středa 20. srpna 2014

Gallery update 34.0: First official Camp X-Ray poster

Líbí se vám pořád tenhle design? Protože já si nejsem jistá, jestli se mi líbí... teda jo, líbí se mi furt, ale tak trochu... už mě... nebaví... Znáte mě, střídám designy jako ponožky, podle nálady. Už ne tak často, jako dřív, ale pořád celkem často :D Takže je u mě fakt div, že nějaký vydržel tak dlouho, jako ten, co je tu teď. I když jsem čekala, že tu bude dýl, než jiné, protože jsem si ho naprosto zamilovala, je to nezvyklé. A jak jsem tu teď moc nebyla, nějak mě ani nemohl začít nebavit, ale teď, když už jsem zpátky, jsem o tom začala uvažovat a nějak nevím... Tak se chci zeptat vás, mám udělat nový? Fakt nevím. Každopádně mě tenhle už trochu bavit přestává no, nevím :D netuším, co novýho udělat, takže... :D Tu asi ještě chvíli pobude :D No, vzhleem k tomu, že jsem slavně hlásila, jak jsem zpátky, bych taky mohla začít přidávat články :D Ale mám novej mobil, takže si s ním furt hraju a moc nevnímám :D Každopádně mám pro vás jednu skvělou věc, jednu z mých oblíbených. Je to první oficiální plakát k filmu Camp X-Ray, který vypadá úžasně :) Film bude k dostání tuším už 17. října a to pěkně prosím i online, teda za prachy, ale bude to prostě na netu, takže je možnost, že to unikne rychlejc, než kdyby se čekalo na DVD :D Jsem zlá, já vím, ale chci to vidět! :D No nic... Ten plakát je super, ještě se dneska ozvu, zatím :)
* * * * * * * * * *
Do you still like this design? Because I am not sure if I do. I kind of... I still love it, but I am getting bored. I knew in the beggining, that this one will be here for long, but it's getting too long for me. You know me, I change design as socks. Not that much as I did in the past, but still pretty often. And I didn't even think about changing this one, because I wasn't here very much, didn't look at it too often, but now, when I am back, I feel like I have to make a new one, but I have now clue how it should look like... because I loved this one and it will be hard to beat that. Anyway, I was writing yesterday, that I am back, so I should probably write some articles :D Many things are happening aroung Kristen right now. This one is one of my favorite. I have for you first official poster for Camp X-Ray movie and I totally love that. I can't wait for this movie, it will be avaible soon, on October 17, I believe. It will be avaible on the internet, so it will hopefully leak soon after it :D Anyway, this poster is awesome, enjoy.

imagebam.com

1 komentář:

  1. Ten plakát se mi moc líbí :) Je velice zajímavě provedený a podle mě se hodně povedl! Taky jsem ráda, že bude samotný film takto dostupný. Já si teda počkám, až to bude někde ke stažení nebo tak něco... Ale nenechám si ho ujít :)
    Jinak mně se tenhle tvůj design se mi mooooc líbí. Ale pokud bys měla náladu tvořit, co zkusit udělat další design s fotkami z nového photshootu pro Interview s Kristen a Juliette Binoche. Ty fotky jsem si zamilovala ♥

    OdpovědětVymazat