úterý 26. srpna 2014

Gallery update 34.6: New stills from Still Alice

Ahoj lidi. Myslela jsem, že už tu dneska nebudu, ale... projížděla jsem si na mobilu twitter a vyskočila na mě tahle novinka, tak jsem ještě otevřela comp a rozhodla se, že sem přeci jen přijdu :D Jde totiž o novou stillsku z filmu Still Alice, který bude mít premiéru na letošním ročníku filmového festivalu v Torontu, který už se kvapem blíží :) No, to znamená, že bychom se mohli i dočkat nějakého traileru, ale neodvažuji se v to doufat, nechci být zklamaná :D Každopádně by to bylo skvělé. Taky jsem se dozvěděla, že jedna holčina, která si zahrála s Kristen v nezávislém filmu Anesthesia, který natočili minulý rok v New Yorku, prozradila, že by měl film vyjít ještě tento rok, což by bylo naprosto skvělé :) No nic, ta fotka je taky skvělá. První s Kristen :) a já jí žeru :) vypadá spíš trochu jak screencap, než jako oficiální stillska, ale zřejmě oficiální je :D a je super :)
* * * * * * * * *
Hi guys. I thought I won't be here today, but when I was going through some news on twitter, I also found one which has something to do with Kristen... and it's another official stills photo from her upcoming movie Still Alice, which will be at Toronto film festival this year. It mean that the premiere is getting closer... and that could possibly mean that we will see the trailer... but who knows. Also, one girl, who played in Anesthesia with Kristen, independent drama which was filmed last year in New York, should be released also this year, which is kind of amazing news. Well, this still looks more like a screencap... but it's great, first one with Kristen and I love it.

imagebam.com

5 komentářů:

  1. Ahojky.. článku na www.whileyouweresleeping.blog.cz si nevšímej :) Nakonec přeci jen nekončím.. Jen se stěhuju tak trochu zase jinam :3- Tvá Rosie.PS: Jsme stále affs? (doufám, že mi napíšeš: "to je ale blbá otázka" )Ta fotka je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prý kuře..
    Dobrý fotky náhodou..
    Počkej až nahraju ty kde má košily a vypadá jako teploušek Koukáš se na SPN seriál??

    OdpovědětVymazat
  3. Džejn. | samclaflin.blog.cz27. srpna 2014 v 11:34

    Kristen to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná fotka :) Kristen má rozkošný výraz :)

    OdpovědětVymazat