pátek 5. srpna 2016

'Café Society' Movie: Press Junket interviews

Okej... jak jste asi zaznamenali, tak jsem tu nebyla tenhle týden ani zdaleka tolik, co jsem slibovala a kolik jsem chtěla. Proč? No to má několik důvodů. Stalo se něco, co mě tenhle týden totálně dorazilo a o čem jsem psala na instagramu, ale tady to rozpatlávat už nebudu. Nebyla už vůbec žádná nálada, byla to taková trochu poslední kapka. Chodila jsem každý den do práce a potom většinou šla někam ven s někým, jednou do kina a tak vůbec, takže jsem chodila domů buď pozdě, nebo unavená, nebo obojí, protože mi pořád ještě není tak úplně dobře. A tak se stalo, že bylo úterý, středa, najednou je pátek a já jsem pořád nenapsala jediný článek od chvíle, co jsem zveřejnila ankety. Za což se omlouvám, ale občas přes to zkrátka nejede vlak a nejde to, i když člověk hodně chce. Je pár věcí, které čekají na zveřejnění a jednou z nich je i tento článek s rozhovory Kristen během propagačního dne Café Society. Kristen ten den udělala hodně rozhovorů a já pro vás teď mám většinu z nich. Možná dokonce všechny, každopádně všechny, co jsem našla. Všechny už jsem je i viděla, takže je můžu konečně zveřejnit. Nikdy bych asi nezveřejnila něco, co jsem vlastně sama neviděla, ale upřímně mi to teď docela splývá, co bylo v kterém rozhovoru :D Já osobně bych vám doporučila kouknout se na všechny, ale pokud nemáte čas, tak alespoň na dva, na tři... a nepište mi prosím komentáře typu "hezká videa", protože to je mi vždycky jasné, že jste neviděli nejspíš ani jedno a akorát mě to vždycky otráví se vůbec snažit a nějaká videa zveřejňovat. Osobně bych vám pak určitě doporučila rozhovor pro E! News, protože je to jiný rozhovor než ostatní, protože se Kris ptají na různé otázka a ona na ně musí odpovědět během 42 vteřin. Potom je hodně zajímavý ten poslední rozhovor, který je z nich všech nejdelší, má asi cca 7 minut a mně se hodně líbí. Kristen tam mluví například o tom, jak se vyrovnávala se slávou a sílou Holywoodu, když se stala slavnou. Moc jí to tu sluší a když si vzpomenu na ty dřívější rozhovory, tak je zkrátka mnohem víc v pohodě a mnohem víc se třeba rozpovídá a už není tak nervozní jako bývávala. Pořád je, ale už to je pro ní podle mě mnohem jednodušší, což je super.
* * * * * * *
Okay. As you noticed, I wasn't here this week as much as I hoped to be and as I kind of promised to be. Something happened that some of you might notice on my instagram account, but I won't be talking about that. And not that it was the only reason why I wasn't here, but it was one of the main aspects. I was also going to work every day this week and then to see some of my friends and I am still sick, so I was usually very tired and without mood. I promised you this article weeks ago but now I finally finished it. I've finally watched all of these interviews, so I can finally publish them. I would never to that if I didn't see them all, but it's kind of... I don't know now what was said in what interview, basically Kristen talks about very similar things in every single one, so I really don't know what to say. I would tell you, if you don't have time for every single one, watch at least three of them and it will be fine. But don't write comments like "nice videos", because then it's obvious you didn't even watch one of them. My favorites are the one for E!News, because that one is slightly different, the man is asking Kristen questions that she should answer in 42 seconds. And the last one is great, because it is the longest one, it has something around 7 minutes and many things are answered about Café Society. The rest of them are mostly short, around 3 minutes or shorter. So check out, choose some and let me know. She's so cute, she looks very beautiful there and much more confident. I love the last one expecially because she talks about fame and about how she was dealing with it when she became famous.

AP:

E! News:


BBC News:

Made in Hollywood:

Insider:
V tomhle rozhovoru Kristen mluví o tom, že se snažila Woodyho přesvědčit, aby jí věřil, že dokáže být taky velmi jemná a holčičí, ale stejně jí každý den na natáčení oslovoval "námořníku". :D To mě pobavilo.
* * * * * *
Kristen talks about that she was trying to convince Woody that she can be really girly, but he called her on the set sailor every day anyway.


IMDB:


Kjersti Flaa:

0 komentářů:

Okomentovat