sobota 2. srpna 2014

Gallery update 33.6: 'Equals' Press Conference in Tokyo, Japan

Da fuck? To byla moje první reakce, když jsem narazila na tyhle fotky :D Svou bezprostřední reakci jsem jako první napsala Ajjince, protože s tou jsem si psala zrovna ve chvíli, kdy jsem na to narazila :D Byl to šok. Vážně. Šok a samozřejmě velká radost, ale prvotní byl hlavně ten šok. Dějí se velké věci lidiii :D Tisková konference připravovaného filmu 'Equals'. Konala se dneska před pár hodinami v Tokiu. Chvíli jsem si hrála s myšlenkou, že je možná zrovna teď, ale v Tokiu je momentálně asi tři čtvrtě na osm, aspoň to mi říká můj tahák, jakože 19:45, takže už pravděpodobně skončila. Ale nevím, možná je divné, že by tam bylo jen o 7 hodin víc? To je jedno, každopádně konference už skončia a já mám zas nervy, páč se furt objevují nové fotky a já si nepamatuju, které už jsem uložila a které ne :D Takže v galerii je jich zatím 60, z toho část je v HQ a větší část v MQ. Každopádně jsou ty fotky skvělé a Kris to hrozně sluší :) Líbí se mi ten její pohodářský outfit :) Také můžeme konečně líp vidět její sestřih vlasů a její novou barvu, která byla vzhledem k rázu filmu potřebná. Teda, rázu filmu... :D Zkrátka mají striktní pravidla v tomto futuristickém světě. Každopádně kromě Kristen tam byl i Nicholas Hoult, režisér filmu Drake Doremus a producenti filmu Michael Pruss a Ann Ruark. Dobře, už je tam osm večer :D No nic. Kristen popřela veškeré ty klepy o tom, že by snad byly mezi ní a Nicholasem nějaké pletky. Já jsem tomu teda ani nevěřila. S JLaw jsou kamarádky, podle slov JLaw, i když se údajně s JLaw rozešli, tak pochybuju, že by hned skočil po Kristen :D a hlavně já nechápu, proč by Kristen hned musela se všema spolupracovníkama chodit :D Bulvár je fakt neuvěřitelný :D Ale podle mě si vážně sedli, aspoň podle těch fotek to tak vypadá :) a nejen podle fotek z dneška, ale i z fotek to jde tak nějak poznat. Jsou takoví roztomilí :D Myslím, že budou mít absolutně úchvatnou chemii v tomhle absolutně úchvatném filmu, který začnou natáčet už v pondělí :) Doufám, že se brzy objeví nějaká videa a víc věcí, které můžu přeložit :D
* * * * * * * * * * *
All right. Photos are saving now, so I can use the time for writing at least part of this article. Da fuck?! That was my first reaction, writen directly to Ajjinka right after I found out :D. Seriously. It was shock. Shock and joy, of course but it was unexpected. I definitely did not expect that. Big things are happening. Press conference for 'Equals' in Tokyo, Japan. Right now. I guess it's right now, maybe it's not, but it could be, in Japan is 7:30 p.m. right now. Well, it's probably not right now, it was in the past, earlier today, but still, it is such an incredible surprise! Except Kristen (of course), Nicholas Hoult was there, the director Drake Doremus was there and also producers Michael Pruss and Ann Ruark. Kristen looked absolutely gorgeous. And do you know, what else was gorgeous? She and Nich together :D She denied all those rumors about her dating Nicholas Hoult, I didn't even thought about that could date together, didn't believed these rumors, but they are so cute, I guess they became friends very fast and I believe more and more that they will have incredible on screen chemistry together in this freaking amazing new movie, which starts shooting on Monday. So... I will translate some interesting things that were said during this conference and I hope for some videos too. Right now I have for you some HQ and a bit more MQ photos from this event, so enjoy them. We finally can see more her hair cut and that color :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Já tenhle její krátký sestřih prostě miluju ♥ Tolik jí to sluší :) Už se na Equals moc těším, jsem zvědavá, jak tam Kristen bude vypadat :) Fotky z tiskovky na mě dneska vybafly na facebooku a taky jsem byla docela dost překvapená - ale v dobrém slova smyslu :) Taky se mi zde moc líbí její outfit. Hlavně ten top ve vínové barvě ♥ Ten se mi moc líbí a jí rozhodně sluší :)
    Nicholas taky vypadal dobře - přijde mi, že je nějaký svalnatější ;) Jinak souhlasím s tím, co jsi napsala. Taky si myslím, že mezi ním a Kristen je jen přátelství. Vypadá to, že si spolu sedli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem strašně ráda, že se objevily fotky a zrovna tyhle :3 Krásně vidím ty krátké vlasy a takto ji moc sluší :3:)

    OdpovědětVymazat
  3. Popravdě mě taky překvapilo, že se už konají tiskové konference, ale nestěžuju si.. Taky jsem si říkala, že ta hnědá barva udělala ten sestřih mnohem lepší..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně moc jí to sluší!! Ty fotky jsou prostě úžasný... poslední dobou jsem pořád unavená.. V práci už jsem konečně skončila, takže teď budu mít zase čas... Jak jsem chodila v červenci pořád do práce, tak jsem absolutně ztratila pojem o životě Kristen, tvém a vlastně i svém... Potřebuju načerpat energii a zase se vrátit do blogového světa.. chybělo mi to!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, Angie, to byl šok! Ale úžasnej šok Já ty dva zbožnuju, vůbec se nedivím, že je Drake chtěl do filmu spolu, protože mezi nimi je vážně skvělá chemie a jsou prostě úžasní Těším se na ně jako pár ve filmu, fakt si myslím, že to mezi nimi bude skvěle jiskřit, ale samozřejmě nejsem jednou z těch, co by za tím hledali hned něco víc

    OdpovědětVymazat