úterý 16. srpna 2016

Gallery update 57.8: New absolutely incredible photoshoot for Elle China

Tak co? Sledujete Olypiádu? Mně drásá nervy, že ta atletika je veškerá až prostě večer, tudíž u nás ve dvě, ve tři ráno, to je prostě na nic. Já mám asi nejradši atletiku z těch sportů na letní olympiádě, koukávám ještě na tenis, letos jsem koukala na golf... pak na to, v čem jsou naši, ale ne vždycky mě to úplně bere. Jako třeba fandím Krpálkovi hrozně moc a jsem nadšená, že vyhrál, ale judo mi jinak nic moc neříkám a fakt mě to nebaví, jak tomu nerozumím :D Ale radoval se teda krásně. No nic. K věci. Kristen byla před nějakými pár měsíci na pár dní v Číně. Primárně to bylo kvůli módní show Chanelu, ale v rámci návštěvy Pekingu nafotila i jeden nový photoshoot. Ten se ale dlouho neobjevoval a tak jsem ho tak trochu zašoupla do pozadí a trochu jsem na něj pozapomněla. Proto, když se dnes objevily tyhle fotky, naprosto mi vyrazily dech. Je to photoshoot pro Elle China. Photoshooty pro Elle já mám vždycky hrozně ráda, no tentokrát se musím říct opravdu překonali. Ten shoot pro Elle UK je taky hrozně pěkný, ale tenhle je božský!!! Vážně čumim, úplně valím oči, nechápu, jak je v lidskejch silách, být tak krásnej. Kristen je zkrátka nádherná, já jsem se zase jednou zamilovala. Je to 9 fotek v celkem dobré kvalitě, takže se koukněte do galerie na všechny, protože jsou úchvatné. Spolu s nimi byly zvežejněny MQ scany z magazínu, článek vám bohužel tedy nepřeložím, čínsky jsem se zatím nenaučila... :D A pak tedy ještě 4 fotky z focení se členy štábu Elle China. Tyhle fotky rozhodně půjdou na nový layout, který brzy chystám, tak se těšte. Muhaha :D Bože, jsou fakt úžasné ty fotky, já z nich prostě nemůžu, wow wow wow wow!
* * * * * * * *
Are you watching Olympics this year? I hate the fact that most of athletics is in the deep night... I love watching athletics, it's my favorite... I watched golf this year and I like sport gymnastic. I watch tennis... but apart from that, just when someone Czech is in it. Like... I am so happy that Krpálek won, of course, but I don't know anything about judo and watching it was kid of... boring. Anyway, to Kristen. When Kristen was in China couple of months ago, she spent some of her time doing a photoshoot for magazine Elle China. We have been waiting for it ever since. Just some behind the scenes were published and I think I didn't even published them back then. Maybe alongside with some fan pics, I don't remember and I am too lazy to look for it right now. Anyway, after Elle UK was published, I wasn't sure if it's actually not the photoshoot taken in China, despite the fact it was weird that it would be in China... so I kind of forgot about it. And this morning, a huge surprise waited for me, because the Elle China issue was finally published and with it a bunch of absolutely incredible pictures. Like really, this easily became one of my most favorite photoshoots of Kristen of all time, not just 2016. I fucking love every single one of these pictures. They go right to the new layout I wanted to make for some time now, that is for sure. I really don't know what to say more. I am totally speechless. Kristen is so beautiful in these pics, beautiful, gorgeous, hot... I'm in love once again. 9 pics in the gallery in quite a good quality, so check them all, they are perfect. Also 11 scans and four behind the scenes pictures. This made my day.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Tak já se přiznám, že nijak pečlivě Olympiádu nesleduju Teda párkrát jsem čučela na tenis a jednou na volejbal v televizi - ale to bylo jen na pár minut - a pak na mě vyskakují výsledky na facebooku. Docela mě překvapilo, že jsem si zlato přivezli právě za judo Ale tak aspoň jednu zlatou medaily máme :)
    Teda článek s novým photshootem mě absolutně mile překvapil :) Musím říct, že mně se taky hned na první pohled zalíbil - hlavně mě zaujal ten filtr, který krásně vytahuje Kristeninu blond barvu. Nejvíc se mi z photoshoot asi líbí hned ta první fotka, ta je fakt úžasná, ale skvělá je i ta černobílá fotka :)
    PS: Na nový layout už se moc těším a jsem hrozně zvědavá, co se ti podaří s těmi fotkami udělat :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ja nemá žiaden taký problém lebo ja sa na Olympiádunepozerám ako som rada, že keď naši niečo získajú ale pozriem si to v správach a to mi bohate stačí
    no a čo dodať k fotografia ? ako vyjadrila si tým aj moje pocitý, neviem čo dodať fakt, sú to krásne fotky a Kris na nich vyzerá perfektne, jedna fotka krajšia ako druhá, tiež ma napadlo, že z toho sptavíš lay      a ja hovorím dotoho

