pátek 27. května 2016

Kristen at the Cannes Film Festival by Chanel


Fakt nesnáším, když lidé vkládají jiným lidem do úst něco, co neřekli. Tentokrát nejde o Kristen, ale o Sophie Turner, ale i tak jsem hrozně naštvaná. Nechápu, proč to tihle lidi dělají. Řekla jednu věc, překroutili to a tvrdí, že řekla něco úplně jiného a přitom to tak nebylo. Připomnělo mi to tu aféru s Kris a Variety na Sundance. No nic, můžu se na bulvár třeba z vysoka vysrat. No nic. Nebudu to řešit, protože to nemá cenu. Teď mám pro vás raději jedno z videí, které se objevily během festivalu v Cannes. Tohle video bylo zveřejněno na oficiálních stránkách Chanelu a jsou tam záběry z prvních dnů festivalu, kdy Kristen dělala rozhovory a taky z phocallu a premiéry Cafe Society a z nějakých těch dalších akcí, z Personal Shopper ale už ne. Kristen tam nosila v podstatě jenom Chanel, takže je to tak trochu i reklamní tah, ale zároveň je to zkrátka jen vážně skvělé video, ve kterém Kris vypadá naprosto úžasně a které je vážně skvěle natočené a mně se hrozně líbí :)
* * * * * * *
I so hate when people put something in mouths of other people. This time it's not about Kristen, but Sophie, but I am also so mad at those people who are doing these things. She said one thing, they say she meant it somehow and said actually something different, which is not true. I really don't understand, why they do it. Whatever, I don't give a fuck about tabloids. No one should, it's so full of rubbish. Whatever. I have for you now one of all those videos. It is not an interview, it's just a video, video made for Chanel, and it is about Kristen's stay in Cannes. It doesn't portray the whole stay, just part of it, but I really love this video, it's great. It is kind of artistic, as same as most of Chanel videos and Kristen is really beautiful in it. So check out.

2 komentáře:

  1. To video je skvělé! Vybrali i krásnou živou písničku :) Kristen to ve značce Channel opravdu hodně slušelo, hlavně ty šaty na premiéře Cafe Society :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na bulvár se vykašli, jsou trapní. :) Jinak to video je úžasné, Kristen je v něm naprosto úchvatná, strašně krásná ♥ líbí se mi, jak je oblečená.

    OdpovědětVymazat