sobota 27. srpna 2016

Kontrola + náběr affiliates


Nerada to dělám, ale občas je to zkrátka potřeba. Včera během dne a večer (a některé i v noci) jsem oběhla (snad) všechny své spřátelené stránky a i částečně proto jsem se rozhodla, že je dnes ideální den proto, abych udělala kontrolu affiliates. Už si ani nevzpomínám, kdy naposledy jsem jí dělala, ale zkrátka a dobře jsem teď přibírala nějaké nové spřátelené stránky a článek u wanna be už je tak přehlcený komentáři, že se vůbec nevyznám v tom, kdo je spřátelený a kdo spřátelený není a kdo sem chodí a kdo sem nechodí. Respektive vím o těch, kteří sem chodí, ale zkrátka si v tom chci udělat pořádek a tak vyřadit ty, kteří se tu neobjeví jak je měsíc dlouhý. Protože ano, ta kontrola tu bude měsíc. Protože jsem moc fixovaná na své spřátelené stránky a nikdy nechci nikoho smazat, tudíž dávám hodně prostoru na zapsání. Když se někdo nezapíše za celý měsíc, tak potom přihlížím i k tomu, jestli vím, že tu jinak byl nebo nebyl, ale to už mi přijde jako poměrně kritické na to, abych ho ze spřátelených nevyřadila. Každopádně zkrátka je to tak, je tu po dlouhé době kontrola a budu ráda, když se zapíšete. Pro ty, kteří by náhodou už NECHTĚLI být nadále spřátelení, napiště mi to sem do komentářů prosím taky, ať vím, na čem jsem. A jako už klasicky, Katie*, charlie a susan se zapisovat do kontroly nemusí. Do kontroly se také nemusí zapisovat Katrin, jelikož jsme spřátelily včera, takže je v podstatě zapsaná :D. Můžete mi ale odpovědět na tu třetí otázku, když se vám bude chtít, nebo mi nechat nějaký hezký vzkaz :D Je víc lidí, kteří by se zapisovat nemohli, ale to už bych sem taky mohla vypsat půlku lidí, tak to zkrátka omezím pouze na sisters sites :D Do kontroly pak stačí akorát:

1. Přezdívka + adresa blogu
2. Proč chcete zůstat spřátelení?
3. Jaké články byste tu rádi viděli častěji? (nepovinné)

Rozhodla jsem se zároveň dát prostor i pro potenciální nové spřátelené stránky, takže pokud spřáteleni nejsme a chtěli byste spřátelit, napište mi do komentářů:

1. Přezdívka + adresu blogu
2. Zaměření blogu
3. Proč chcete spřátelit?

Spřáteluji pouze s blogy, které jsou zaměřené na věci, které mě zajímají. Proto si prosím neberte osobně, když nebudu chtít spřátelit, přijde mi, že by nebylo správné, kdybych komentovala články o lidech, které ani neznám, nebo o tématech, která mě nezajímají, seriálech, které nesleduji, a tak dále. Pokud se vám neozvu do dvou týdnů, nejspíš z tohoto důvodu nespřátelím. Kontrola a náběr tu budou ode dneška do konce září.

19 komentářů:

  1. • Roxy + emmastone-hq.blog.cz + gosling-ryan.blog.cz
    • protože TY a protože KRISTEN ♥
    • hmmm, možná rozhovory? Samozřejmě, když se objeví nějaký zajímavý a budeš na to mít zrovna čas a chuť, mě je hrozně baví číst, navíc tvoje překlady jsou peckový. Jsem ale jinak naprosto spokojená s tím, co sem přidáváš, nic mi tu nechybí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s Roxy, rozhovory jsou super, ale také ráda čtu novinky, ráda si prohlížím photoshooty, ale myslím, že ty nemáš potřebu na blogu nic měnit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Katie*, www.justa.blog.cz
    Ty víš, že já se vždycky zapíšu, i když nemusím A proč chci zůstat spřátelená? Protože mi už jsme takové blogařské sestry A dobře, taky se mě prostě jen tak lehce nezbavíš ;)
    To je docela těžká otázka, protože mně tady v podstatě nic nechybí. Možná se jen přidám k Roxy a Katrin - ty rozhovory by byly super, ale naprosto chápu, že z časových důvodů prostě nemůžeš všechno překládat. Jinak je to tady zkrátka skvělé a je jen radost navštěvovat tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
  4. A i když nemusím, tak se prostě musím zapsat Jednak jsem na sebe vždy nesmírně hrdá, když se do nějaké kontroly zvládnu zapsat (takový osobní úspěch) a jednak chci, aby bylo jasno, že jsem tu pečená vařená (nejde to v poslední době ani poznat, to psaní komentářů totiž teď nějak nehorázně flákám, ale já se polepším, slibuji)1. susan, emmy-rossum.blog.cz
    2. Tak tuhle otázku bych asi raději vynechala, vždy mám při ní tendenci sklouzávat k emocionálním a sentimentálním výlevům, mnohdy až děsně trapným a těch tě raději ušetřím, mám tě na to příliš ráda Ale myslím, že tak nějak asi víš proč, teda doufám:))
    3. Noo, do této otázky bych se pro změnu ráda zapojila, nejlépe něčím moudrým, ale tak nějak nejsem schopna nic zajímavého vymyslet. Nenapadá mě nic, co by třeba jinde bylo a tady to chybělo, teda kromě candids, ale ty mi tu upřímně vůbec nechybí. Mě by třeba bavily nějaké takové menší "flashbacky" do Kriteniny minulosti, připomenout si nějaké ty nezapomenutelné chvilky pomocí videí, fotek, gifů atd, kdyby fakt nebylo co přidávat

