úterý 9. srpna 2016

'Equals' movie: Interviews from press junket in July 2016

Nikdo nejspíš moc nekoukal na ta videa z propagace Café Society, která jsem vám sem házela v sobotu, ale i přesto to nevzdávám a mám pro vás obdobný článek i dnes. Měla jsem ho připravený už hrozně dlouho, ale pořád jsem se k němu nemohla dokopat, protože mi dlouho trvalo, než jsem se podívala na ten 17 minutový rozhovor pro Collider, který je tu jako první a který doporučuju, přestože předpokládám, že se spíš asi podíváte na některé ty kratší rozhovory. Nemám bohužel čas ke každému zvlášť psát, co čem mluví, zmíním třeba alespoň některé... Jde tedy o rozhovory s Kristen, Nicholasem Houltem a sem tam se objeví i Drake Doremus. Zveřejňovala jsem už tři videa z propagace Equals, když byla úplně nová, ale tehdy se objevila jen a pouze tři. Na ta se můžete podívat tady. Dnes už jich mám pro vás o dost víc, co se tak nastřádalo za těch pár týdnů. Až na ten Collider má většina kolem 3 minut, některá i míň. Třeba v tom E! News Nich říká, že je Kristen nejlepší "ruční" herečka, jakou zná. Naráží tak na to, co Kristen dokáže se svýma rukama předvést ve filmu. Což zní blbě... ale nemyslí to nijak perverzně. Obzvlášť v Equals je to občas dost znatelné v těch scénách z velké blízkosti, že Kristen zkrátka hraje i rukama. Rotten Tomatoes sice z duše nenávidím, ale rozhovor s nimi by vám mohl přijít zajímavý, moderátorka se ptá, jaké emoce by se chtěli zbavit, kdyby mohli. Nich okamžitě odpovídá, že závisti, přičemž mu dají všichni za pravdu a řeší tam zkrátka tohle. Jinde zase řeší jejich vztahy a jak pomohly pocity třeba z těchto vztahů proniknout do té role a do toho prožitku první lásky, o který vlastně v Equals jde. Není to všechno na jedno brdo, ale v podstatě nevím, co vám říct, viděla jsem všechny, ale splývají mi do jednoho, už nevím, co bylo v kterém, jen že u některých jsem se vážně pobavila. Samozřejmě mluví především o filmu, jak jinak. Pokud si pustíte ten pro Collider, tak už ani žádný jiný v podstatě nemusíte :D ale já osobně doporučuju všechny, protože ti dva jsou zkrátka roztomilí. A když se k nim ještě přidá Drake...
* * * * * * *
No one probably watched those videos from the 'Café Society' promotion, because no one commented on it, but I will give it a try and still publish this article, because I just want to have these videos here and come back to them when I have mood to check them out once again. Nicholas Hoult and Kristen made quite a lot of interviews during the 'Equals' press junket in the beggining of July and in some of them there is also Drake Doremus with them. I already published three of them back then when it was new, but just three videos were published that time. During last couple of weeks, I found another and this is all what I found, minus those three that you can watch here. Nich and Kristen are so cute together, I just love them both. The first one is the longest one and it is for Collider. It has aroun 17 minutes. The others are all around 3 minutes long and usually answering one or two questions, like usually. I love the one for Collider, so I will tell you to watch it. But I understand if you will not do it. But do it anyway. :D I love them all. I truly do, I am addicted to Kristen's voice and some of them are quite funny and most of them are cute, so... Check out.

Collider:


AP:


ET:


ET Canada:


Rotten Tomatoes:

Jeanne Wolf:

E! News

1 komentář:

  1. Ahoj ptala ses na můj instagram tak ti ho moc ráda dám kočko je: janula_kotrsalova a až si mě přidáš napiš mi klidně zprávu ať jen vím, že seš to ty a můžu tě taky začít sledovat :)

    OdpovědětVymazat