středa 31. srpna 2016

Kristen, Alicia & Ryan about NICARAGUA 2017 project


Dneska a včera jsem byla v Plzni. Respektive v Plzni jsem byla jenom dneska, včera jsme byly s mamkou na návštěvě u tet, které bydlí kousek od Rokycan. Tedy u máminých kamarádek, které ale beru jako tety. Ale jsem z toho taková emocionálně vyčerpaná z toho výletu a dneska jsme ještě byli v Plzni v Zoo, takže jsem i docela uchozená. Každopádně je to tam ale moc hezký, naposledy jsem tam byla tak před 15 lety (což je strašný...), takže jsem si to tam už moc nepamatovala, tak to bylo moc fajn :) Prošly jsme si Plzeň, kam tedy jezdíme často, protože kousek od Plzně máme příbuzné, ale teď jsem tam zas delší dobu nebyla, tak to bylo fajn. Jak jste si vy užili poslední den volna? Já teda mám volno až do října, ale vím, že někteří z vás ne:D Já tedy zítřek a pátek strávím celé dny v práci, takže tu asi moc nebudu, i když uvidíme, jak to bude. Vůbec se mi tam teda nechce. Zítra si chci jít ale ráno zaběhat a to mě vždycky trochu nakopne nějakej ten pohyb, tak snad to tam pak nějak přežiju. No nic. Mám pro vás dnes jen krátké video, které můžu nazvat osobním, ale propagačním zároveň. Je v něm Kristen se svou přítelkyní Alicií Cargile a jejich společným kamarádem Ryanem Smalem a společně natočili video, ve kterém informují lidi o novém projektu NICARAGUA 2017, o kterém jsem psala před pár dny, kdy chtějí vybrat peníze na stavbu školy v Nikaragui. Pokud se o projektu chcete dočíst víc, můžete to udělat tady nebo tady. Jediné, co můžu říct je, že Kristen je v tom videu hrozně roztomilá.
* * * * * * *
I was in Pilsen with my mom yesterday and today. Well actually, in Pilsen just today, yesterday near to Rokycany to visit my aunts. Well, my mom's friends that I take as aunts. And it was fine, but I came home really tired and sad actually, because of some things that were discussed there. But today we went to the Pilsen zoo and it is very nice. We used to go there every year when we were kids, because we have cottage half way from Prague to Pilsen, but I wasn't there for about fifteen years. So it was a nice day. I have for you now short video, in which you can see Kristen with her girlfriend Alicia Cargile and their friend Ryan Smale to promote their new charity project I wrote about few days ago. If you want to read something more about it, you can do it here or here. All I can say is, that it is a great project and that Kristen is really cute in this video.

3 komentáře:

  1. no apoň si si to dobre užila a nesedela si doma na zadku, to jej určite dobre a tak si uži ešte nejaký voľný čas ta si určite niečo nájdeš      a to s  tou prácou mno každý do nej musíme nič sa nedá robiť a je skvelé, že si chodiš ráno zabehať ja by som to asi nedala
    video je naozaj super a pravda Kris je v ňom strašne zlatučká a som rada, že sa do toho zapojila

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten výlet zní bezva, já už si ani nepamatuju, kdy jsem byla naposledy v zoo... To musí být aspoň 6 let, možná i víc. Asi to budu muset někdy v budoucnu napravit - já jsem měla jako malá návštvy zoo moc ráda :)
    Jinak to video se mi moc líbí a rozhodně jsem ho ocenila. Kristen byla fakt roztomilá a překvapilo mě, že má Alicia takový jemný hlas ;)

    OdpovědětVymazat