pondělí 23. května 2016

Gallery update 55.3: Cannes Film Festival - Portraits + personal photos

Měla jsem docela náročný víkend, tak jsem tu tentokrát nebyla vůbec, místo toho, abych tu byla alespoň trochu. Pokusím se to trochu dohnat tenhle týden, hlavně vás teda musím konečně zase jednou oběhnout, poslední dobou to hodně flákám, ale to zkouškové holt žere trochu toho času no :D V sobotu jsem taky byla na pochodu Praha-Prčice (na trase z Tábora, ne na té 70 km:D) a to mi zabilo v podstatě celej den. Přijela jsem domů asi v půl desátý, ale byla jsem tak mrtvá, až to hezký nebylo :D Spala jsem další den do jedenácti a to jsem se ještě musela přinutit vstát :D No nic. Mám pro vás článek, který jsem chtěla zveřejnit už v pátek, ale nakonec na něj nedošlo. Doplnila jsme ho ještě o další fotky, které v pátek nebyly, tak aspoň něco. Je to tedy zase mega update galerie, tentokrát plný portrétu z filmového festivalu v Cannes. Pro Arte, V Magazine, Getty Image, Liberation magazine a The Hollywood Reporter. Hrozně se mi líbí ty pro Liberation, což jsou ty, kde je Kris v outfitu, který měla na premiéře Personal Shopper, ale všechny jsou super. Upřímně ale doufám, že se jich časem objeví víc. Potom jsem ještě přidala pár osobních fotek, které se nastřádaly v průběhu celého Cannes a možná se ještě nějaké někde objeví. Nejlepší je ta 4. s Carrie Fisher (Prinzezna Leia z mých milovaných Star Wars) a jejím psem. Tu dala Carrie na svůj oficiální twitter a ta je prostě boží :D Tak určitě koukněte i na zbytek v galerii. Skvělá je taky ta druhá, ta pochází z after party premiéry Personal Shopper a Kristen je na ní spolu s Andersem Danielsenem Lie. Z té párty je potom i ta třetí a ještě jedna v galerii.
* * * * * * *
I had pretty busy weekend, so I wasn't here to write any articles. I will try to do better this week and also visit you, my dear friends, I am not very good at it recently, I'm sorry. But examination time keeps me out of blog unfortunately. Anyway, I have for you something I wanted to publish on Friday, but I didn't make it. I have for you some Cannes portraits. For Arte, V Magazine, Getty Image, Liberation magazine and The Hollywood Reporter. I also have for you some personal pictures from Cannes, that I absolutely love, especially the one with Carrie Fisher (Princess Leia from my beloved Star Wars) and her dog, which Carrie posted on her official twitter account. I really love those personal pictures, because they are very cute <3 Back to posters, I really love those for Liberation, taken right before the premiere of Personal Shopper. Those 14 for Getty Image are also great, I love them. I really hope that more portraits will show up soon.

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Ty jo ty jsi od tabora? Ja taky

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé pochod Praha-Prčice, toho se prostě jednou musím zúčastnit, navíc chci tu plastovou botu, i když absolvuji asi jen nějaký kratší úsek Každopádně se teda máš a máš i můj obdiv, že si to zvládla, to se ti nedivím, že si druhý den pak vyspávala! Zkouškové! Ani mi nemluv, já si teda většinou během něho i odpočinu, ale teď mám devět zkoušek, což je na mě přespříliš Držím palce, ať ho úspěšně zdoláš, ta vidina prázdnin po něm za to stojí:)
    Není snad nic lepšího než festivalové portréty, nejvíc zaznamenávám ty ze Sundance, tak jsem ani nepostřehla, že i na Canees se fotí jeden za druhým, což asi není nic překvapujícího, ale mě to překvapilo Mně se strašně líbí ten třetí v tom kostýmku, jednak je  v něm tolik fotek, jednak jsou tam i černobílé a jednak se na některých Kristen směje a působí tak uvolněně, svá, takže tak Ale ostatní mu šahají na paty, třeba hned ta první a nebo obě dvě ze čtvtého setu:) No povedená mega update

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Angie., jsem konečně zpátky :) Prosím o přečtení: http://actresses.blog.cz/1605/co-maturita-omezeni-herecek-a-kontrola-a-naber-affteď jsem úplně prošvihla, že je z Kristen blondýnka, jako, koukám! :o musím všechny ty novinky potom dohnat!

    OdpovědětVymazat
  4. prezrela som si všetky fotografie ale ako najviac som paf z fotky pre Arte na tej čo je sama je to úplne skvelá fotografia páči sa mi asi zo všetkých najviac

    OdpovědětVymazat