středa 27. srpna 2014

Gallery update 34.8: New amazing still from Still Alice

Vážně... to je takovej problém zveřejnit to najednou? Asi miliardu gallery updatů tenhle tejden zveřejním, protože nejsou ani schopní dvě stillsky dát do jednoho článku! :D No dobře, mně to samozřejmě vůbec nevadí, jen jsem chtěla bejt trochu dramatická, aspoň je co přidávat :D ale asi nikdy v životě jsem za sebou nepřidala tolik aktualizací galerie, jako za posledních pár dní :D Tím myslím, že mezi nimi není ani jediný článek jiného rázu než fotky :D Musím s tím něco udělat a zítra konečně dopřeložit ten článek pro Interview magazín, abych tu lajnu přerušila :D Protože už teď je to hádám novej rekord :D Každopádně tahle fotka mě totálně rozsekala. Na milion malých kousíčků a jsem absolutně rozebraná. Moje lesbická část mě nutí říct nahlas, že je na téhle fotce Kristen absolutně nádherná! Kdybych byla lesba, tak bych asi měla opravdu hodně co dělat, abych tuhle fotku rozdejchala, protože i takhle s tím mám dost práce :D Ta fotka je totiž absolutně nádherná, Kris je na ní nádherná. Dostala mě do kolen. Jsem nadšená, totálně nadšená z téhle další stillsky k filmu Still Alice. Budu ten film milovat a Kris bude perfektní Lydia, vím to, jsem si tím jistá... a moc se na to těším, bude to parádní :)
* * * * * * * * *
Seriously... why can't they publish it... together? It's like... a thousand gallery updates this week, seriously, Kristen? I really don't mind, I am actually excited, I just tried to be dramatic a little bit. This photo totally blown me away, like totally. That a bit lesbian part of me thinks, that Kristen is incredibly beautiful here. If I was a real lesbian, I would have a serious problem to calm down right now. I actually have, but it's not that intense :D Anyway, it's new stills photo from Still Alice. I actually found one more without Kristen, but I didn't have mood to save it on imagebam, because I have already saved this one..., so I will add it tomorrow, maybe :D But this one, oh my god, THIS one is soooo incredible. I can't wait to see this movie. Seriously can't, she will be perfect in this role, I feel it.

imagebam.com

12 komentářů:

  1. Ha! Čo robíš takto neskoro na blogu ?
    Neboj, nejdem ti tu vypustiť ďalšiu novelu, včera som ti ich zanechla na druhom blogu dosť, nie ? Každopádne, nech to nezačnem prehánať... Tá fotka je nádherná, a nielen táto, ale aj tá druhá. Mne sa teda podarilo ich dať obe do jedného článku, a pri tom som nemusela čakať, lebo som o nich ani nevedela Výhoda nezáujmu Kristen je tu perfetná, jednoducho ona. Neviem prečo, ale Lydia sa mi z týchto nových postáv na ňu najviac podobá. Možno má trochu iný štýl, a má inak nalíčené oči, no je krásna. A je to taká KStew :)

    OdpovědětVymazat
  2. Angie já se vždy tak nasměji, když tu ty tvé články Ty mi pokaždé zvedneš náladu a vykouzlíš úsměv Ale souhlasím, fotka je to bombastická, já se tedy taky mimo jiné nemůžu vynadívat a to její tričko, které je vážně super rozkošné a já ho chci taky Jinak si na Cherry samozřejmě pamatuji, jak bych taky nemohla:) Mrzí mě, že nám tak náhle zmizela, už je to vážně dlouho, co o sobě dala vědět, no snad je hlavně v pořádku, to já mám vždy pak strach, jestli se třeba adminům nic nestalo, když takto zničeho nic zmizí, ale bohužel o ní nic nevím, tak ti  nepomůžu s jejím nalezením, ale kdyby se ti poštěstilo, tak mi dej určitě vědět, chybí mi tu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi to fakt nejde, zasmála sjem se při tvém živém vyprávění a lehkého si stěžování Ta fotka je alefakt bombová těším se, až jich bude hafo, líbí se mi to triko, a je taková prostě bombastická :)§!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jo tohle mě vždycky štve, když to nemůžou přidat na jednou, kdo se s těma updatama má furt dělat Ale je dobře, že se něco objevuje, tahle stillka je fakt boží, Kristen je tu nádherná a bejt lesbička, asi bych se do ní zabouchla Jo a vzpomněla jsem si na tu ikonku aff do menu, tak jsem koukala na videa a takhle zoufalá jsem dlouho nebyla Protože Emma má tolik úžasných momentek, že jsem prostě byla v prdeli, no a jako nakonec mám jakože strašný Stonefield feels, tak jsem vybrala tohle: https://www.youtube.com/watch?v=f6NUQeb5noM v čase nějak od 0:45 do 0:56 (nevím, jestli to je moc dlouhý nebo ne, nevím vůbec nic, nevím, jak to chodí s animacema, nikdy jsem je nedělala nebo třeba jestli to je ještě nevhodný, já si nemohla pomoct, tohle video žeru , takže pokaď by to nešlo, mám v rukávu ještě jiný esa )

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, tak to jsem ráda s tím videem, nebyla jsem si jistá, jak to chodí Jojo, nemohla jsem si ten Stonefield odpustit, mě by tam Andrew děsně chyběl <33333
    A Magic in the Moonlight jsem právě ještě neviděla, snažila jsem se na to nalákat kamarádku, no nepodařilo se a teď ani nevím, jestli to u nás v kině ještě dávaj, ale tak co, v nejhorším si to vychutnám v klidu doma s popcornem, až to bude ke stažení v dobré kvalitě, jo na to se hrozně těším

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle fotku jsem si taky úplně zamilovala! Kristen to tady neskutečně moc sluší. Hodně se mi zde líbí její vlasy ♥ A těším se na ten přeložený článek z časopisu Interview :)

    OdpovědětVymazat
  7. Angie já jsem tak nasmála u té části, kde popisuješ, jak to má právě teď lesbická část těžké. Vážně mě dostala. A popravdě jsem z fotky úplně hotová, je to jako obrovský čokoládový dort místo předkrmu! Ah bože, jsem úplně mimo, klepou se mi ruce nemůžu dát dohromady věty, jen tu prostě nábožně hledím na Kristen přes celý můj monitor! Kurva, já to vážně nedávám!

    OdpovědětVymazat
  8. Ach, ta fotka je dokonalá! Kristen je tu tak krásná, opravdu ach!

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím s tebou, vypadá skvěle..už mi zase chybí její dlouhé vlasy..:/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný článek! Super fotka :3

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělá fotka! Kristen tam vypadá super!

    OdpovědětVymazat
  12. Já s tebou naprosto souhlasím, ta fotka je úplně perfektní, Kristen na ní vypadá dokonale, že to snad ani nelze vyjádřit slovy! ♥

    OdpovědětVymazat