neděle 7. srpna 2016

Gallery update 57.4: 'Come Swim' Behind the scenes

Proč mě lidé pořád akorát serou, můžete mi to říct? Poslední dobou mám pocit, že se všichni kolem mě snaží mi dělat nějaké naschvály nebo mě štvát. Nevím, čím to je. Ocitla jsem se na dost temném místě v posledních pár dnech a nelíbí se mi to. Proto jsem i dneska nakonec proflákala den, místo abych psala tak, jak jsem chtěla. Nakonec jsem ale přeci jen zavítala na tenhle blog, protože zkrátka a dobře blog mi vždycky pomáhá, když potřebuju zlepšit náladu, obzvlášť díky vám všem, kteří sem chodíte. Zjistila jsem, že jsem na blog.cz už od roku 2007. Konkrétně od března. Je to šílené. 9 let. Už to bude brzy 10 let. Tedy ještě za docela dlouhou dobu, ale zkrátka i tak, 10 let, to je šílené. A pět let z těch 10 jsem na tomhle blogu, což je úžasné. A šílené zároveň. Nepřijde mi to, že bych tu byla už takovou dlouhou dobu, ale opravdu, v prosinci to bude 5 let, co jsem na tomhle blogu, to je prostě... šílené. Jo jo, já vím, to prosince je ještě čas a já už se tu rozněžňuju, nechám toho. Mám pro vás konečně článek, který jsem chtěla napsat už nějakou dobu. Kristen měla režírovat svůj vlastní krátký film během tohoto léta a tak se také stalo. Natáčení krátkého snímku jménem 'Come Swim', který Kristen i sama napsala, proběhlo od 25. července do 3. srpna a kromě Los Angeles produkce probíhala především v Arizoně. Z toho je i docela dost fotek s fanoušky, které vám chci ale předpřipravit na příští týden, kdy tu nebudu. Hlavní roli v tomto snímku si zahrál Kristenin kamarád Josh, který sice není herec, ale podle jejích slov je úžasný. Cinematografem snímku je John Guleserian, který byl na stejné pozici i při natáčení filmu Equals, ve kterém si Kris zahrála, takže je super, že může spolupracovat s někým, koho dobře zná. Mám z toho natáčení bohužel pouze tři fotky, ale i jedno video, které vzniklo se všemi, kteří se na natáčení podíleli, včetně Kristen, která sedí na autě.
* * * * * * *
Why do people force me to feel like shit all the time? I am in a very dark place right now, so I decided to come here, on my blog, to you, my dear friends, because blog always makes me better. You make me feel better. That is basically the main reason why I still blog. Nine years guys. Nine freaking years. I am on blog.cz since March 2007. That is CRAAAAZY. It will be ten years quite soon, I still cannot quite believe it, but it's true. And half of this time I am here with you. Five years. It's going to be five years already, five freaking amazing years. In December. It is so weird. Whatever. I finally have for you article that I wanted to write for a really long time. As you know, or I at least hope that you remember that, Kristen had the opportunity to direct her own short movie that she also wrote. The short movie is supposed to be part of an anthology and it got a name 'Come Swim'. Kristen did shoot this movie last week, from July 25th to August 3. The filming is officially over and I have for you some pictures and also one video. John Guleserian who was a cinematographer for Equals movie was confirmed as cinematographer of Kristen's short. The main role was played by Kristen's friend Josh, who is not an actor, but according to Kristen, he's amazing. So check out.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Vieš, prečo ťa všetci serú? Pretože sú to ľudia! Presne tak, to je odpoveď. Presne viem, ako sa cítiš, tiež mám miestami pocit, že sa proti mne všetci spikli ale zvyčajne to netvrdá dlho a dá sa všetko do poriadku. Snáď to tak bude aj v tvojom prípade :) Fúha, od roku 2007 je to fakt celkom dlhá doba, ja blogujem od roku 2009 a mám pocit, akoby to bola už celá večnosť Mimochodom, teším sa na fotky s fanúšikmi, budem ich tu v blízkej dobe očakávať Škoda, že to video nie je dlhšie a že sa v ňom nedeje niečo viac. Každopádne, vyzerá to zaujímavo

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, že se rozhodla natočit svůj film. To moc lidí neudělalo, teda aspoň co já vím. Jinak na té 3. fotce jí to s tou čepicí sluší.
    Bohužel na Seleny koncert v Praze nejdu, protože na to nemáme dostatek peněz a moc mě to štve..

    OdpovědětVymazat
  3. ha tak to je proste tak to by si nebola asi ani na planéte Zem keby ťa niekto nenasral skoro každý deň a keď nie každý tak raz a poriadne
    no veľa sa z toho teda neukázalo tak dúfam, že sa čoskoro niečo poriadne aj objavi

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to mě mrzí, že máš takové špatné období, ale snad to brzy přijde. Já mám sem tam taky dny, kdy mi přijde, že se všichni a všechno proti mě spiklo. Budu držet palce, aby to přešlo ;)
    Jinak mě teda překvapilo, že Kristen už má natáčení toho svého filmečku za sebou. To bylo rychlé! Já jsem teda dost zvědavá, co z toho nakonec vyleze - snad bude film dostupný i pro nás :) A má teda parádní název! Ten se mi hned zalíbil :)

    OdpovědětVymazat