neděle 10. srpna 2014

Brno, Brno, Brno...


Ano. Pochopili jste. Jedu zase pryč. Už jsem to avizovala, než jsem jela na vodu. Až se vrátím, tak už budu doma, až do 7. září budu doma, takže se vám konečně budu plně věnovat, ale momentálně toho mám zkrátka moc a je to trochu hektické. Dneska odpoledne odjíždím na týden do Brna na takovou akci... o které vám možná napíšu potom :D Byla jsem tam už vloni, tehdy jen na pár dní, tentokrát jedu na celý týden :) Moc se těším, i když nervozní z toho trochu taky jsem :D Nevadí, jedu tam s nejlepší kamarádkou, což bude skvělý :) A uvidím spoustu lidí, které jsem neviděla celý rok a moc mi chybí, hlavně někteří z nich. Doufám, že to bude alespoň tak super, jako vloni :)
Takže se omlouvám, že zase nebudu obíhat, ale až se vrátím, tak to všechno doženu :)
Příští týden se dozvíme další filmy, které pojedou na filmový festival v Torontu, takže doufám, že se mezi tituly objeví i Kristenin film Anesthesia. Já to nebudu sledovat, protože budu bez netu, ale vždycky můžete jít k Ajjince, která ví všechno většinou ještě dřív, než to ví všichni ostatní, za což ji obdivuju :D
Nastavila jsem na příští týden 5 článků. V sobotu tu žádný nebude, to už nestíhám... no a v neděli už se vracím, takže to se uvidí. Mějte se tu krásně! :)
- Angie.

Hiatus 10.8. - 17.8.2014

6 komentářů:

  1. íí, závidím ti tolik akce.. Ale samozřejmě ti přeju, aby sis to tam pořádně užila a ve zdraví se vrátila..

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš teda hodně nabytý prázdniny! Je super, že budeš mít tolik zážitků:) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  3. Tady to tvé cestování ti hrozně závidím - taky bych chtěla být co chvilka někde pryč, no ale aspoň jsem byla v té Praze :) Doufám, že si Brno moc užiješ :) Já tam pojedu za dva týdnu na tu výstavu lidského těla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že si to pořádně užiješ. Včera jsem si četla tvůj článek o vodě a nahlas jsem se tu smála. Ještě to musím okomentovat. Jinak jsem ráda, že takhle opět někam jedeš, vždycky navíc přednastavíš skvělé články, takže se tu opravdu nenudím!

    OdpovědětVymazat