pondělí 16. května 2016

Gallery update 54.9: Cannes Film Festival - 'American Honey' Premiere + Vanity Fair portraits + personal pictures

V životě fan blogera jsou okamžiky, kdy si říkáte "panebože, zabijte mě hned, nemám nejmenší šanci zvládnout přidat všechno"... Jeden z těchto momentů nastal i teď, v období filmového festivalu v Cannes, protože není naprosto žádná šance, jak bych mohla zvládnout přidat všechno. Dokonce už jsem se dostala do situace, kdy přidávám víc věcí v jednom článku a nedávám každému zvláštní prostor, protože jsem prostě zaprvé líná a zadruhé mi to přijde zbytečné. Akorát si tím trochu ničím statistiky, kdy jsem si říkala, že květen bude významným mezníkem v počtu článků. Což bude i tak, protože jsem furt ještě ani nezačala s přidáváním videí a to ještě festival ani neskončil, dneska bylo třeba první promítání Personal Shopper, z toho určitě taky nějaké fotky budou. Nejhorší je, že mám příští týden asi 5 zkoušek a tenhle čtvrtek další, tudíž nemám vůbec čas na nic. Ani se učit, ani dělat něco smysluplného, na nic prostě.. na nic :D No nevadí. Zítra se musím celý den učit italskou morfologii a ve středu půjdu řešit bakalářskou práci se svojí snad vedoucí bakalářky. Jaj. To bude děs. No nic. Každopádně u těch rozhovorů a videí mi trochu nahrávají francouzská média, protože totálně všechno předabujou a já francouzsky neumím ani slovo, tudíž to sem dávat nebudu, dám vám maximálně nějaké odkazy pro ty z vás, kteří třeba francouzsky umí. Sice mě tím štvou, protože bych to chtěla taky slyšet a rozumět :D ale na druhou stranu mi to zjednodušuje blogerskou práci. Každopádně... Mám pro vás dneska několik skupin fotek. První z nich, tou nejdůležitější novinkou, jsou fotky z premiéry filmu 'American Honey'. Ne, nic jste neprošvihli, není to další film Kristen, o kterém jsem se nikdy nezmínila. Je to film, ve kterém hrají Kristeniny kamarádky, a to Sasha Lane, která v něm hraje hlavní roli, jestli jsem to správně pochopila a Riley Keough, která je jednou z Kristeniných nejlepších kamarádek a také kolegyně z filmu The Runaways a také někdo, kdo je Kris neskutečně podobný v obličeji :D Kristen je tam přišla podpořit, což je od ní opravdu hezké. Kristen to vážně moc slušelo, měla vážně parádní outfit, který se mi strašne líbil. Měla sukni, která vypadá jako kožená, ale nejspíš nebyla, a takový svetřík, nebo tričko, zastrčené do ní a k tomu lodičky, vypadalo to opravdu hrozně pěkně a má to zkrátka šmrnc. Na premiéře můžete s Kris kromě těch hodně obřích bodyguardů vidět i Alicii Cargile. Koho to překvapuje, tak vám můžu oznámit, že Kristen a Alicia jsou opět spolu. Kristen a Soko se rozešly nedlouho před festivalem v Cannes, proč je samozřejmě jejich věc, kterou řešit nebudu, jen kdyby to někomu bylo divné, co tam Alicia dělá. Upřímně mě to nijak zvlášť nemrzí, Kris se Soko sice vypadala šťastně, ale nepřišlo mi, že by se k sobě nějak extra hodily... Soko je na mě až příliš nepochopitelná osobnost. Každopádně Kristen to tu na té premiéře hrozně slušelo a doporučuju prohlédnout si i zbytek fotek v galerii :)
* * * * * * * * *
There are moments in bloggers life, when you're all like "oh my god, kill me now, there is NO chance I can publish it all"... One of those moments is right now during the freaking Cannes Film Festival, because there is definitely no chance how I'm able to publish it all, yet I'm trying and I didn't even start with interviews. French make it easier, because I will not publish here videos where Kristen is dubbed, I might give you some links for those who speak French, but I don't. But some of those interviews are in English and some are written, not videos, so I should translate it, but considering I have 5 exams next week... Whatever. I have for you today some photos, I did what I did last time, I put more things in one article, because I just don't have time to do everything in separate articles. First I have for you the biggest amount of photos from yesterday's premiere of 'American Honey' movie. No, you didn't miss anything, Kristen didn't play in this movie, but she was there supporting two of her very good friends, Sasha Lane, who plays the leading role, if I got it right, and one of Kristen's best friends and also co-star from The Runaways movie - Riley Keough, who also stars in this movie. As you can see in some pictures, Kristen was accompanied by Alicia Cargile. She was seen with Alicia after a while few days ago before she went to France and it was kind of confirmed yesterday, that Kristen and Alicia are back together. Kristen ended her relationship with Soko few weeks ago, according to some not very decent sources, I will not talk about it any time soon again, I just wanted you to know about it, if you're confused to see Alicia there. To be honest, I am kind of glad they broke up with Soko, she seemed happy with her, but I don't think they were made for each other... Whatever. Back to these photos. Kristen had very beautiful outfit that I really like, because it's all her style, it's perfect. Just black again, that kind of pisses me off, but whatever. You can see Alicia holding Kristen's sneekers, that's... Kristen. But she has heels on the red carpet, skirt and black t-shirt/sweather/whatever and it looks very nice. I would really like to know, what is it about those lockers.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Abych byla upřímná, tak tyhle hromadné updaty galerie nemám moc ráda, protože spoustu lidí vyděsí, jak je ten článek dlouhý :D Ale tak je to nutné. Zjednodušuju si tím tak trochu práci. Další skupinou fotek, kterou pro vás dneska mám, je deset fotek z Cannes, které pořídila Kristen. Na některých je i ona sama, buď je to selfie nebo samospoušť a některé jsou jen fotky okolí. Fotila je pro Chanel, a možná tak trochu i pro sebe a mně se hrozně moc líbí. Hlavně ta selfie s Julianne Moore, ta je skvělá. Je to něco, co se jen tak nevidí, jsou to vlastně osobní fotky, které fotila sama Kristen. Těch je na jejím instagramu halda, ale bohužel, její instagram nikdy nespatříme my obyčejní smrtelníci :D
