sobota 5. září 2015

First official clip from EQUALS!!!!

Okej... nejsem okej... naprosto nejsem okej... Ach můj bože, dnešek je natřískaný novinkami, jsem z toho úplně hotová! Tolik novinek, já se snad zblázním. Doslova. Uložím fotky, zveřejním a hned se objeví další :D Ale zároveň jsem nadšená. Benátky jedou. Dnes byl totiž zveřejněn první oficiální klip z filmu Equals. Sice velmi krátký, ale pořád je to 40 vteřin z filmu, na který se tak nehorázně těším. Nepadne tam jediné slovo, jen záběry na Niu a Silase a hudba... ale musím říct, že jsem z toho nadšená. Ten film opravdu bude vizuálně velmi zajímavý, přesně jak jsem očekávala podle toho, jak se mluví o způsobu toho natáčení. Určitě se koukněte, doufám, že ten film někdo koupí, abysme se dočkali celého traileru :)
* * * * * * *
Okay... I am not okay. I am absolutely not okay! Oh my God, today is such a wonderful day! So many news, I am so excited. And the premiere is coming, that's perfect. I am happy to tell you that I have for you first official clip from Equals movie with Kristen as Nia and Nicholas Hoult as Silas. No words spoken in this clip, just music and cameo, but I love it, I truly do. This film is obviously going to be very visually interesting and I cannot wait to see more!

4 komentáře:

  1. Ten klip toho moc neřekne, ale aspoň to trochu ukáže ten styl natáčení a přesně něco takového mám ráda. Takže se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
  2. Já fakt nechápu, jak může být někdo tak přenádherný jako Kristen Stewart. Vážně jí zbožňuju každým coulem, ale prostě to jak je krásná mi bere dech i přesto, že nejsem ani trochu homosexuální.. Prostě jí fakt obdivuju.. A na ten film se hrozně moc těším, protože je tam úchvatná i v 40 vteřinách! Nemohla jsem si v životě vybrat oblíbenější herečku.. Hodně zbožňuji Sandru Bullock, ale Kristen je Kristen. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na film jsem opravdu zvědavá a jsem ráda, že se objevuje tolik novinek, je to úžasné, to číst a koukat na to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem vážně na ten film zvědavej :)

    OdpovědětVymazat