čtvrtek 18. srpna 2016

Gallery update 57.9: Photoshoot for The New York Times + video


Nějak pořádně nemůžu uvěřit tomu, že většina prázdnin už je pryč. Já mám teda prázdniny vlastně až do začátku října, ale se zářím většinou musím už začít něco do školy řešit, takže je to jen tak napůl. Měla jsem hrozně moc plánů na léto, ale kromě toho cestování skoro nic jiného nevyšlo. Chtěla jsem hodně číst, chtěla jsem hodně psát, chtěla jsem trochu překopat blog a chtěla jsem se přestat stydět za některé obří díry, které jsou jak tady, tak na blogu o Soph. Nedělala jsem nic z toho. Pořád ještě můžu, to ano, ale nedokážu uvěřit, že už je vážně 18. srpna. Dneska jsem měla jít na další koncert, ale bohužel jsem musela zůstat doma. Dopřála jsem si ale po dlouhé době Bubble tea, na kterém jsem tak trochu závislá, jak ví lidé, co pravidelně sledují můj instáčgram :D Musela jsem totiž k doktorce na kontrolu a tak jsem si ho cestou domů koupila, neodolala jsem. No nic. To jsem odbočila. Ačkoliv miluju cestování a jsem ráda, že jsem porůznu jezdila, jsem z toho tak nějak už celkem unavená. A tak ve výsledku... jsem možná i docela ráda za tenhle týden, obzvlášť teď, když už mě netrápí takové bolesti, že můžu mít jeden týden, kdy po mně nikdo nic nechce a nikam nemusím. No ale teď už k věci. Kristen nafotila další photoshoot a ten nám byl včera zveřejněn. Mně osobně se moc líbí, ne tolik jako ten pro Elle China, ale rozhodně je skvělý. Líbí se mi více méně vcelku všechny ty fotky, jen některé víc a některé míň. Ty první tři se mi líbí hrozně moc, ten zbytek už ne tolik. Ale miluju ten svetrovitý overal na 4. fotce, ten bych hrozně chtěla. Je to photoshoot pro 'T Magazine', který je součástí The New York Times. Byl tam zveřejněn i článek s rozhovorem, který bych ráda přeložila spolu s tím pro Elle UK, pokud máte tedy zájem ho číst. Já si ho přečetla v originále, takže já vím své, ale pokud byste chtěli, ráda vám ho nějak zprostředkuji taky. Akorát ten pro Elle China teda zůstane čínsky :D Spolu s photshootem bylo zveřejněné i video a vzhledem k tomu, že nefunguje vkládání a tohle ještě k tomu ani není na youtube, tak stačí kliknout na animaci nahoře a dostanete se k němu. Rozhodně doporučuji se na něj podívat. Není to video z focení jako takového. Kristen tam mluví o sobě, jsou to takové ty "screen testy", které herci občas dělají a je to opravdu skvělé video. Pro ty z vás, kteří třeba nerozumí tak dobře anglicky, jsem i přeložila, co cca Kristen v tom videu říká, ale každopádně určitě koukněte, je krátké, ale naprosto skvělé :)

"Eeee... Jsem Kristen. A... občas hraju ve filmech. A... dřív jsem měla ve zvyku kupovat si boty, které mi byly malé, protože jsem si myslela, že vypadají lépe. Tak nějak jsem přesvědčila sama sebe, že mám 36, ale ve skutečnosti mám 37 až 38. Všechny moje... no musela jsem vyhodit asi 50 párů bot a řekla si: "Kristen, ubližuješ si, musíš s tím přestat". Teď, když chodívám po ulici, moje oči jsou většinou přilepené k zemi, v podstatě pokaždé. Víte jak to myslím... Určitě jsem se trochu víc otevřela, čím jsem starší a být super slavná zní šíleně. Ale tak trochu jsem začala bořit ty zdi, které jsem kolem sebe postavila, protože stejně jako lidé nemohli vidět mě, tak ani já přes ně nemohla vidět je. Takže jsem byla tak trochu zavřená v tomhle izolovaném místě. Teď sama sobě dovoluji být mnohem více produktivně součástí společenského života jako normální lidi. Takže myslím, že kdybych na jeden den nebyla vůbec známá, nejspíš bych zůstala celý den venku, nechala svou tvář nahoře a zírala na lidi a byla jako: "Čus, jak to jde?" To je těžké. Jsou v tom lidé dobří? Mám pocit, že lidi jsou spíš jako "ne, eh uh" (to se musí vidět XD). Ok. Připravená. Co je tohle?" A netuším, co říká na konci, omlouvám se.
* * * * * * *
I kind of cannot believe that the summer holidays are almost gone. I still have more than month, because I am not on high school or primary school anymore, I have longer holidays, but I always feel kind of like the holiday is over when September begins, because I have to think about some things to school already and actually DO something. Which I actually do have to right now too, but since I am ill, I don't have that big remorses that I am watching Harry Potter series instead of studying latin. How is your summer by far? Do you have some more plans? I kind of planned much more things that I actually did. I wanted to read a lot, I wanted to write more, I wanted to do something with my blogs so I don't have to be ashamed of some things here anymore. But I did none of it. Instead I was traveling and just always gone somewhere, which was actually pretty fun too. Anyway. I have for you now another new photoshoot, it's like Christmas this week. Another one is coming out tomorrow for Elle France. Right now I have for you photoshoot and one scan fot the T Magazine of The New York Times. It was published alongside with an article about Kristen with an interview, that I am willing to translate, if you want to. I really like this photoshoot, but just some of these pict. The first three are perfect. I love the fourth one's outfit, but I don't really like the picture that much. And on the last one, I don't really like the outfit either. The one for Elle China is still top, but this one is also great, I might combine these two for the next layout. I actually tried to make something two days ago, but I hate it, it is terrible. That thing will never see the light of the world. So what do you think about this new photoshoot? If you click on the animation on the top ↑ of this article, you can watch behind the scenes video that is actually quite perfect.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

