sobota 13. srpna 2016

New interviews with Equals cast from the set

V podstatě už používám to, co jsem vyhrabala v rozepsaných, protože mi docházejí nápady. Respektive to byl v podstatě můj jediný nápad, který jsem měla, vyhrabat ty novinky, které mi v minulých týdnech přišly méně důležité, a zveřejnit je, když je čas. Je fascinující, že dokážu připravit několik článků během chvíle a když jde o to, abych oběhla nebo napsala nějaký článek na blog, když mám ve skutečnosti dost času je psát, tak to né, to mi jeden článek trvá klidně pět hodin, než ho konečně dokončím, jak dělám padesát věcí okolo... právě proto, že mám ten čas, který teď už rozhodně nemám. Jsou skoro dvě ráno a já vstávám před osmou, jupí. No tak si holt zdřímnu při cestě do Brna. Nevadí. Kdybyste si říkali, co to sakra melu, tak tohle je předpřipravený článek, já jsem teď momentálně v Brně, ale ve chvíli, kdy ten článek píšu, je pondělí a tři čtvrtě na dvě ráno, koho by to náhodou zajímalo :D Zase moc kecám na to, že nemám čas a chci napsat ještě alespoň jeden článek na blog o Soph. Hm... to asi nedám. No nic. Mám pro vás tři videa, která pochází z natáčení Equals. Už třetí novinka s Equals, to jsou mi věci, tenhle týden jsem se nějak rozjela. Jsou to rozhovory, které jste částečně mohli vidět v posledním featurette, které jsem vám sem dávala před pár dny... až týdny, už ani nevím, ale v tom videu nebyly všechny části, jen některé, takže asi tak. Kristen, Nich a Drake mluví o filmu a o tom, jak vznikal a je to zase trošku jiné, jak je to natáčené během té produkce nebo krátce po ní. Kristen tam má ještě kraťoučké vlasy, jak můžete vidět. A tak vůbec. Napsala bych víc, ale už se mi chce docela spát, takže to nechám tak.
* * * * * * *
I am basically using what I've found in the prewritten but never published for this weeks articles. I truly have no way how could I publish some real news, so I am doing the old ones. I've never published these three videos despite tha fact I really wanted, but then I forgot about them. Drake Doremus, Nicholas Hould and of course, Kristen, made some interviews about the filming during the actual filming of the 'Equals' movie and these videos are those interviews. Just part of them because the rest wasn't published yet or I haven't found it. You could partly see some of this footage in the last Equals featurette, but not all of it, so I am publishing it anyway. And it is kind of funny that I am able to write articles for almost every day that I'm gone during one evening, but when I am at home, it just feels impossible to write at least one proper article. Probably because I am really trying to write about the new things and I am forgetting about the old stuff I have in my pocket for moments like this one, when I am gone whole week. It is really interesting, what the actors and Drake are saying about making this movie, so if you have some time and you understand English, just check out.




2 komentáře:

  1. Ach jo! Já mám asi vážně něco s internetem, nějak mi to celé blbne a tahle videa se mi vůbec nezobrazujou... No nic Každopádně doufám, že si to v Brně užíváš a s tím načasováním to mám stejné... Když je na všechno dost času, tak mi to samozřejmě trvá zbytečně dlouho a nakonec nic nestihnu

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel, taky se mi některá videjka nezobrazují, zkusím nějak promazat comp...

    OdpovědětVymazat