sobota 14. května 2016

Gallery update 54.8: Cannes Film Festival - Opening Gala Dinner + 'Cafe Society' Luncheon

Ahoj všichni, jak se máte? Já jsem měla celkem divnej den, moc jsem toho neudělala, ale přitom jsem měla pořád co dělat. Divný. Akorát mě teda naštvali rodiče, protože jsme jeli do KIKA pro skříň do MÉHO pokoje, ale na všechny, který jsem si vybrala, máma řekla, že je hnusná... a pak z ní vylezlo, že už mi jí vybrala přes net a samozřejmě je naprosto hnusná a mně se vůbec nelíbí, ale oni platí, že ano. Už se fakt těším, až budu bydlet sama a udělám si to tam podle sebe... Fakt mě tím nakrkla. No a táta teda v těhle obchodech, to je taky na pěst, no nic. Koukala jsem dneska na epizodu show Grahama Nortona, ve kterém byli Jennifer Lawrence, James McAvoy, Johnny Depp a Jack Whitehall, a pak ten černoch, co dělá jednoho z porotců ve Voice US, který nevím, jak se jmenuje, nějak divně :D Byl to dokonalej díl, smála jsem se celou dobu, bylo to výborný. A jak jsem byla v náladě, tak jsem si pak pustila nějaká starší videa... a to hned byly dvě hodiny v tahu no :D Nevadí. Mám pro vás nějaké další fotky, ale protože je toho teď fakt halda a já nestíhám, mám pro vás dvě akce v jednom článku, tak snad vám to nebude vadit. 11. května se po premiéře filmu Cafe Society konala ještě slavnostní večeře, na kterou zavítala i naše Kristen. Ještě se tedy stihla převléknout z té krásné róby, kterou měla na červeném koberci a nahodila na sebe pohodlný outfit, který jsem si naprosto zamilovala. Ta sukně je prostě perfektní, připomnělo mi to jeden outfit z Comic-Conu. Což mi připomíná, že jsem furt neudělala ankety o fotky měsíce a tak, jak jsem tu nebyla :D Nevadí. Ta sukně je hrozně super, a ty botky, jsou to zkrátka parádní fotky :)
* * * * * * *
Hello everybody, how are you? I had quite weird day, I didn't do much, yet I had something to do whole day. It's strange, but whatever. I was watching Graham Norton's show with Jennifer Lawrence, James McAvoy, Jack Whitehall and Johnny Depp and that guy from Voice US, that I have no idea what's his name and it was such a great episode, I love Graham Norton, so then I just re-watched some old interviews or part of interviews, so that took me some time. I really hope that one day Kristen will appear on this show, because it's just perfect, it's so funny every time. Whatever. I have for you today another pictures from Cannes Film Festival. I have so many, so I decided to put two events together and I will comment on them in one article, but separately. First I have for you over 40 pictures from Opening Gala Dinner at Cannes Film Festival on May 11, 2016 right after the Cafe Society premiere. Kristen looked absolutely amazing, she had very nice outfit, I love that skirt and those shoes, I love everything about it and it feels like she had a really good time. You can also see Thierry Frémaux, about who I talked yesterday.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Druhá akce potom proběhla o den později, kdy se konal oběd štábu Cafe Society, konkrétně to nazývají luncheon, což nevím přesně, co znamená, ale nevadí, zkrátka tam jedli :D No... Už mi začíná film, tak to vezmu rychle. Kris měla na sobě opět černé šaty, které se mi sice líbily, ale ne tolik, jako předchozí outfit. Hrozně to teda slušelo i Blake Lively, ta úplně zářila v těch zlatých šatech. Jsem hrozně ráda, že si zahrály ve stejném filmu, mám ji opravdu moc ráda:)
* * * * * *
Second event I have for you is from the next day, May 12. Kristen and the cast went to a 'Cafe Society' Luncheon. Kristen had another black outfit, this time very nice and cute black dresses and her leather jacket that she wears a lot these days. To be honest, I like more the previous outfit, because it is more colorful than this one. But she also looked very nice. Blake Lively had beautiful gold dress that I absolutely love. I am so happy these two played in a movie together, because I like her very much.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. oh my god! :O Tak ten první outfit, to je naprostá paráda! Ke Kristen dokonale sedí, strašně jí slušel úplně celý. ♥ Na druhých fotkách je taky opět nádherná. Když k tomu ještě přidá svůj krásný úsměv. Opravdu skvělé fotografie. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Storka z nakupování s rodiči pobavila To dokáže naštvat, když s tebou jedou do obchodu a nakonec it řeknou, že už ti skřín vybrali A Kristen na těch fotkách z Cannes vypadá naprosto božsky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se ti ani nedivím, že tě mamka naštvalo - mě by to taky naštvalo Ale fakt je, že když to člověku platí někdo druhý, tak se musí držet huba no Epizodu Grahama s Jennifer už mám stáhlou, ale ještě jsem na ni nekoukla. Možná ji zkouknu zítra dopoledne (pokud to stihnu, protože odpoledne se jdu kouknout na maturitu kamarádky) nebo v úterý - pochybuju, že se v den své maturity budu ještě učit To už mi mozek asi vyteče z ucha No nic. Teď už se teda vrhneme na Kristen. Na té první akci jí to neskutečně slušelo! Celý ten outfit je takový mladiství, ta sukně je parádní ♥ Úplně k ní ladí ta rudá rtěnka A prostě je to můj další oblíbený Kristenin look ♥♥♥ Slušelo jí to i na té druhé akci, ale už to nebylo úplně "WOW!" Šaty se mi líbily - já bych k ním asi zvolila spíš nějaké boty na podpatku, ale chápu, že těch už Kristen musí mít plné zuby

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první outfit je naprosto božský! ♥ ta sukně s tím tričkem vypadá naprosto fantasticky a obdivuju Kristen, že si při takovéto akci vezme tenisky. To jako klobouk dolů a kdybych mohla, tak se před ní snad pokloním přijde mi totiž, že se prostě moc hrotí nějaké boty, jasně, na nějaké akce jsou holt ty podpatky potřeba, ale jinak...
    A co se týče druhých fotek, z těch mám obrovskou radost, že je na nich s Blake ♥ mám jí hrozně ráda už od dob Gossip Girl a na tento její společný film s Kristen jsem moc zvědavdá! Šaty co má Kristen jsou božský a ty boty k tomu? Vypadá to skvěle a to jsou opět bez podpatků :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to dobre poznám keď ti niečo vyberie rodič a twbe sa to nepáči ale nemôže nič povedať lebo to je za ich prachy a nie tvoje alehroznw sa ti to nepáči, ani sa ti nevedia trafiť do vkusu a sú to pre teba vyhodené peniaze
    jop aj s tebou prvý outfit jej viac pristane a ta sukňa je fantastická a v tom sruhom mi príde, že ju dosť zostaruje

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne outfity, niekedy tím celebritám závidím ten šatník :/ Blake má proste čaro nech si oblečie čokoľvek.... Chystám vydať článok o Blake a tušim, že práve ten zlatý outfit tam chýba xD

    OdpovědětVymazat