úterý 10. května 2016

'Personal Shopper' 2 new clips

Ahojte všichni, jak se máte? Já dost na nic, všechno na mě padá, ale tak nějak přežívám. Zítra už konečně budu mít nový zdroj, takže budu mít i možnost dostat se na svůj počítač. Teď jsem u mamky, takže tu nemůžu ukládat fotky, ale nějaké články napsat můžu, tak alespoň něco. Nepracuje se mi tu ale úplně nejlíp no, jen to tu nechci nechat prázdné. Na filmový festival v Cannes už ale budu připravená. Kristen už je ve Francii a dělá rozhovory a tak vůbec. Během tohohle týdne by pak měly být zveřejněny trailery k Personal Shopper a kromě toho dokonce i ke snímku Billy Lynn's Long Halftime Walk. Nemůžu se toho dočkat! Dneska mám pro vás dva klipy z prvního zmiňovaného snímku, který bude soutěžit v hlavní kategorii v Cannes. Kristen v tomto filmu hraje postavu jménem Maureen, která se živí jako osobní nákupčí. Děj tohoto filmu se z větší části odehrává v Paříži. V prvním klipu mluví s jedním z klientů nebo nevím kdo to vlastně má být, o tom, proč je v Paříži, o jejím bratrovi dvojčeti, který zemřel a o tom, že byl médium a že čeká na znamení. V druhém klipu potom Maureen nakupuje pro nějakou klientku a ten, co v tom obchodě pracuje, ji přesvědčí, aby si zkusila opravdu luxusní botky, i když by to neměla dělat. Jsem na tenhle film opravdu zvědavá. Kristen tam vypadá úžasně.
* * * * * *
Hello everybody. How are you? My computer will be back tomorrow and I cannot wait for that. I will be ready to be here for the Cannes film festival. I am on my mom's computer right now at least for a moment. I cannot save photos here but I can write articles that include videos. Sooo... I have for you now two new clips and actually first clips from Personal Shopper movie directed by Olivier Assayas, in which Kristen plays the leading role called Maureen. This movie will compete in the main competition in Cannes and first trailer should be also published during this week, as same as to Billy Lynn's Long Halftime Walk, I am so excited! Anyway. To these two clips. In the first one, Maureen talks to her client of whatever about why is she in Paris and about her brother. She is doing some shopping in the second clip and some guy forses Maureen to try on some cool shoes, which she shouldn't, but she cannot help herself. Clips are just in low quality, but check them out.


1 komentář:

  1. mno tak jednoznačne to znie zaujímavo a určite si to dám na zoznam filmov ktoré si mám pozrieť mno mám rada keď ma Kris takto krátke vlasy ale keď to ma zviazané v zadu tak neviem ale inak skvelo, a tie botičky sú krásne ale ja by som to neobula asi by som sa na tom zabila      a tiež je to celkom zaujímavá práca čo robí vo filme nakupovať a nakupovať

    OdpovědětVymazat