pátek 26. srpna 2016

Gallery update 58.1: New bts & stills from Equals

Jedna z Kristeniných nejlepších kamarádek Lindsey Byrnes je profesionální fotografkou. Už jsme od ní viděly dřív pár fotek Kristen, které má na svědomí, ale nikdy jich nebylo zveřejněno tolik. Myslím, že jich dohromady bylo tolik, co se jich teď objevilo najednou. A to se jich teď objevilo celkem 6. Mám hrozně ráda její portréty, protože ona má zkrátka talent zachytit ty správné momenty. I když jde o oficiální portréty, tak jsou zkrátka krásné a působí přirozeně a to je podle mě umění. Kristen v roce 2014 natáčela v Japonsku svůj film Equals a pozvala tehdy Lindsey, jestli by se za ní nechtěla přijet podívat. Podle jejích vlastních slov nezaváhala ani na chvíli, vzala batoh s foťákem a hned letěla. Poté, co vše zařídila, samozřejmě. Z této její návštěvy věřím, že vznikla hrozná hromada fotek, no před pár dny, možná vlastně teprve včera, zveřejnila některé z nich, konkrétně tedy 6, které pochází z natáčení filmu Equals a jsou naprosto úžasné. V galerii jsou tedy ještě zbylé dvě a jedna, která byla pořízena jiným fotografem během natáčení, ta je tedy barevná. Ty od Lindsey jsou všechny ty černobílé. Na některých můžete vidět i Nicholase a Drakea, no a tedy hlavně na všech můžete vidět Kristen a ty fotky jsou vážně úžasné. No... A kromě fotek z natáčení mám pro vás ještě 12 nových stillsek z filmu s Kristen v roli Nii. Ty jsou taky úžasné, každá jedna z nich, nejspíš budu muset udělat někdy nějaký filmový design po dlouhé době. Kdo z vás už film viděl? Přiznejte se! :D O pár lidech vím a jsem moc ráda, že jste se podívali, i přesto, že je ten film tak netradiční.
* * * * * * *
One of Kristen's closest friends Lindsey Byrnes is a profesional photographer. We've already seen photos of Kristen by her several times, well this time it's something special. Kristen invited Lindsey to visit her in Japan while she was filming Equals movie in 2014. For a really long time, Lindsey couldn't publish any of pictures she made there, because of the film production wasn't finished yet. Now, when the film is out for couple of weeks already, she could publish them. She's taken six amazing behind the scenes photos. She maybe took much more, but she published these six, that I truly, truly love, because they are absolutely amazing. She is really talented, her photos are usually a take of a certain moment, which I really love. And if they are staged, they just seem to be so natural. There is also another one behind the scenes picture in the gallery in color by someone else and the rest of those by Lindsey. I also have for you 12 new movie stills photos, all with Kristen as Nia. Have any of you already seen the movie? I am really glad that some of you already did. Check out these photos, they are really great.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Kristen má vždycky úžasné portréty.Přesně jak říkáš, takové přirozené, nenucené, prostě úžasné! ♥ Jinak film jsem teda ještě neviděla,ale vypadá opravdu zajímavě, tak hned jak budu mít čas tak bez váhání stahuju!

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen je fakt děsně fotogenická...úžasný snímky!

    OdpovědětVymazat
  3. ten film jsem viděla poprvý minulej tejden a přišlo mi to fakt luxusní

    OdpovědětVymazat