco úplně jiného. Chci se zeptat, jestli vám tyhle delší aktualizace galerie vyhovují, nebo vás spíš zděsí, když vidíte ten dlouhý článek? Vždycky jsem občas přidávala do článku víc fotek na různá témata, protože mi přijde zbytečné přidávat zvlášť každou jednu fotku, která se objeví, ale většinou jsem to psala dost stručně, abych vás nezahlcovala a ne takhle rozkouskovaně. Tak mě zajímá váš názor. Dejte mi vědět.

A teď už tedy ke Kristen. I když přeci jenom ještě malou oklikou. Musím vám totiž povyprávět o tom, co se mi dneska zdálo. Mívám občas taková období, kdy moc dobře nespím a když usnu, tak se mi zdají hodně živé a realistické sny. Někdy až moc živé. Třeba se mi zdálo o tom, že mě vyhodí a pak mě vyhodili :D Sice v tom snu to probíhalo trochu jinak, ale stalo se to a to mě docela děsí. Každopádně dnes v noci se mi zdál extrémně živý sen o tom, že se moje kamarádka na nějakou dobu odstěhovala do Berlína a já jsem tam za ní jela na návštěvu a během té návštěvy jsem tam potkala Kristen. Předstírala jsem v tom snu, že jsem hrozně cool a in a že vlastně ani pořádně nevím, že je slavná a daly jsme se do řeči, ale moje snové vnitřní já se s ní jen hrozně chtělo vyfotit a pokecat si. A bylo to takové trochu divné, ale vtipné. Hlavně, když jsem v jednu chvíli vzhlédla a tam byla Jennifer Lawrence a já jenom: "Ahoooj Jenn." Jak stará známá, jako wtf? Ten asi věšteckej teda nebyl, bohužel :D No a teď už k fotkám. Mám pro vás další dvě fotky týkající se toho klipu The Rolling Stones. Tentokrát jsou to dvě fotky z natáčení, které se mi obě hrozně líbí. Hlavně ta první, ta je prostě dokonalá. Ten klip už jsem viděla tolikrát, až to zdravý není a pořád doufám, že se budou objevovat další fotky.
* * * * * * * * *
My friend told me, that I don't usually say hello when I start a conversation. It is true. I don't. I usually start a conversation right ahead, because I have something important to say. I also feel it's kind of useless. Like... when I talk to you, it is itself a greeting. Do you mind that I sometimes just start to write without saying hello? Because I don't mean to be disrespectfull, it is just the way I am. I am trying to greet people now, when I write to someone, but it just doesn't feel right, it's not the way I usually communicate with people. Whatever. I actually wanted to write something else. I wanted to ask, if you like these longer gallery updates with more groups of photos or it scares you a bit, because the article is then longer. I don't really have time to publish everything in a separate article and I kind of don't see the point, when I have just very few pictures. I used to do it as long as I remember, more topics in one article, but I usually wrote just one long message and not separate one for each group of photos. So please, let me know.

Before I start with the news I have for you today, I have to tell you about my dream I had today. I sleep very badly last couple of weeks. I have these periods of time, when I have problems with sleeping and I usually have very weird and very vivid dreams that feel very real. It sometimes scares me how real they feel. Like that dream about me loosing my job. Then I did. That freaked me out. Tonight, I dreamed about Kristen. I had very, very vivid dream about my friend living in Berlin for some time. I went to visit her there and I was there with her for some time too and during this time I've met Kristen and we had a very weird conversation. I was kind of trying to act like I don't actually know her and I just want to chat, but in this dream reality, I wanted to become friends with her and also take some pictures together. I also remember a part, when I looked up from the table when we were sitting and there was Jennifer Lawrence, and I just said: Hello Jenn. It was so creepy :D Whatever. I have for you few new photos today. First of all, the newest ones on a timeline of 2016. Two photos from the filming of The Rolling Stones's 'Ride 'Em On Down' music video. I love them both. Kristen is very cute here. I love especially the first one.

