neděle 3. srpna 2014

Tak zase na vodu, tentokrát na Ohři.

Ahoj lidičkové moji drazí a přesladcí.
Ne, nejsem opilá. Ne alkoholem. Jsem opilá Jamesem Arthurem. Právě jsem se vrátila z jeho koncertu. No dobře, to kecám, vrátila jsem se z něj už asi před hodinou :D ale teď píšu článek. Koncert byl úžasnej, ale o tom psát nechci, protože na to nemám čas. Myslela jsem, že nenapíšu ani článek, i jsem to napsala do horního boxu, ale zkrátka jsem si říkala, že bych přeci jen mohla, když mám ještě trochu ušetřeného času. Recovery bylo úchvatný, Roses a Impossible. Moji favoriti. A víc o Jamesovi se dozvíte, až se vrátím. A kam, že to vlastně jedu? Někam do hájíčka zelenýho. Jako tradičně už třetím rokem s partou na vodu. Doufám, že se neutopím :D Ne, určitě se neutopím, budu mít vestu a mám nejlepšího kormidelníka. No, každopádně tu nebudu... a vzhledem k mé lenosti a zároveň vzhledem k nedostatku času a vzhledem k tomu, že jsem byla hodně v práci a pak už jsem totálně neměla náladu nic psát ani připravovat, takže jsem nic nepřipravila. Budu pryč do pátku, v pátek jak doufám už třeba bude trailer na Camp X-Ray, takže ten přidám a něco třeba přednastavím, uvidím, ale v neděli zas frčím na týden pryč, takže toho nebude moc. Takže se vám moc omlouvám, že tu zase nebudu a nebudu obíhat, ale doufám, že to pochopíte :) přeci jen jsou prázdniny.
Mějte se tu krásně!
- Angie.

11 komentářů:

  1. Miji měli jet v neděli, ale počasí nám nepřálo...   

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si to tam hlavně pořádně užij!

    OdpovědětVymazat
  3. Jamese ti závidím! Má úžasné album..:)
    A na vodě se bav, hlavně se nám vrať..

    OdpovědětVymazat
  4. Pořádně si to užij!:) Já ještě na vodě nikdy nebyla a ani mě to moc neláká, ale když se sejde skvělá parta, musí to být fajn A moc si závidím toho Jamese!

    OdpovědětVymazat
  5. Jamese Arthura moc nemusím, ale je fajn, že sis to užila. Každý máme jiný vkus. Na vodě si to užij a nejlépe se nám vrať celá

    OdpovědětVymazat
  6. Zavidím ti, nedávno 30STM a ted James! Ty si žiješ! Tak už se těším až o tom napíšeš zase článek. :) A na vodě si to užij jak nejlépe to půjde! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sakra, Jamese jsem tu zase prošvihla, ale to byl asi v nějakém klubu viď?:) Ale na článek se těším a užij si to na vodě!:)btw: Odlítám na několik dní na dovolenou, tak se omlouvám, nebudu obíhat. Děkuji za pochopení :)

    OdpovědětVymazat
  8. Angie, pevně doufám, že ses neutopila a Ohři si užíváš (fakt jsem v jednu chvíli měla tendenci napsat Oheř *facepalm* ). A máš pravdu, už zítra dostaneme trailer ke Camp X-Ray, takže všechno stihneš! Pak budeme společně áchat, co ty na to?

    OdpovědětVymazat
  9. Tak doufám, že si to hlavně pořádně užíváš! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Zítra odjíždím na deset dnů pryč, takže mě prosím omluv z obíhání a případných kontrol. Mám přednastavené články, takže blog mrtvý nebude. Díky za pochopení :)
    Promiň za zkopčený komentář :)

    OdpovědětVymazat