    OdpovědětVymazat
  3. Olympiádu dávám jen když tam jsou naši..tedy, na Krpálka jsem nekoukala, ten jeho sport nemusím. A nový shoot? Parádní!

    OdpovědětVymazat
  4. Řekla jsem si, že na tvůj komentář, co jsi psala u článku na fan-of-celebrities odpovím tady (snad to nevadí) Nového Bourna jsem viděla minulý týden a musím říct, že mě film hrozně, ale hrozně zklamal! Bourne tam v podstatě vůbec nebyl, když už byl, tak toho moc nenamluvil a dělal docela dost debilních chyb - na to, že mu v podstatě vymyli mozek a udělali z něho dokonalého zabijáka. Taky byl tenhle díl v podstatě jen o hackování - CIA se třeba dokázalo nabourat do kamerového systému v Německu. To už bylo trochu moc! A pak se tam docela dost řeší Snowden. Jako tohle už prostě nebyl Bourne... Já jsem se na tenhle nový díl moc těšila, ale teď si říkám, že měli nechat jen ty původní tři díly a už v tom nepokračovat. Přeci jen, co už se dá u Bourna řešit? Víme, kdo vlastně je a moc to nevypadá, že by se dokázal se svým životem pohnout dál... Za mě fakt zklamání a docela jsem se u filmu nudila.
    No jinak na Suicide Squad jdu příští týden v pátek! Tys už ho viděla, že? U nás to totiž dávají až na konci sprna - ne na začátku jako v ostatních kinech v republice -_- A v neděli jdu na Star Trek - sehnala sis na tenhle film nějakého parťáka? :)

    OdpovědětVymazat
  5. ultimate-lilycollins17. srpna 2016 v 15:22

    Abych se přiznala, tak na Olympiádu vůbec nekoukám, absolutně nesnáším letní sporty Na zimní olympiádě můžu oči nechat, ale tady... prostě ne No nic, budu si muset dva roky ještě počkat
    Jinak photoshoot pro Elle je nesmírně povedený!♥ Strašně moc se mi líbí, jak tady má Kris udělané vlasy a make-up, protože to je to první, čeho si na fotografii nafocené tímto stylem, všimnu. Je vážně naprosto nádherná! Nesmím opomenout ani na skvěle zvolené outfity, ten červený svetr ji obzvlášť sluší:) Doufám, že se objeví nějaké video z focení, protože je to fakt bomba (pokud se blog.cz rozhoupe podívat se na to, proč nejdou přehrát).

    OdpovědětVymazat
  6. Olympiádu musím sledovat - kvůli přítele, který jí má skoro pořád zaplou, přiznám se, že se mi více líbí ta zimní. Jinak ty fotografie.. tomu se říká dokonalost! :O Úplně na nich můžu oči nechat, Kristen je na nich tak překrásná, všechny se strašně moc povedly. ♥ Ta druhá je bombovní!

    OdpovědětVymazat