imagebam.com imagebam.com

Začala jsem tím, co je na časové ose roku 2016 nejnovější podle toho, kdy se to dělo a teď skočím na to nejstarší. A dokonce se tuším dostáváme na osu roku 2015, i když tyhle fotky se poprvé objevily až v květnu 2016. A já jsem je nikdy nezveřejnila, přestože jsem to mnohokrát plánovala. Včera se totiž objevily tři nové fotky a když jsem je chtěla nahrát do příslušné složky v galerii, zjistila jsem, že ta příslušná složka neexistuje. Stane se. Takže místo těch tří nových mám pro vás celkem 12 fotek :D Jsou to fotky z natáčení filmu Personal Shopper. Jestli se vám zdají trochu spíš jako photoshoot, tak to tak trochu je, protože se natáčelo v nějakém butiku nebo salónu Chanelu, jelikož Chanel tento film sponzoroval, co se oblečení týče, takže to asi vzali i trošku jako propagaci. Fotky jsou to vážně skvělé, jen Kris na nich vypadá tak nějak hodně zamyšleně a vážně, ale to asi souvisí s tou její rolí. Už ten film chci vážně vidět, ale zatím bohužel není k sehnání.
* * * * * *
Second thing I have for you is actually pretty old. I have no idea how did I not publish it, but I did not. Three new photos were published yesterday and when I wanted to upload them in the gallery, I found out, I don't have there the old ones. So I have for you 12 behind the scenes photos of Personal Shopper in Paris. If you feel like they are kind of like a photoshoot... it's because these are official photos taken at Chanel's Rue Cambon Paris Premises. Chanel was a sponsor of this film and they were partly filming in one of their salons or boutiques or how to say it. Kristen looks very serious in all of these photos, but I really love them all, they are very beautifully shot. I really want to see this movie already, but I cannot find it anywhere.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

No a poslední věc není ani tak stará jako ta předhozí, ale ani nijak nová. Jsou to tedy nové fotky, objevily se včera, ale pochází už z letošního festivalu v Cannes. Fotky byly pořízeny během tiskového dne k propagaci Personal Shopper. Jsou bohužel jen dvě, ale jsou opravdu skvělé a já jsem se do nich zamilovala. Kristen to tu opravdu moc sluší, vypadá skvěle. Hrozně se mi líbí ten outfit. Ten kalhotový kostýmek je prostě skvělý a má úžasnou barvu. No a samozřejmě miluju Kristenin úsměv na obou fotkách :) Jsou to takové krásné momentky. Nechápu, co jim tak dlouho trvalo na tom je zveřejnit.
* * * * * *
And last thing are two new but old photos from Cannes. These two pics are from the Personal Shopper press junket and I really don't see any reason, why it took so long before they were published, but it did. I personally love these two pics so so so much. I really do. They are both amazing. Kristen looks absolutely gorgeous, I love the outfit, I love the hair, I love those sun glasses and I love her smile. So check out.

imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Ahoj, byla bych moc ráda, kdyby jste si přečetli tenhle článek - http://lucyhale-only.blog.cz/1612/pozastaveni-na-dobu-neurcitou . Moc se omlouvám za zkopírovanou zprávu, je to poprvé a naposled. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, ale tak já taky nezdravim Respektive, když někomu napíšu po dlouhé době (což už je tak dost velký terno, protože moc jako první nepíšu ), tak pozdravím, ale když si s někým píšu často, tak mi to přijde zbytečné, stejně u mě ty konverzace nekončí tím, že by jeden z nás řekl dobrou noc, jdu čau nebo tak něco, prostě to nějak vyšumí ("zobrazeno" D) a pak se jede zas nanovo. Nepřijde mi to nezdvořilé. Mě zas třeba štve, když někdo úplně sere na interpunkci, to se nedá číst Dokážu to pochopit z mobilu, já sama občas na to kašlu a slovíčka, co nemám uložený tam prostě tak nechávám, ale když takhle někdo píše i z počítače, to mě prostě hlava nebere Nebo mě rozčiluje, když to někdo přehání s čárkami (jakože *věta*.....*další věta*...*další věta*...), ono je to jako jednodušší než napsat jednu tečku?! Ten člověk pak vždycky působí tak smutně nebo naštvaně Hahaa, takový problémy DJinak tyhle aktualizace v galerii mi nevadí. Já to sama dělám Mě vadí, když je takhle v jednom článku až moc informací - např. 3 alba paparazzi, fotek, 2 photoshooty a 5 akcí, to prostě nejsem schopná okomentovat Ale když to spolu nějakým způsobem souvísí, a není to kilometrový, tak mi to nevadí. Prostě v tom mít nějaký systém. A ke Kristen - jako ty bts fotky z klipu (vyjadřovala jsem se tady vůbec k němu? já už vůbec nevim Je výbornej, miluju ho!) jsou peckový, hlavně ta první! A fotky z natáčení jsou taky skvělé, já si nejdřív říkala, že to jsou bts z focení photoshootu a ono to je z toho filmu Každopádně jsou supr, některé takové umělecké.

