neděle 21. srpna 2016

Gallery update 58.0: New photoshoot + scans for Elle France & Spain

Já fakt nevím, kam ty dny utíkají. Ani nevím, co jsem celý den dělala a už je zase skoro pryč. Blíží se týden, ve kterém toho budu muset hrozně moc řešit a napsat a udělat a to mě děsí. Řekla jsem si, že tento týden se v klidu vyležím a vymarodím a příští týden na to skočím, ale bohužel ten příští týden už začíná zítra... :D No holt se budu muset smířit s tím, že už je čas na to skočit a poprat se s tím, i když se mi z toho svírá žaludek. No nic. Po pár dnech mám pro vás další photoshoot Kristen. Byli jsme totiž asi hodní a zasloužili jsme si něco jako letní fotkové Vánoce. Už jsem to avizovala před pár dny, ale čekala jsem, až konečně zveřejní fotky ve vysoké kvalitě. Mám pro vás tedy 13 fotek z photoshootu a k tomu dokonce dvoje scany. Tento photoshoot vznikl pro Elle France někdy v březnu, kdy se Kristen zrovna vyskytovala v Paříži. Respektive to dává smysl, protože je to pro Elle France a v té době vznikla fotka s Adirem, který byl nejspíš opět vlasovým stylistou. Mám pro vás ale i scany z Elle Spain, který převzal jak ty fotky, tak i rozhovor. Který je ale zatím pouze ve španělštině a francouzštině, takže vám ho nepřeložím. Zatím. Respektive mohla bych z té španělštiny, ale moje španělština je den ode dne horší a horší, takže raději počkám na ten anglický překlad, který jistě někdo vyplodí, jak znám své zdroje. Každopádně si můžete všimnout, že má Kristen stále ještě hnědé vlasy a upřímně to docela ráda vidím. Mně se s blond líbí, a hodně, už jsem si zvykla na tu změnu, ale vždycky jsem byla spíš fanda těch hnědých vlasů :D Fotky jsou opravdu skvělé, líbí se mi ten retro nádech, no ale fotky pro Elle China teda stále vedou. Co na fotky říkáte vy?
* * * * * * *
I don't know where did the whole day go, I really don't. It's already evening. Time just runs so fast, I hate that. Next week will be full of things that I have to do finally, or I can have some trouble and that scars me. I am the kind of person that does things in the last minute, I know that about myself and I hate that, but what can I say. Whatever. I have for you new pictures. This is like really crazy, because this is like... third photoshoot in one week and it's also third photoshoot for Elle this year. This time for taken Elle France, but used also for the Spain issue, so the outtakes are in the gallery together but scans separatelly. The same interview and the same pictures were used for these two magazines. This photoshoot is a bit older that the one for China and the one for UK as you can see, because Kristen still has brown hair here. These pics were taken before she dyed her hair blond and I think that it was taken around the time she was with Soko in Paris, because one picture of Kris with Adir was published that time. It was in March. Well the one for Elle China is still my absolute top, but this one is also very beautiful and some of these pics are really great. I love the kind of retro style and I love those outfits she has. The article is still just in French and Spanish, so I could translate that from Spanish, but I will rather wait for the English version since my Spanish is worse and worse every day.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Tak tyto fotky jsou naprosto úžasné. Kristin to tam opravdu moc sluší. Jsem ráda, že se opět vrátila ke své barvě vlasů. Podle mě ji kratke vlasy opravdu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní fotečky!V krátkých vlasech vypadá fakt hodně dobře.....

    OdpovědětVymazat
  3. jop ako si povedala, v blod nie je zlá ale hnedé sú pre ňu proste lepšie      aj ja ju má takto radšej mno a na fotkách vyzerá veľmi dobre, jedna lešpei ako druhá, páči sa mi čo má na sebe oblečené a tie kombinácie

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tyhle fotky jsou naprosto dokonalé! Líbí se mi hlavně jaký tam má make-up, ta rudá rtěnka jí opravdu hodně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Těch photoshootů se fakt objevilo pořehnaně a jeden je lepší než ten druhý. Do tohohle jsem se úplně zamilovala! Je naprosto perfektní a moc se mi líbí všechny fotky ♥ Taky se mi hrozně moc líbí Kristenino líčení. To nemá chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že co se týká photoshootů, tak Elle je asi můj úplně neoblíbenější časopis! Jako vždycky jsou i tyhle fotky naprosto úžasné ♥ Kristen je na nich oprvdu krásná a abych řekla pravdu, tak mi nejdřív ty hnědé vlasy vůbec nedošly Blod byla skvělá, ale takhle je prostě taková přirozenější:) Já pojedu do Francie za týden a zrovna jsem si říkala, že bych si tam chtěla koupit nějaký časopis, takže jestli narazím na tenhle, určitě neodolám:)

    OdpovědětVymazat