úterý 31. května 2016

Gallery update 55.6: Chanel Paris in Rome Metiers d'Art Collection Show in Beijing

Kristen mě opět jednou překvapila svými ninja schopnostmi, a to proto, že se ukázala v Pekingu. Ano, slyšíte dobře, Kristen je v Číně. Kde se tam vzala říkáte? No docela mě šokuje, že nejsou žádné fotky z letiště, ale zkrátka Kristen se tam ocitla proto, že se v Pekingu koná nějaká akce Chanelu a tam samozřejmě Kris nemohla chybět, jako jejich aktuálně asi nejznámější a nejčastější tvář. Docela by mě zajímalo, jestli si i Kris někdy řekne, že už jí ten Chanel nějak nebaví, ale asi ne :D Mě teda už docela nebaví, že má Kris pořád na sobě samý Chanel, ale tak holt to tak je a musím to akceptovat. Adir napsal na svůj instagram, že je v Číně a tak bylo poměrně jisté, že se tam ukáže i Kristen. A taky jo. Těch módních přehlídek tam má údajně proběhnout víc, ale moc o tom nevím, takže je možné, že pro vás budu mít i další fotky. Aktuálně mám pro vás ale tyhle. Bohužel musím říct, že jsou všechny v dost malé kvalitě, HQ ještě nebyly zveřejněny, ale snad na to taky dojde, já je potom samozřejmě doplním. Kristen to moc slušelo, ty šaty jsou opravdu super střihově, ale já moc nemusím tenhle styl alá kůže. Nebo možná to i je kůže, netuším, mně se to moc nelíbí tenhle materiál, takže z toho úplně nadšená nejsem. Make-up a vlasy opět skvělé :) a ty botky, ty jsou perfektní. Kristen se nijak zvlášť neusmívá na těch fotkách, což kdo ví, čím bylo způsobeno, těžko říct, nechci tím, co chci ještě napsat, nějak tyhle dvě věci spojovat, jen jsem chtěla vyjádřit Kristen a její mamce upřímnou soustrast, protože před několika dny zemřel jeden ze psů/vlků Jack Woo, které chovala její máma Jules (a o kterých mimo jiné Kris mluví tady přibližně ve 4. minutě. Koukat na celé je pro mě trochu nepříjemné, protože nesnáším Davida Lettermana, vždycky se ke Kris choval hrozně) a vzhledem k tomu, že Kris byla ještě dítě, když si je pořídili domů, tak s nimi v podstatě vyrůstala a jistě měla Jacka velmi ráda, i když už s nimi nebydlela a má vlastní psí smečku doma. Pak mám pro vás ještě jedno video z jejího příchodu a na závěr jednu fotku s fanoušky, která vznikla snad včera tuším.
* * * * * * *
Kristen surprised me once again with her ninja skills. She's in Beijing right now. Yes, you hear correctly. Well... read, actually, not hear. Chanel does have a fashion show there and Adir wrote on his instagram, that he is there... so it was almost 100% that Kris will show up. And she did. I unfortunately found just low quality photos for now, but I really hope that after some time HQs will be published. Kristen looked really hot and cool and I really like that outfit, despite the fact I don't like leather style that much. I really love the shoes. I also have for you one fan photo, that is absolutely great and it's really cute. And also a short video from Kristen's arrival, you can see Adir walk with her. Kristen is not smiling very much but maybe she just wasn't in mood or something. I've heard that one of Jules Stewart's pet wolfs, Jack Woo, dog with whom Kristen kind of grew up, recently passed away, so despite the fact I have no idea what mood she had in Beijing, I just wanted to say I'm sorry, because I am sure it influenced Kristen too, she loved that dog.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com

2 komentáře:

  1. mno tak to bolo skoro isté, že sa tam ukáže a tak sa aj stalo mne sa tiež teda dosť páči ako má Kris upravené vlasy a celkovo make-up a ako pozerám na tie šatočky tak neviem ako nie sú veľmi hrozné niekde na fotografiách sa mi páčia a niekde nie neviem

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, ty šaty se mi nijak zvlášť nelíbí. No jo, prostě Chanel, že jo Na tuhle značku máme stejný názor, takže tady nemá smysl, abych nějak polemizovala. Jinak se mi teda hodně líbí, že měla vyžehlené vlasy a pak se mi líbí, že měla červenou rtěnku :) Snad se brzo objeví ty fotky v HQ kvalitě! Jinak je mi teda moc líto, že jejich pejsek umřel. Úplně chápu, že Kristen nebylo zrovna hej...Jo, děkuju za gratulaci ke přijetí do Olomouce Já myslím, že se do Brna nedostanu, ale kdyby jo, tak fakt nevím... Masarykova univerzita je taková prestižnější, ale zase by to bylo (asi) těžší a musela bych se přestěhovat. Takže asi půjdu do toho Olomouce. No a Alenka. Jako byl to příjemný oddychový film. Moc se mi tam líbil Sacha jako pan Čas, ten byl úúúúúžasný ♥ A taky bylo super, že jsme se vlastně dozvěděli hodně nového z minulosti našich milovaných lidiček z Říše Divů :) Hlavně se mi líbilo, že tam bylo vysvětleno, proč má Srdcová královna tu velkou hlavu! Jinak ale musím konstatovat, že na první Alenku to nemělo. Byl to hezký film, strašně pěkně zpracovaný, ale co se příběhu týče, tak vede jednička :)

    OdpovědětVymazat