pondělí 1. srpna 2016

POTM: September 2016

Dobře... tenhle článek jsem chtěla napsat hned, jak jsem zveřejnila ten s fashion duelem, ale nějak jsem se zase zasekla a začala jsem dělat něco, co jsem nechtěla dělat a úplně jsem zapomněla, že jsem to tu měla rozepsané. Ale ještě jsem v termínu, ještě je pořád 1. Tentokrát byla volba pro fotky, ze kterých budete vybírat, poměrně dost jasná. Pro anketu na měsíc září jsem vybrala 4 fotky focené pro časopis Elle UK, konkrétně pro zářijové číslo, tudíž je to takové příznačné na zářijovou anketu. 1. a 3. fotka, kde má Kris ještě hnědé vlasy, pochází z photoshootu z loňského zářijového čísla 2015, ty zbylé vě jsou potom z úplně nejnovějšího photoshootu zveřejněného před pár dny, opět pro zářijové číslo tohoto časopisu. Bude z toho tradice? Doufám, že jo. Jen by to mohli udělat víckrát za rok, co vy na to? Sama nevím, kterou bych si vybrala, tak se nechám překvapit, která to vyhraje u vás :D
* * * * * * *
Okay, so... I actually wanted to publish this article much sooner, but then I forgot what I was doing like always and few hours passed by and I realized that another day is almost over. I have for you now poll for the photo of the month September. I've chosen two pictures from last years September issue of Elle UK 2015 and two photos from the newest photoshoot for this years September Issue of Elle UK. I personally don't know for which one would I vote, because I love every single one of them. So which one is your favorite for the September's picture of the month? Choose wisely.



S 11 hlasy jednoznačně zvítězila o fotku měsíce srpna fotka číslo 2. Upřímně jsem si myslela, že to bude větší boj. A nečekala jsem, že nikdo, fakt nikdo, nebude hlasovat pro 3. fotku, to byl docela šok :D Ale tak což, byla to vaše volba a nedivím se, ta fotka je skvělá :)
* * * * * * *
This time... pretty obvious. I actually thought that it will be between 2 and 3... but no one actually voted for the 3rd one. Interesting. Whatever. Picture number 2 is August's winner with 11 votes.


11 komentářů:

  1. Elle má fakt krásné photoshooty, takže tohle byla hodně těžká volba Ale nakonec jsem hlasovala pro čtverku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny jsou úplně krásný, Elle má snad pokaždý nádherný photoshooty. Nicméně mě si nejvíc získala druhá fotka, tak dávám hlas jí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak fotky se mi líbí všechny, ale teď pro jakou hlasovat? asi to dneska dám 2. fotce a když to půjde znova, tak budu hlasovat pro všechny, tady fakt nevím

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju photoshooty od Elle, jsou prostě nejlepší a vždycky povedené! :) Bylo to těžké si vybrat jen jednu fotografii. :( Ale nakonec dávám hlas třetí fotce. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Děláš nám to fakt těžké!!! Proč?? Rozhodovala jsem se mezi jedničkou a dvojkou...nakonec volím asi dvojku..ne, dávám hlas jedničce Bylo to opravdu těžké rozhodování, ale nakonec ta jednička :)

    OdpovědětVymazat
  6. JEDNIČKA! Určitě jednička :)

    OdpovědětVymazat
  7. No... ako sa tak na fotky pozerám, zase je to ťažké rozhodovanie Premýšľala som nad prvou a treťou ale môj hlas šiel nakoniec trojke! ♥ Kristen je na nej dokonalá.

    OdpovědětVymazat
  8. mno tuto to bolo trochu zložitejšie rozhodovanie lebo na každej fotke vyzerá Kris veľmi dobre ale ja ju mám radšej z hnedými vlasmi a tak som sa rozhodla, že zahlasujem za jednotku a tá sa mi asi aj najviac páči zo všetkých

    OdpovědětVymazat
  9. To je vážně hrozně těžké, protože všechny fotky jsou úžasné! Nakonec jsem hlasovala pro tu první... asi mě zaujala nejvíc :))

    OdpovědětVymazat