pátek 12. srpna 2016

Gallery update 57.7: 'Café Society' After Party in New York

Po New Yorkské premiéře filmu Café Society se 13. července 2016 konala také malá after party. Nevím moc, jak moc malá byla, ale nevzniklo z ní zrovna moc fotek a člověk by ani neřekl, že je to after párty k filmu Woodyho Allena, protože tam Kris není vyfotecná s jediným z herců z toho filmu. Pořád jsem ještě nepřekousla, že na jediné slavnostní premiéře filmu v USA se neobjevil Jesse Eisenberg, ale co nadělám. Kristen je na většině fotek buď sama nebo s šedovlasou starší dámou, ke které se sem tam přidá ještě černovlasá slečna, o které ale netuším, kdo je. Fakt nemám páru, omlouvám se. Ta šedovlasá dáma je ovšem hudebnice Patti Smith, kterou Kristen velmi obdivuje a miluje její tvorbu a má to štěstí, že ji může i nazvat svou kamarádkou... i když u starší dámy už zní to označení kamarádka trochu zvláštně. Každopádně nedávno byla Patti Smith i u nás v Praze, ale mně její hudba nic moc neříká a že bych tam šla jen proto, že se zná s Kristen? To asi ani já ne :D Každopádně jsem se rozhodla ty fotky konečně zveřejnit, pořád jsem k tomu hledala nějakou vhodnou příležitost... a tou se zdá být moje nepřítomnost. Toto je předpřipravený článek, pořád ještě jsem se nevrátila domů. Nicméně Kris tu byla roztomilá, už úplně něco jiného, než na premiéře a rozhodně vypadala líp, než v té zácloně, co měla na premiéře na sobě :D Hrozně mě baví ta její oranžová čapka, z té nemůžu, je super.
* * * * * * * *
After the New York premiere of 'Café Society' on July 13, 2016, there was also small after party. I don't know how small it actually was, but not many pictures were published and Kristen wasn't seen there with another cast mates that much. At most of those pictures she's alone or with Patti Smith, musician, that Kristen really loves and admire and luckily enough can also call friend. I don't know if Patti was in any way involved in this movie or if she was just there as a guest, but it is the older lady with grey hair. I actually don't know who's that black haired woman and I am sorry about that. I never published these photos despite the fact I had the files saved in my computer, so why not do it now. This is a prepared article, so I am still not here.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Jo, tak ta oranžová čapka je fakt senzační! Jinak mně vlastně ani nedošlo, že Jesse na premiéře filmu chyběl. A teď když jsi to sem napsala, tak mě to naštvalo... Ale co už. Snad se spolu zase brzo objeví v nějakém dalším filmu :) Jo a ještě se mi hrozně moc líbí ta její kožená bundička ♥ Tu bych jí okamžitě počořila!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo ta čepice je super a zase jí to sluší.
    Jinak se omlouvám, ale na blogu mám hiatus.

    OdpovědětVymazat
  3. To koukám, zajímavé přátelství, kdo by to do Kristen řekl?

    OdpovědětVymazat
  4. Jako musím říct, že Kristen vypadala báječně, ten outfit, to je prostě celá ona! :) Ta čepka jí šíleně sluší, vlastně se mi líbí ten outfit úplně celý, moc jí to slušelo. ♥

    OdpovědětVymazat