pondělí 15. srpna 2016

O tom, jak se věci mají a nemají.

Tenhle týden měl být super. Měla jsem se setkat s Lee Westwoodem, měla jsem jít na koncert The Neighbourhood, měla jsem jít na koncert Vypsané Fixy a také na letošní ročník Czech Masters. Nakonec to vypadá, že se nestane ani jedno z toho. Proč? Protože jsem v sobotu místo, abych byla na závěrečné slavnosti letošní sešlosti v Brně, seděla v autobusu do Prahy poté, co jsem navštívila pohotovost v brněnské nemocnici u Svaté Anny. Alespoň u jmenovkyně, když už nic jinýho. Proč? Protože mám dementní uši a po dvou letech se to dementnější rozhodlo, že už ho nebaví bejt v klidu a udělal se v něm zánět. Zánět zevního zvukovodu není nic, na co by se umíralo, ale stojí to za hovno i tak. Zaprvé neslyším už několik dní na pravé ucho, zadruhé to bolí jako sviň a zatřetí mám celkový antibiotika a nejen kapky, tudíž kromě toho, že jsem po nich dost mrtvá, tak bych neměla chodit na sluníčko a měla bych být v klidu. Zítřejší koncert The Neighborhood a setkání s Lee Westwoodem tak pravděpodobně konat nebude. Respektive konat se bude obojí, jen já tam nebudu. Lee Westwood je jeden z mých oblíbených golfistů, který letos přijel na Czech Masters a zítra se koná jedna doprovodná akce a má se odpalovat na plovoucí green na Vltavě. A v rámci toho měli mít návštěvníci příležitost si pokecat, vyfotit se a získat podpis od Lee Westwooda (a pár dalších). A já tam nebudu. Grr. No a večerní koncert The Neighbourhood. Nebudu to dramatizovat, je to jeden z těch koncertů, na které jsem se trochu nechala přemluvit, aniž bych tu kapelu tolik znala, takže mě to sice mrzí... bylo by to super, ale není to tak hrozný, jako kdybych přišla třeba o The Lumineers. Ale sakra, těšila jsem se. Miluju tu atmosféru koncertů, sere mě, že tam nebudu. Navíc mi dost možná propadne lístek, protože neseženu nikoho za sebe. No nic.

Každopádně jsem teda zpátky z Brna už 3. den, ale bylo mi tak zle, že jsem nepsala. A asi ani moc psát nebudu, protože mi fakt není zrovna dvakrát do zpěvu. Mimochodem teda na blogu aktuálně přestala fungovat videa z youtube. Netuším proč, ale zobrazují se jen a pouze černé čtverce, což mi značně komplikuje práci... a taky mi to teda dost kazí náladu. Dneska asi ne, ale zítra se tu možná ukážu a napíšu nějaký ten článek nebo vás alespoň oběhnu, aby to tu úplně nestálo, ale chtěla jsem vám zkrátka dát vědět, že sice jsem doma, ale nemocná, takže to s tou aktivitou nebude úplně ideální.

5 komentářů:

  1. Když jsem byla malá, trapěla jsem často na záněty uší, takže vím jak se cítíš a mrzí mě, že nepůjdeš na koncert ani na setkání :((( Doufám, že se brzo uzdravíš!

    OdpovědětVymazat
  2. juuu tak to je naozaj na prd keď ti to mala tak pekne naplnánované a ono sa stane toto, och je to naozaj hrozné, dúfam, že sa to dá do poriadku a ďalšie veci čo si mala na zozname sa už podaria bez problémov

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem ráda, že co se týče těch videí, tak nejsem jediná, komu to nejde. Doufám, že to blog.cz co nejrychleji spraví, protože videa z youtube dáváme na blogy skoro pořád.
    Mrzí mě, že se tě uši rozhodly potrápit. Je to docela na prd, když jsem měla tolik plánů. Mě by to taky docela solidně nasralo. No já ti můžu jedině držet palce a popřát ti, aby ses co nejrychleji uzdravila ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem jako malá měla pořád problémy se záněty v uších, je to hrozné. :( Mrzí mě, že nepůjdeš tam, kde si jít chtěla. :( Hlavně se brzo uzdrav! ♥ A ty videa z youtube taky nechápu, nevím, proč to nejede. :/

    OdpovědětVymazat
  5. ultimate-lilycollins16. srpna 2016 v 7:05

    To je mi tak strašně moc líto! Už jenom, že se to zkomplikuje zrovna, když máš někam jít. Vůbec si nedělej starosti s obíhám atd., ale pořádně si odpočiň a uzdrav se! Určitě se někdy ještě naskytne příležitost se s tvým oblíbeným golfistou setkat:) Už jen kvůli tobě v to doufám♥

    OdpovědětVymazat