pondělí 12. prosince 2016

Gallery update 60.7: New Ride 'Em On Down photos + new scans + C à Vous

Ahoj všichni. Z nedostatku času jsem se rozhodla vám napsat jeden trochu delší článek, protože pak to akorát dopadá tak, že ne, že bych zveřejnila místo jednoho článku tři, ale zveřejním jeden a na ty zbylé dvě novinky už se vykašlu, protože nemám čas a pak se objeví něco lepšího. Objevily se nové fotky z natáčení filmu o Lizzie Borden, ale jsou až příliš paparazzi. Kristen na nich v podstatě je většinou normálně oblečená a ani ne v kostýmu a tak je to trochu proti mému přesvědčení je zveřejnit. Možná některé uložím, ale bude jich jen velmi málo. Kristen už natáčí několik týdnů a tak je na fotkách sem tam vidět, že jsou tam s ní někteří její přátelé, jako napříkla CeeJ nebo modelka Stella Maxwell. O té se trochu spekulovalo, že s Kris spolu něco mají, ale nepotvrdilo se to a nejspíš to ani není pravda. No to je detail. K věci. Musím si jít lehnout, jinak zítra zase nevstanu. Mám pro vás dvě nové fotky z klipu The Rolling Stones 'Ride 'Em On Down', ve kterém si Kristen zahrála, které jsem si absolutně zamilovala. Kromě toho jsem v galerii tři z těch starých aktualizovala, protože se objevily v lepší kvalitě.
* * * * * *
Hello everyone. Due to lack of time I have for you now several things together. I have for you some new photos for you. First of all I have for you two new amazing photos from the Rolling Stones's clip of Ride 'Em On Down music video. I also uploaded three of the old ones in HQ. I love these new two so much. Kristen looks gorgeous. I just saw some new photos from the set of Lizzie Borden's project, but I will probably not publish them, they are too paparazzi... maybe some of them, but most of them are against my convictions. Some of Kristen's friends are there, like CeeJ or model Stella Maxwell and maybe even some more. They are filming several weeks in Savannah already. Well check out the photos.

imagebam.com imagebam.com

V druhé části si trochu zanadávám na francouze. Víte, co mě na francouzích fakt štve? Že všechno dabují. Prostě všechno nadabují, protože nejspíš nikdo neumí číst, aby si mohl přečíst titulky. Asi jednou v životě se mi stalo, že by nějaký rozhovor od francouzů nebyl nadabovaný. Kristen byla před pár týdny v Paříži propagovat Personal Shopper spolu s Olivierem Assayasem a udělali nějaké rozhovory. Dlouho se o tom nic neobjevovalo a mně bylo hned jasné, že až se objeví, bude to nadabované. A taky jo. Kristen byla ve dvou studiích dělat rozhovory, možná i ve více, ale zatím se objevila dvě videa. Jedno se jmenuje C à Vous a rozhovor, který tam proběhl, trvá přes 20 minut. Ale je nadabovaný. Když se hodně soustředíte, tak něco málo se dá slyšet i přes ten dabing z toho, co Kristen říká. Není toho ale moc a občas to ani není možné. Zároveň všichni ostatní mluví francouzsky a Kristen má v uchu sluchátko, takže vlastně ani nevíme, na co se jí ptají. Kdo to ale chce zkusit nebo umí francouzsky, může na tomto odkazu. Právě z této show jsou ty fotky dole. Druhá show se jmenuje Recontres de Cinema a ten dokonce i celý probíhal v angličtině, i Olivier mluvil anglicky, ale samozřejmě je to taky předabované a skrz to už tuplem neni slyšet skoro nic. Kouknout se ale můžete zde. Co víc říct... Kristen to tam slušelo, vypadala skvěle. A to je asi tak vše.
* * * * * * * *
There is one thing that pisses me about French people the most. They are dubbing everything. Like EVERYTHING. There is no way they would publish something with original sound and subtitles for their people to watch, because Frech probably cannot read, or I don't know why. Kristen was promoting in Paris few weeks ago with Olivier Assayas to promote Personal Shopper and she appeared on some French shows... that were published now, but they are both in French. Photos I have for you are from C à Vous. It is a long interview, that you can watch here. I did... but it is really hard to hear through the French. You can hear some parts quite well, but some are just impossible. And even if you can hear through, the others are all speaking French, so you actually have no idea what is the question, so... But if you speak French, I believe it is very interesting interview. The second one is for Recontres de Cinema, also in English, but dubbed to French and with this one it's even less possible to hear it through. But you can try here. I am actually quite pissed about it, because I would really like to know, but what can I do. Nothing. At least I have for you photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Poslední věc, kterou pro vás dnes mám, má taky spojitost s Francií. Vyšlo tam nové číslo časopisu Studio Ciné Live a Kristen se objevila na obálce. Fotka byla focena už během filmového festivalu v Cannes, ale dosud nespatřilo světlo světa, takže to je novinka. Ta fotka je skvělá. Na video z focení se můžete podívat tady. Na překladu rozhovoru pracuju. Mám anglický překlad, takže se to dá. Zkouším to trochu srovnávat i s tou francouzštinou, ale má znalost francouzštiny je v podstatě veškerá žádná a ačkoliv mám jistou pokročilou znalost dvou dalších románských jazyků, fránina se většinou prostě nedá. Takže budu muset důvěřovat té anglické verzi.
* * * * * *
As a last thing I have for you scans from French magazine Studio Ciné Live. Kristen is on the cover of the new issue and there is an interview with her and Olivier Assayas that I am working on. I have an English translation, but I am also trying to work a bit with the French version, because some things can be lost in translation. But with no actual knowledge of French, it is not easy to do. The photo on the cover was taken during Cannes film festival, but was never seen before, so that's new. I think the others are well known. You can watch behind the scenes video here.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Uf, ty poslední fotky musím vydýchat, o je super....

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nejvíce se těším na ten rozhovor, ráda si počkám na překlad, už jen kvůli tomu, jak na něm musíš pracovat, ta fotka na obálce je naprosto parádní! Na rozhovor se asi nepodívám, sice jsem se francouzsky učila pár let, ale jakoby nikdy nic neuměla A Ride 'Em On Down jedu každou volnou chvilku, zamilovala jsem se! Hlavně do toho klipu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ty fotky z toho videoklipu, hlavně ta druhá!

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát asi začnu těmi Francouzi Tak trochu mě napadlo, proč asi všechno předabovávají - protože NESNÁŠÍ angličtinu! Spolužačka byla myslím vloni ve Francii a říkala, že jakmile na ně začneš brblat anglicky, tak ti prostě neodpoví a ignorují tě Tak to bude asi tím - jenom si tipuju. Ale je to škoda pak pro ostatní (což je tuším většina), co tenhle jazyk neovládá a pak nic neslyší -_- Každopádně jí to tam slušelo. Líbí se mi její vlasy :) Taky se mi líbí nové fotky ze zákulisí natáčení toho klipu :) Hlavně ta první - jak tam má ty bosá špinavá chodidla

    OdpovědětVymazat