pondělí 11. srpna 2014

Gallery update 33.7: Some new photos from Tokyo

Natáčení Equals už před týdnem oficiálně započalu. V Tokyu a mám pro vás nějaké nové fotky. Konkrétně dvě fotky. Nejsou z natáčení nebo tak, na natáčení zatím nikdo nepronikl, nebo o tom alespoň něvím :D Ale tyhle fotky jsou hádám lepší, než nějaký paparazzi z natáčení. Naše drahá Kristen spolu se zbytkem štábu a obsazení, které zrovna bylo přítomno, vyrazili už minulý týden den před začátkem natáčením zkusit si Ninja Warrior. To je hodně známý japonský pořad, u nás to snad vysílali jako Ninja faktor a kromě toho, že je to hrozná prča v televizi, je to hádám i hrozná sranda naživo :D A společná fotečka nemohla chybět, díky bohu! :D A ta druhá fotka je z pátku, kdy měl cast nejspíš volný den, protože Aurora Perrineau psala na svůj twitter: "Dokázala jsem najít country bar v Japonsku, irskou hospodu a hrát fotal na ulici ve tři ráno." A fotku z toho, jak Kris a spol hráli ve tři ráno v metru fotbal zveřejnila Bel Powley, což je jedna z hereček, které se přidaly k obsazení Equals. Její postava se jmenuje Rachel. Je tam i pár dalších novinek, které možná zveřejním a možná ne, uvidíme :D Toto je přednastavený článek, nejsem tady, i přes to, že mám tolik řečí, vrátím se v neděli, 17. srpna.
* * * * * * * * * * *
The shooting of Equals movie has already begun in Tokyo and I have for you some new photos. Two. They are not from the set but from the free time of our lovely Kristen Stewart and the rest of the cast. The first one is from the day before the start of shooting, when Kristen and the cast and crew (Nicholas, Drake, Aurora, etc.) were trying Ninja Warrior (or Ninja Factor), that's very very famous television show, you can watch some videos here. I guess it deffinitely had to be fun. Kristen looks very cute at this photo. The second one is from Friday. They had free day, or it seems like they did, because Aurora Perrineau wrote at her twitter account: "Managed to find a country bar in Japan,an irish pub and play soccer on the streets at 3am." And we have photo from this soccer on the streets at 3 a.m. Bel Powley, who will play Rachel in Equals movie posted this photo from Tokyo subway. I love these photos, hope for more.

imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Ta fotka z Ninja Faktoru je výborná! A ta z toho metra, to jsou pošuci To natáčení musí být fakt zábava, nemůžu se dočkat filmu :33

    OdpovědětVymazat