    OdpovědětVymazat
  3. Ha, mě teda na dlouhých článcích k několika různým tématům vadí jediné, a to fakt, že když začnu komentovat, zapomenu na půlku věci, které jsem v průběhu čtení chtěla napsat, ale to je můj problém s mou pamětí na nic
    Takže hezky po pořádku...
    Mě to s tím ahoj ani nepřijde, a to asi proto, že já to nedělám vůbec, aspoň co se blogu týče, nikdy nezačínám pozdravem...vidíš to, ani jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, možná by to někdy chtělo, ze slušnosti, ale pochybuji, znám se  
    Každopádně ten sen musel být skvělej, takovej bych si zrovna nechala líbit A kdo ví, třeba se alespoň část z toho vyplní:)
    Tak a ke Kristen a k fotkám, jedna lepší než druhá, fakt že jo:) Hodně se mi líbí ty dvě momentky z Cannes, hlavně to bude i tím netradičním úhlem pohledu, ze kterého jsou foceny. A pak ten druhý set, to je vážně jako photoshoot. Jsou sice dost melancholické, smutné až depresivní, ale co, já je žeru i tak Ten Chanel se taky chopí každé příležitosti k propagaci, ale v tomhle případě jsem ráda, ještě že nám ty fotky pořídil

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty fotky se opravdu povedly, jedna je lepší než druhá, ovšem ta první opravdu vede...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak s tím zdravením to máme úplně stejné Když se s někým potkám naživo, tak zdravím vždycky. To bych řekla, že v sobě už máme zakodované tak odmala, že člověk prostě musí zdravit. Co se psaní týče, a myslím si, že tak to prostě má ta naše generace, co je závislá na sociálních sítích a internetu, tak "ahoj" nepíšu, když začínám konverzaci s nějakou svou kamarádkou, se kterou se známe už 150 milionů let "Ahoj" píšu, když toho člověka zase až tak moc neznám nebo ho zdravím po hodně dlouhé době Takže bych řekla, že si z kámoše asi nic moc dělat nemusíš, tak to mají asi všichni Co se nových fotek týče, tak jsem ráda, že jsou aspoň nějaké novinky :) Obě nové BTS fotky z toho klipu jsou parádní! Mně se tedy víc líbí ta druhá Na personal Shopper už jsem teda docela dost zvědavá a těším se, až film vyjde - což by mělo být už teď někdy, že? A potěšily i ty dvě nové fotky z Cannes. Kristen na nich vypadá skvěle a hodně cool :)

    OdpovědětVymazat
  6. ha tak to je teda poriadná sťažnosť toto      ale ja to robievam tiež dosť často, že proste prejdem k veci a hotovo ale ešte nikto mi to takto nevičítal      a mne osobne to teda neprekáža a je to pre mňa normálne, mno a ohľadom tých článkov tak to je zas o tom či mám čas si ten článok prečítať poriadne alebo nie, jechcem tam tak písať bludy alebo len jednu vetu keď to proste nemám čas prečítať celé a zbehnem to len tak rýchlo, takže asi tak by som sa na toto vyjadrila
    ha tak to je teda pecka, že sa ti toto snívalo, mno čo ty vieš možno sa ti to stane keď to prvé sa takto vyplnilo     
    mno a fotografie ako ja mám teda hrozne ráda keď je Kris na čiernobielých fotografiách a takto som si ju dosť obľúbila a mne to neprekáža, že je tam vážna to je proste ona a ako bolo spomenuté aj pre film :), na posledných dvoch dotkách sa mi zase páči jej outfit a parádne jej pritane

    OdpovědětVymazat