pondělí 21. září 2015

Toronto International Film Festival 2015: 'Equals' Q&A after the screening


Jsem zase rozlítaná, hrozně ráda bych zažila nějakej den, kdy bych nikam nešla :D Zrovna jsem přišla z procházky s kámoškou a za hodinku zas odcházím do kina. Nejradši bych to zrušila, ale už nemůžu. Takže zase půjdu do kina a nechci teda působit, že jsem nemocná, protože víte, že do kina chodím často a ráda :D ale byla jsem minulé úterý, ve středu, v sobotu a jdu dneska... to už je vážě asi trošku moc :D No nevadí. Mám pro vás týden staré video, ale tak neměla jsem zrovna moc času, doufám, že mi to odpustíte. Je to video z krátkého Q&A, které následovalo po promítání filmu na Torontském filmovém festivalu. Kristen bohužel stihla odpovědět pouze na jednu otázku před tím, než musela zdrhnout, aby stihla letadlo. Doslova zdrhnout, měla to tak tak, ale zřejmě chtěla zůstat do konce a aspoň se s diváky rozloučit. Odpověděla tedy alespoň na otázku o tom, jaké to bylo pracovat s Drakem a na tomhle filmu a jsem moc ráda, že se tam aspoň objevila. Nejlepší moment je, když odchází, jak se tam všichni tři hromadně obejmou, to můžete vidět i na animacích a potom Drake: "Tak, teď už můžete všichni jít." :D To mě pobavilo. Určitě stojí za to kouknout na celé Q&A, i když už tam potom Kristen není, protože jak Nich tak Drake jsou prostě skvělí a já si je díky celému TIFF oblíbila ještě víc :)
* * * * * * *
After the official premiere of Equals at TIFF 2015 (Toronto International Film Festival) on Sunday, September 12, 2015, there was a short Q&A happening. Unfortunately, Kristen had to leave just after few moments, because if she haven't left, she would miss her plane. She is still filming Woody Allen's movie, so she had to come back on the set. But she did answer just one question, but you can see that she's dressed in her normal clothes. She looks very cute, but it's so bad she had to go, but I of course, understand. The cutest moment on planet Earth comes when she's leaving and Nich, Drake and she are all hugging. But it is worth watching even withou Kris, it is interesting to hear Nich and Drake talk about it. So check out.

2 komentáře:

  1. tomu se říká kinový maniak! jinak super video, škoda jen, že Kristen nestihla více otázek. :) Jinak, chtěla jsem se tě zeptat, po kontrole bych si tě ráda dala do sisters, nevadilo by ti to? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Budiž ti odpuštěno.
    Mezi námi, na co pořád chodíš do kina? Já nebyla snad od druhých Avengers, které jsem si ale dala dvakrát. Nicméně teď se chci dostat na Everest - ta věta může být zavádějící, ale dál než do nejvyšší řady kina nelezu. Že ty jdeš už počtvrté na American Ultra!
    Kristen je rozkošná, prostě jít na kousek konference a potom utéct na letadlo může jenom ona! Vážně mě nenapadá nikdo jiný, kdy by se z konference neomluvil. A ten závěr? Luxusní!------- zkopírovaná zpráva, jsem líná, nezlob se ---------
    Po nějaké té chvíli jsem zase napsala - asi to není nejlepší slovo - článek a udělalo by mi radost, kdyby sis ho, jako mé milé sb, přečetla. Ale samozřejmě Tě do ničeho nenutím. Pusu, Vera.

    OdpovědětVymazat