pátek 8. srpna 2014

Camp X-Ray First Official Trailer

To mě poser... brečím z radosti. Vážně ano. Jsem tak nadšená, tak nadšená, šťastná... kurevsky šťastná a cítím určitý pokoj na duši, teď, když jsem to konečně viděla. Mám pro vás totiž první oficiální trailer na film Camp X-Ray... na který čekám už tak nehorázně dlouho a tak hrozně jsem se ho nemohla dočkat. Zveřejnili ho před pár minutami a já si ho budu nejspíš pouštět celý večer pořád dokola a dokola a dokola, protože ho totálně zbožňuju, ta hudba, ty pocity, co z toho čiší, bože, jsem nadšná, tak hrozně nadšená! Až se trochu uklidním, tak vám sem napíšu překlad do češtiny, ale zatím ho jdu sledovat znova a znova a znova :D :D Miluju ten trailer, bože! Jo, jsem zpátky, by the way, ale koho to zajímá, mě ne, já sem mimo, totálně :D
EDIT: Společnými silami jsme s Ajjinkou a pár lidma z facebookové skupiny, o které jsem psala, dali dohromady, co sakra říkají v tom traileru :D Respektive Ali v jedné konkrétní části 1:31 - 1:35, takže jim děkuju za pomoc, jmenovitě slečně jménem Perla Batticciotto... a v celém článku máte až na jednu jedinou kraťoučkou věc překlad.
* * * * * * * * * *
Fuck my life, I am crying of happiness. Literally. I am sooo excited, so happy, so thrilled, sooo... so fucking blessed. I have for you finally first official trailer to Camp X-Ray movie, which I am waiting for so long and I couldn't wait any longer, they published it just few minutes ago and I can't stop watching it over and over again, I love it, I love it so so so much and when I calm dow a little bit, I will write a translation of it, but for now, just enjoy it, just as I do. God, this is going to be fucking amazing movie.




Randy: Nenechte se mýlit, toto je válečná zóna.
Velitel: ... ??? ??? ???
Vojáci: Ve jménu svobody! (???)
Randy: Někteří z těhle lidí jsou tu zavření už osm let. Chovejte se k nim jako k zajatcům, nebudete jim říkat vězni. Můžeš s nima mluvit, ale nenech je, aby o tobě něco zjistili. Nenech je dostat se ti do hlavy.
Ali: Jak jsi skončila na takovémhle místě?
Amy Cole: A jak jsi tu skončil ty?
Ali: Už je to dlouhá doba, co čekám a nevím, jak tohle všechno skončí.
Amy Cole: Všechno se může změnit.
Drummont: Líbí se ti tady? V Guantanamo Bay?
Amy Cole: Ne. Není to tak černobílé, jaké říkali, že to bude.
Ali: Nikdy jsem nesouhlasil, že se budu řídit vašemi pravidly. Když se těmi pravidly budu řídit, bude to znamenat, že souhlasím s tím, že máte nějaké právo určovat pravidla. Což nemáte. Jeden z vás mi řekl, že ví, že jsem nevinný, ale stejně nemůžu odejít. Žádná země, žádné město mě nepřijme, protože jsem byl tady. Ty a já, jsme ve válce / Ty a já nejsme ta válka. (?)
Randy: Tvůj kamarád 471. Nevrátí se.
Rico: Co budeš dělat, Cole?
Amy Cole: Já to nevzdám.
Randy: Nikdo nikam nepůjde.

8 komentářů:

  1. Ten trailer vypadá zajímavě :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, nehodil by se ti někde hlas? :)) Kdyby jo, stačí napsat do komentu na blog :)) Kdyby se ti chtělo, můžeš pro mě a mého kocourka taky hlasovat, můžeš každou hodinu :) link na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z toho traileru jsem vážně unešená! Úplně mě dostaly ty emoce, slova, hudba... Na Camp X-Ray se těším ještě víc než předtím :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to čumim, páni! Tohle mě neskutečně teda nakolo, chci ten film vidět! úžasný úžasný úžasný trailer! Na Kristen jsem strašně zvědavá!A jsem ráda, že se článek líbil, já jsem právě do těch dvou hluboce a vášnivě zabouchlá, jestli to je možný Momentálně určitě můj nejoblíbenější celebriťáckej pár, sakra jestli se rozejdou, umřu (proto  se rozejít nesmí, mě by byla škoda ). Agrhgrkehgjreg já prostě o nich nemůžu mluvit normálně, aniž bych se nerozplývala..ještě k tomu když existuje na tumblru ten tag s důvodama, nebo ta videa na youtube..na tý koukám, když mi je smutno, po nich jsem ještě smutnější Ne jako, oni mi dávají víru, že by ta láska fakt mohla existovat

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nejsí jediná, komu se láska vyhýbá Jako počítám s tím, že za 20 let budu mít malý byt s 30 kočkama ...no Ginny s Joshem mám taky ráda, tvoří krásný pár, teď vlastně rodinku. A jamieho s Lily jsem taky zbožňovala, škoda, že jim to nevyšlo, nevím jestli teď Jamie s někým chodí, ale já se když tak hlásím dobrovolně A přemýšlím jaký pár mám ještě ráda...asi si nevybavím, mě fakt stačí bejt vyplesklá ze Stonefieldu Na Crazy Stupid Love se teda určitě pak musíš podívat, je to skvělej film. Mám ho hrozně ráda, Emma je v něm úžasná, Ryan je Ryan (bůh )..a prostě výborný! Já třeba ještě s Emmou neviděla Gangster Squad, mám to stažený už strašně dlouho, ale pořád jsem si to nepustila...nevim, na co čekám

    OdpovědětVymazat
  6. Drahá Angie, no jasně, že zůstaneme spolu affs, kde jinde bych četla novinky o Kristen, ani nevíš, jak jsem ráda, že jsem se vrátila, bylo mi po tom smutno a sakra jak mi bylo líto, že jsem zrušla právě blog o Olivi a když se teda vracím, tak s blogem, který byl u mě top a měla jsem tam už velkou návštěvnost , teda 4000 za tři měsíce, to je dobrý, ne ? No, tak jsem ráda, že jsem zpět ...
    Hnedka si tě přidám, asi zítra, jak to budu stíhat :)!!!

    OdpovědětVymazat