* * * * * * * *
To be honest, I don't like these big gallery updates. But I kind of found it necessary during this time of misery :D As next group of pictures, I have for you something quite special. I have for you photos that are not just with Kristen but also BY Kristen. Kristen took or arranged all of these 10 pictures and she did that for Chanel, and maybe also a little bit for herself. And I have fo say that some of them are really great. I love especially that selfie with Julianne Moore, that one is just perfect. Admit it. It is! :D And that selfie with photographers? It makes me laugh :D Check out all of them in the gallery.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A poslední oddělenou skupinou fotek jsou vlastně dvě skupiny fotek. První z nich jsou fotky pro časopis Vogue, které pocházejí z příprav na premiéru Cafe Society, která proběhla již 11. května, já jsem si ale doteď nenašla čas je přidat. Můžete se tak ještě jednou trochu pokochat Kristeniným úžasným outfitem. Taky se mi líbí, jak jsou tam všichni s ní, Adir, Tara, zkrátka ten její tým, ve kterém jsou všichni skvělí přátelé, a Kristen vypadá, že je jí tam moc dobře. Sama v jednom rozhovoru řekla, že bývá hodně nervozní, ale že v Cannes si připadá letos vážně skvěle, což je super :) Další fotografie jsou potom dva portréty pro Vanity Fair, které vznikly 12. května po, nebo před tím Cafe Society luncheonem, protože mají všichni stejné outfity. Na prvním chybí Woody Allen, na druhém jsou už ale všichni, tedy Kris, Blake Lively, Corey Stoll a Jesse Eisenberg, a všem to moc sluší :) Doufám, že se těch fotek objeví víc.
* * * * * * * *
And the last separate group are two things. First photos for Vogue magazine from preparations to the 'Cafe Society' premiere on May 11, so you can once more see Kristen in that beautiful and stunning outfit that she had. I love these pictures so much, they are very beautiful and I love that Adir is there, Tara is there, you know, her friends are there with her, because they are not just her stylists, they are all also her friends, as they all say for years and that is great. And last two pictures are official Vanity Fair 'Cafe Society' portraits with the cast of this movie. In the second one is also Woody Allen, but in the first one just Kristen with Blake Lively, Corey Stoll and Jesse Eisenberg. They were taken on May 12, after the luncheon or before the luncheon, who knows, but you can see the same outfits. I hope more will show up soon.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Ahooj, mám nový blog o Hilary Duff a rádaa bych, kdyby ses na něj mrkla a třeba se zapojila do ankety, diskuze atp. :) moc se omlouvám za reklamu, ale nějak začít musím :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo je pravda, že já tyhle mega dlouhé články nemám ráda, mě se to strašně těžko komentuje, protože vždycky mi přijde blbý vyjádřit se jen k jedný věci a zbytek ignorovat, protože ne všechno mám potřebu komentovat že Ale zase tě chápu, že toho je teď fakt moc (musíš být ráda, že nepřidáváš paparazzi co ) a tak se to těžko stíhá. Ježiš mě tohle chybí, kdy fakt nevíš, co přidat dřív a snažíš se vymyslet jak to nejsmysuplněji přidat S Emmou mám letos smůlu, tu čeká jen jeden film, tak snad ta propagace bude stát za to, třeba si pak vzpomenu na tenhle komentář a budu akorát nadávat, jak jsem mohla být tak hloupá a říct to Nicméně....Kristen je teda fakt krásná, nejdřív jsem se lekla, že mi unikl nějaký její film, naštěstí ne Vypadala tu skvěle, ona fakt vypadá jako úplná bad-ass, to je pecka! Outfit má parádní, líbí se mi na něm úplně všechno, nejvíc teda ty lodičky, ta kombinace tričko-sukně nikdy nezklame. A taky se mi líbí ty její řetízky a celkově doplňky a je i úžasně nalíčená a učesaná, no jak jsem řekla, nezklame A pak teda ještě koukám na ty fotky pro Chanel a to je nádhera, moc se povedly! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Kde mám jenom začít! Tak asi od začátku. Taky znám ty momenty, kdy je toho hrozně moc a teď se to kupí - hlavně když člověk musí dělat něco do školy. Já už se těším, až všechno dopřidávám. To mám akce u Jennifer a pak ještě spoustu věcí na fan-of-celebrities - překvapilo mě, že se na festivalu v Cannes objevila i Jessica Chastain Ale tak aspoň bude hodně skvělých fotek! Taky ti chci popřát, aby ti ve škole všechno vyšlo a hodně štěstí s tou bakalářkou :) Co se týče ještě toho blogerství, tak mě taky vždycky naštve takové to předabování. To bych zabíjela! Myslím si, že dneska umí anglicky fakt každej a mají tam radši dávat titulky! A u takových krátkých rozhovorů mi třeba přijde úplně zbytečné to nějak předabovávat... Ale teď už teda ke Kristen. Prvně musím říct, že ráda slyším, že takhle přišla podpořit dvě své kamarádky. Taky mě trochu překvapilo, že tam přišla s Aliciou - to o Soko jsem slyšela, ale nechtěla jsem tomu úplně věřit. Ale tak hlavní je, aby Kristen byla šťastná a spokojená :) No na premiéře jí to opět moc slušelo! Moc se mi líbí účes a líčení. Taky měla skvělý outfit! Já si taky nejdřív myslela, že ta sukně je kožená, ale teď vidím, že tomu tak není Pak se mi ještě hrozně líbí ten projekt pro Chanel. Že udělala ty fotky a zveřejnilo se to. Mě hlavně dostala ta fotka, na které jsou 3 prdele fotografů. To těm celebritám teda nezávidím... A z nového photoshootu se mi hrozně moc líbí ta první fotka ♥

