středa 20. srpna 2014

Gallery update 34.1: New portraits from Cannes

Filmový festival v Cannes byl rozhodně mou nejoblíbenější akcí tohoto roku. Jako vážně, nejen proto, že tam Kristen propagovala nový film a po dlouhé době jsme ji mohli vidět na červeném koberci, ale hlavně proto, kolik novinářů stihlo Kristen odchytit a hlavně jí i vyfotit :D Protože i tolik měsíců po festivalu se stále objevují portréty a já miluju každý jeden z nich a snad s každým víc a víc. Stejně tak tomu je i s těmi posledními, které se objevily jen před chvílí. Jeden teda už asi včera nebo předevčírem, no na ten druhý jsem narazila až dneska. Jsou focené pro časopis Lés InRocks a je tam i rozhovor, nebo teda článek o Kris, já vlastně nevím, ještě jsem neměla čas to číst, ale zítra bych měla být doma, tak bych mohla mít i čas to přeložit, záleží samozřejmě i na náladě no. Každopádně tyhle dva zbožňuju, jak jsem říkala, že nemám moc inspiraci na nový design blogu, tak nějaká možná zrovna přivanula :D ještě spolu s fotkami pro Interview Magazín, které zveřejním zítra, protože dneska už se mi na to chce moc spát :D Každopádně ty portréty jsou skvělé, Kristen to tam nehorázně sluší :) a ten model je teda samozřejmě od Chanelu, jak jinak :D
* * * * * * * * *
Cannes film festival was definitely my most favorite event this year. Seriously. Not just because Kristen promoted there her new movie and she was after such a long time on the red carpet, but especially because of all these portraits, whichI love, I adore and It seems like they will never stop publishing more and more. Like few days ago, I don't know, two days ago, a new portrait for Lés InRocks was published and today another one and I love them both. I love them so so so so much. I was writing about I don't have an inspiration for new design, but maybe some is coming with these portraits, who knows. I love them, Kristen looks absolutely stunning. That outfit is of course by Chanel.

imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Tady jí to nesmírně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou vážně krásné! Jsem zvědavá, co vymyslíš s tím novým designem:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, bože! Nemám slov, ty fotky mi vyrazily dech. Kristen je na nic naprosto nádherná, taková přirozená, mohlo by jich být klidně více!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou maximálně dokonalé, hned mi ťuklo, že ten model musí být Chanel, oni mají přesně tyto typické styly a vůbec :)! Kristen to ale opravdu sluší, oni mají jednoduché fotky, ale nádherný, já osobně je mám o dost radši než přeplácané pozadí a dalších deset efektů, tyto jsou nejlepší :), strašně jsem zvědavá na nový design :)Angie., já bych měla na tebe takovou menší prosbu :))... mohla by jsi mi dát svůj e-mail nebo ti klidně napíšu moje osobní FB, mně to je fuk... DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ !

    OdpovědětVymazat