sobota 23. srpna 2014

Gallery update 34.3: New stills photo from Camp X-Ray

Ahoj lidi. Jak se máte? Včera mi bylo fakt docela zle, jakože vážně dost, takže jsem tu nebyla.. hádám je to kvůli tomu mlíku, co jsem vypila s latté... není to poprvé, co se mi to stalo, tak je možný, že jsem na to mlíko alergická, ale nechci na to vůbec myslet, takže to nebudu rozebírat. Každopádně nebyla zrovna nálada na blog, což dneska by i byla, ale zas jsem nebyla doma... :D Prostě furt dělám něco jinýho, mám málo času na to, abych stíhala všechno, co chci, ááách jo :D Takže když už jsem se sem dostala (to ještě neni ani devět?), tak mám pro vás jednu novou fotku Kristen. Je to další perfektní stillska z Camp X-Ray, kterou jsem si naprosto zamilovala :) je úchvatná, hrozně se mi líbí, tak doufám, že se líbí i vám:)
* * * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I was pretty sick yesterday. Like really, really sick, I guess it was because of the milk I had in my latté, I think that I could be alergic... which sucks, but it's this or I don't know what's wrong with me. Anyway, I have for you today at least one thing... I didn't have very much time, I was doing other things, I was out with my friends, I was watching some TV series... you know... holidays :D But now I have kind of blog mood, so I have for you new stills photo from Camp X-Ray movie. It's with Kristen and I totally love it! Absolutely! It's amazing :)

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Doufám, že už je ti lépe. Já teda alergii na mléko nemám, ale nevypila bych ho. Fuj, prostě ne.Ta fotka Kristen na fantastická! I když ta zatracená čepice mě dost štve, protože se jí nemůžu podívat do těch nádherných očí! I když tady jí alespoň vidím celý krásný obličej. Líbí se mi, jak se na mě na té velké obrazovce kouká. Je to úchvatná fotka která ve mě zvedá mě načení a těšení se na Camp X-Ray. Kurva, už aby to bylo!

    OdpovědětVymazat
  2. Pái Kristen tam vypadá úžasně

    OdpovědětVymazat