    OdpovědětVymazat
  4. ha tak toto som si hovorila v poslednom mesiaci asi ja a je to niekedy až o hlavu keď toto obdobie nastane a ti nevieš čo pridať skôr a si rozlezená po viacerých stránkach naraz tak si niekedy ďakujem, že som to zvládla a deň nato je to tu zas      ja to tiež niekedy tak robím aby mi to nezabralo veľa času a hlavne keď sa mi nechce a je toho veľa ale niekedy sa to proste inak ani nedá a človek to musí spraviť a srať na štatistiky, niekedy sa na to pozerám a pýtam sa tak toľko malo článkov som pridala ? ale kašlem na to
    mno tak prvý outfit sa mi teda dosť páči ako fakt v to vyzerá skvelo až na tie topánočky, dala bi som nejaké iné neviem až tak mi tam nepasujú, ale to je o vkuse ale inak palec hore naozaj skvelé a je od nej pekné,že prišla svoje kamarátky podporiť
    mno a tie posledné fotečky pre Vogue, tie sa mi tiež páčia sú skvele ako si napísala, že je tam celý jej tým a tá blúzočka tak tá je poriadne odvážna      ale tiež sa mi dosť páči

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tolik fotek Moc se mi líbí ty fotky pro Chanel :)

    OdpovědětVymazat