    OdpovědětVymazat
  5. Nicol a actresses.blog.cz
    Jsme aff již pěkne dlouho a nějak si nedovedu představit, že bychom nebyli, tvůj blog je pro mě i srdcovka a velice ráda si i čtu věci z tvého osobního života, které píšeš k novinkám Kristen :)
    A častěji? Pfff, jako rozhovory by byly fajn, ale sama  vím, jak je to časově náročné, možná nějaké flashback články třeba, jak píše susan, napadlo mě to samé

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Steeeva + tom-w-hiddleston.blog.cz
    2. no pretože mám Kris rada a pretože sa tu sále rada vraciam, je to tu super
    3.no a nemenila by som tu nič, snažím sa komentova čo to ide a a by to bolo k veci a mne sa to tu páči také aké to tu je

    OdpovědětVymazat
  7. 1. Ashley* + jennifer-lawrence.blog.cz
    2. Protože si fajn holka a máš úžasný blog o Kristen ♥
    3. Asi taky ty rozhovory, ty jsou super.Ale jak už tu bylo řečeno, chápu, že nemůžeš pořád překládat rozhovory ;) No a třeba přidávat nějaké zajímavosti o Kristen :)

    OdpovědětVymazat
  8. 1. Uthande + sel-m-gomez.blog.cz/
    2. Protože jsme spřátelené jen chvíli, ale ten hlavní důvod je, že mám Kris ráda a baví mě číst tvoje články
    3. Nic bych neměnila. Nic mi tu nechybí. Prostě jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vím, že se zapisovat nemusím, ale já pro jistotu chci! Abys na mě třeba nezapomněla, když se nezapíšu! 1. charlie + lucyhale-only.blog.cz
    2. jsme spřátelené už dlouuuhou dobu a moc jsem si tě oblíbila, hlavně tady chodím s radostí, protože Kristen miluju a ty máš o ní dost kvalitní blog! ♥
    3. všechny! článku s Kris není nikdy dost, ale ty to tady tak vedeš, jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. nicol
    onceuponatimecz.blog.cz
    miluju kristen a hlavne miluju tvuj blog, chdim sem denně :)

    OdpovědětVymazat
  11. - Katie + amandaseyfried-hq.blog.cz
    - Tento blog mám strašne rada, pre mňa fakt skvelý zdroj informácii o Kristen
    - Mňa nič také nenapadá, ale možno tie rozhovory, čo spomenula aj Roxy, takže asi to :)

    OdpovědětVymazat
  12. katka219 + katka219.blog.cz
    - Tyhle otázky vážně nesnáším! Nikdy nevím, co mám napsat, abych jen neopakovala komentáře přede mnou... Určitě chci zůstat spřátelená, protože jsme affs už dlouho a tenhle blog hrozně ráda navštěvuju ještě dýl. Jsi mi moc sympatická, zajímají mě tvoje názory a tvé články se mi čtou krásně:) Navíc mám moc ráda Kristen!
    - Tak to vůbec nevím... Jsem tu se vším spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  13. Blazulka + e-clarke.blog.cz
    Protože mám ráda tvůj blog, ráda se dozvím něco o Kristen, ikdyž třeba komentuju málo nebo tak, opravdu sem chodím často :)

    OdpovědětVymazat
  14. 1. Merylka + www.meryl1.blog.cz
    2. Protože jsem s tebou spřátelená šíleně dlouho a jsi naprosto skvělá blogerka a holka. Ráda sleduji tvoje příspěvky na instagramu A co víš, máš blog o úžasné Kristen, který je aktuální a úžasný :)
    3. Ráda bych se třeba dozvěděla něco z minulosti Kristen, třeba nějaké fotky z dětství nebo ze školy a tak :)

    OdpovědětVymazat
  15. nicolka
    vanessahudgens-alll.blog.cz
    Vanessa Hudgens
    mas to tu naprosto dokonalé, chodím sem pořád :) miluju novinky o Kristen

    OdpovědětVymazat
  16. 1. Karl + kesha.er.cz
    2. Protože mám rád Kristen a rád navštěvuji tento blog :)

    OdpovědětVymazat
  17. 1. Ozzy + ashley-tisdale.blog.cz
    2. ashley-tisdale.blog.cz
    3. Konečně nějaký kvalitní blog o Kristen a líbí se mi tu zde ta originalita :)

    OdpovědětVymazat
  18. Domča | jennlaw-shaiwood26. listopadu 2016 v 2:38

    Domča a Nika + jennlaw-shaiwood.blog.cz
    2. Fanstránka o Jennifer Lawrence a Shailene Woodley
    3. Mám strašne rada Kriste. A tu sa vždy objavujú novinky skoro a vôbec páči sa mi tvoja stránka

    OdpovědětVymazat