neděle 24. srpna 2014

19 000 + blízká budoucnost blogu


Hi guys. Ahoj lidi, tenhle článek si dovolím jen v češtině, protože není nijak zvlášť podstatný, je jen plný mých řečí. Dneska jsem si všimla, že už včera se návštěvnost blogu přehoupla nad 19 000. Kažná tisícovka je pro mě úžasnou ctí a vždycky z toho mám nesmírnou radost. Pro mě je totiž nesmírnou ctí jakýkoliv jeden návštěvník, který sem přijde. A když vím, že za tu dobu, co tenhle blog existuje, sem někdo přišel 19 000 krát, je to rostě naprosto úchvatný pocit. A ještě úžasnější to je, když víte, že to nejsou jednorázové návštěvy, ale že se sem vracíte a máte to tu rádi, to mě vždycky zahřeje u srdce :) Takže vám za to hrozně moc děkuju :) Vážně strašně moc!! :)


Co se týče druhé části nadpisu tohohle článku. Neděste se, není to žádný článek, který by naznačoval něco fatálního... (proč na mě skáče, že se můžu na VOYO koukat 7 dní zdarma na Breaking Dawn? Ne, děkuju... s tím dabingem? Ha ha. Ale dobrá telepatie...) Každopádně jsem zkrátka chtěla nějak trochu shrnout, co bude s tímhle blogem do budoucna, do blízkého budoucna, protože je tu pár věcí, se kterými byste vy, jako moji přátelé a návštěvníci, měli počítat. Takže zaprvé jsem se rozhodla, že dám trochu dohromady galerii, tudíž, že přidám nějaké staré akce a tak, tudíž možná se dočkáte nějakých velkých updatů galerie se starými akcemi. Trochu mě motivovala Roxy z úžasného blogu o Emmě Stone, která má tolik nervů na přidávání všech těch starších akcí, že se trochu stydím, že za ty roky, co existuje tenhle blog, v galerii pořád není všechno :D Potom jsem zjistila, že poslední dobou vůbec nemám náladu na překládání rozhovorů... čímž vás samozřejmě ochuzuju o spoustu úžasných věcí, ale nějak mě to poslední dobou zkrátka nebaví... a hádám mě to časem přejde, doufám, že brzy, ale prozatím pokud se tu nějaký rozhovor objeví, tak asi jen výjimečně. Nemám na to úplně ani čas a hlavně teda většinou tu náladu... Ty rozhovory stejně většinou čtu jenom já, Ajjinka a Clove, protože my je překládáme na blogy :D Dobře, nebudu prudit :D hádám že i další lidi, jen u těhle je to jistý :D Nicméně... od příštího týdne mě čeká spousta věcí, které musím zařídit... hlavně potom doktoři. Ve středu jeden, v pátek potom jedu pryč a v sobotu se vracím, v úterý mám předoperační vyšetření, odpoledne potom zápis na novou vysokou, zároveň se musím jít odhlásit ze staré vysoké, aby mě tam už nevedli jako studenta, potom ve středu pak mám další předoperační vyšetření, to už jsme u 3. září... a 7. září odlítám na týden do Španělska. Vracíme se 14. a 16. nastupuju do nemocnice na trhání krčních mandlí. V nemocnici potom nejspíš budu do 20. nebo 21. září, nevím jistě, to se zřejmě dozvím až tam. Co z toho vyplývá? No pro vás hlavně asi to, že možná nastavím nějaké články, ale od 7. září tu zřejmě prakticky nebudu až do mého odchodu z nemocnice. Možná na skok 15., ale to budu hádám tak na nervy, že mi bude hrabat :D Říkám vám to takhle předem, protože nechci zase na poslední chvíli vyskočit s tím, že tu najednou dva týdny nebudu, jako jsem to tyhle prázdniny dělala často, takže jsem vám o tom chtěla takhle přesně napsat, abyste s tím počítali. Pro mě to znamená, že se možná nedostanu do kina na Clouds of Sils Maria, z čehož mi asi hrábne, ale přežiju to :D Budu muset.
Teď už poběžím, dneska možná půjdu s mamkou na Petřín, tak nevím, jestli tu budu odpoledne, ale večer určitě, tak se zatím mějte :)
- Angie.

P.S.: Stahuju si zrovna nový díl nové série Doctora Who, takže tu možná nebudu ani večer, ale snad jo :D

4 komentáře:

  1. Páni! Závidim,jak,že dlouho máš tenhle blog? 19 000 je hodně,GRATULUJU Chudáku,tolik operací? Tak držím se vším palce Do Španělska bych taky jela Staré zprávy by byli fajn No..na Petříně sem byla jednou,je to tam pecka! Krásný výlet Tak,že ti rozumím,nebudeš mít čas

    OdpovědětVymazat
  2. Hezkyyyyyyyyyy, 19 000! gratuluju!Jinak operace. Fuj, fuj, fuj, Už mam za sebou 2 operace kolena a ne. Ne, díky, už žádnou operaci. NIKDY.Oh, Espanol. Tam jsem nikdy nebyla, ale chtela bych tam jet.Jo a ten dabing.       nesnáším ho!

    OdpovědětVymazat
  3. Nejhorší je, že mi ten úraz udělali, když jsem byla na střední. A kvuli tomu, že byl tělocvikář magor. -.-

    OdpovědětVymazat
  4. Tak za prvé: moc ti gratuluji k té návštěvnosti, je fakt úžasná! :)
    A týjo, teda těším se na starší fotky, ty já miluju s Kristen, to bude skvělý...a jsem ráda, že jsem tě takto trochu motivovala, i když na mě nedej, já jsem s tímhle blázen, musím tam mít všechno ťip ťop, jinak jsem nervní
    A teda pěkné lítání tě čeká, to Španělsko ti teda závidím a přeju, tam jsem nebyla a cítím se ochuzena, protože Barcelona, moře, pláže, kluci..mmmmmm Jejda a fuj doktoři, operace, mě by bylo nevolno už teď..i když na operaci jsem v životě byla jen jednou ve 4 letech, ale pamatuju, že jsem pány doktory předtím, než mě uspali, pěkně pokopala a pokousala (což mi připomíná i mojí první návštěvu zubaře ) Tak určitě pevné nervy ti přeju! :)
    A Doctora Who právě teď stahuju, woo hooo, už tady neklidně poposedávám, jak se třesu nedočkavostí

    OdpovědětVymazat