4 komentáře:

  1. Školu mi ani nepřipomínej - já z toho mám hrozné bobky Ale většinou se mi docela daří na to ještě moc nemyslet. Jinak teda ráda slyším, že už se cítíš lépe - a teda, že jsi závislá na Bubble Tea, to se ti snad ani nedivím Já jsem ho teda měla jen jednou a to už je pár let zpátky, ale byla to fakt dobrota. Vím, že ho prodávají i u nás ve městě, ale já se ještě nedokopala k tomu, abych si ho tady koupila Oba rozhovory určitě přelož! Já si je moc ráda přečtu :) Myslím, že z tohohle T Magazinu jsem četla ukázku, ve které Kristen mluvila o vztahu s Robertem - to mě docela dost zaujalo... Co se týče photoshootu. Tak mně se líbí všechny fotky. Kristen vypadá všude parádně!

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je fájn, že sa človek pozrie všade kam chce to je super ale niekedy si treba dať pauzu, zrelaxovať a človek sa potom cíti lepšie a može ďalej pokračovať, no a ešte keď ma niejaké ťažkosti tak to uričte, inak sa z toho človek dlho dostáva
    jop súlasím s tebou nie je to ako predoslý shoot ale aj tento ma niečo do seba, na fotkách vyzerá Kris veľmi dobre a páči sa mi všetko čo má na sebe, podľa mňa jej to ide a dobre v tom vyzerá , no a stými botičkami ako ja sa jej nečudujem, ako ja mám ešte večiu nohu ako ona a tiež som s toho nebola dobrá, tiež sa mi páčilo ako vyzerajú topánky na menších nohách ale nikdy ma nenapadlo nosiť menšie, to by osm im nespravial

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se Kristen líbí i na tomto shootu, i když  je trošku někde jinde. A prázdniny? Do školy se mi tedy fakt nechce, i když tam nastupuju až v polovině září. Už teď mám husinu!

    OdpovědětVymazat
  4. Jo viď, taky jsem měla fůru plánů a nakonec mi z toho většina kvůli různým důvodům nevyšla. Takže tu máme nejnudnější léto v mém životě Ty máš za sebou aspoň takové zajímavé cestování po super místech, já byla akorát po ČR někde, což bylo taky zajímavý, ale už by to chtělo něco novýho. Hh, Bubble Tea jsem nikdy neměla Teda měla, ségra mi ho dala jednou ochutnat a já to jako nechápu - mě to chutnalo jako normální šťáva, jen s těma kuličkama, který jsou teda dobrý Ale abych za to dávala 100, to ne ....Jinak teda ten photoshoot je zase fakt krásný, já už nevim, jak to Kristen dělá, na ní je ale úplně znát, že si tohle užívá, jinak by snad neměla tolik photoshootů Ten pro Elle, u toho mi spadla brada, protože takovou nádheru jsem dlouho neviděla, tohle jsou taky pěkný fotky, jen takové klasičtější. A za rozhovor bych byla určitě ráda, klidně oba, já si její rozhovory strašně ráda čtu, ono na ní je hodně znát, jak si dala věci do pořádku a je daleko sebevědomější s tiskem a tak, úplně to na ní žeru :)

    OdpovědětVymazat