čtvrtek 8. prosince 2016

The New York Times Magazine: Great Performers L.A. Noir - "Dying Love" short film + BTS video

Co to sakra zase je, Kristen? :D Začínám mít pocit, že o Kris nemám vůbec přehled, protože furt dělá nějaké věci, o kterých nemám ani tušení... Kristen ale nejspíš slyšela, že má tenhle blog 5. narozeniny, a tak se rozhodla, že mi nadělí nějaké ty dárečky v podobě novinek. Tak kromě novinek o Come Swim mám pro vás i dnes něco dalšího! A vůbec jsem o tom netušila. Ale začnu od začátku. Tenhle týden je absolutně šílenej a já vůbec nestíhám a nechci o tom mluvit, proto začínám rovnou článkem. Tak snad vám moje osobní výkecy moc nechybí. Ony se zas vrátí. Zpět k věci. I když oklikou. Pamatujete si z loňského roku na ten krátký film od magazínu The New York Times s názvem "9 Kisses"? Ne? Tak si to můžete oživit zde. Kristen tam hrála v jedné části, kdy vtrhla na jeviště hudebníka, kterého tam hrál Chadwick Boseman a políbila ho. Ve všech 9 částech pak padl nějaký polibek a hráli tam lidé jako Benedict Cumberbatch, Reese Whiterspoon, Julianne Moore, Shailene Woodly a další. Proč o tom mluvím? Protože se The New York Times Magazine rozhodl natočit další sérii. Ta letošní se jmenuje "L.A.Noir" a hádejte co? Není tak těžké uhodnout, že Kristen v tom i tentokrát hraje. Její část se jmenuje "Dying Love". Respektive takhle, ožná se tak jmenují všechny části, to nevím, ale celý krátký film ještě nebyl zveřejněn nebo jsem ho nenašla, jen ta část s Kristen a pak také video z natáčení, kde jsou tedy záběry z natáčení i dalších částí. Je to vizuálně takové zvláštní, ale Kristen je tam vážně úžasná. Hrozně se mi líbí ten dobový kostým. Hrozně by se mi líbilo, kdyby si Kris zahrála v nějaké staré gangsterce, co říkáte? :D No určitě se na obě videa koukněte, jsou opravdu skvělá. Já se vám ještě během dneška anebo zítra ozvu s nějakými fotkami :) Bylo to nejspíš natočeno v průběhu posledních týdnů, je pravda, že o Kristen v té době nebylo moc zpráv, paparazzi jí moc nezvládali ulovit, tak kdo ví, třeba natočila celý film a nikdo o tom ani neví :D
* * * * * * *
What the fuck, Kristen, what the fuck? Kristen probably heard, that this blog celebrates 5 year's anniversary, because she gave me another news to write about as a gift. But it's so crazy that we had NO idea about this. Do you remember that '9 Kisses' short film by The New York Times Magazine from last year? It was a session of various short videos with various stars like Shailene Woodly, Benedict Cumberbatch and many more including Kristen and in each one of them, there was some kiss given. Who wants to re-watch it, can do it here. Why am I talking about it? Well it is simple. The New York Times made another session this year. This one is called Great Performers L.A. Noir and Kristen is also in one of them. When she filmed it? I have no idea. But she did. Obviously during last few weeks, because she has brown hair there. The full version wasn't published yet, or I didn't find it yet, but there is also a behind the scenes video of the whole filming. Kristen's part is called 'Dying Love'. And it is just so great! She looks amazing there, she's so cute in that costume. I have for you some photos too, but I will write separate article for that. I would love to see her in some old gangster movie, it would be sooo amazing. Don't you think? Well check out, it has a bit strange visual design, but I love it. Well, I love Kristen, so I love it. Check out.


Oficiální video, můžete s ním otáčet o 360 stupňů:

BTS:

2 komentáře:

  1. Panečku Angie! Ty jsi mě totálně dojala, děkuji ti za tak krásná slova! Daniel byl první volbou, kdybych blogovala o chlapovi a chci to zkusit :) Samozřejmě, že ráda spřátelím, klidně i s blogem o Soph, přeci jenom ji mám fakt ráda a tvé blogy miluji, hlavně ten styl článků, co píšeš :)No musím říct, že New York magazín má určitě zajímavé projekty a tento se mi také dost líbí, ikdyž jsem ho neviděla celý, ale rozhodně jsem po té části s Kristen zvědavá na celý video a hlavně jaké celebrity v něm uvidíme letos :)

    OdpovědětVymazat
  2. Stále pracuji v kině a rozhodně teď nabíráme nové lidi, takže pokud budeš chtít, tak klidně napiš a pošli životopis na tenhle email: kyspersky@cinestar.cz je to generální manažer našeho kina :)
    Jinak peníze jsou 75/h, když si odpracuješ 300 hodin, tak máš 90/h, ale prý by nám měli během příštího roku přidat. Navíc filmy zadarmo, tak co víc si přát?

    OdpovědětVymazat