pátek 4. září 2015

Gallery update 47.0: 72nd Venice Film Festival - Dinner for the Equals delegation

A měla jsem pravdu. Můžu asi říct a nebudu lhát, že téměř hned, jak Kristen přicestovala do Benátek, byla očekávaná někde jinde, než v jejím hotelovém pokoji. Oficiální události jako tisková konference a premiéra filmu se sice konají až dneska, ale už včera se Kris objevila na jedné takové menší akcičce. Takže začíná období úžasných novinek ze 72. ročníku filmového festivalu v Benátkách, na které jsem se těšila už dlouho. Kristen, stejně tak jako všichni ostatní, kdo měli prsty v Equals a byli schopni přicestovat do Benátek, se totiž zůčastnili večeře pořádané pro delegaci Equals a kromě Kristen tu delegaci mimo jiné zahrnuje i režiséra Drakea Dorema a Nicholase Houlta, který, jak asi víte, hraje ve filmu Kristeninu polovičku. Ačkoliv Kris spíš hraje jeho polovičku. Téměř doslova. On je strašně vysokej :D Každopádně se mi ty fotky hrozně moc líbí. Akce se konala v Hotelu Danieli, kde dost možná Kris i bydlí, těžko říct... to pro italské fanoušky, já tam asi teď už nepojedu :D Proč se mi ty fotky tak hrozně líbí? No asi je to tím, že je tam Kris ve svém klasickém oblečení, tílko, džíny, její oblíbené zámečky, ať znamenají, co chtějí, tenisky... Čím víc proužků, tím víc Adidas :D A také moc hezké a příjemné líčení, hrozně se mi líbí ta tmavá rtěnka! Moc jí sluší :) Nejlepší jsou ty fotky, kde jsou společně s Nichem a Drakem, takže se určitě koukněte i na zbytek do galerie. Není jich moc, ale nemyslím si, že by se objevily ještě nějaké další, přeci jen to byla asi spíš privátnější událost. Kris vypadá trochu unaveně, ale po tak dlouhé cestě myslím, že se není čemu divit...
* * * * * * *
And I was right. It is possible to say, that right after Kristen arrived in Venice, she was expected somewhere else than her hotel room. All those official events are happening today, but there was one yesterday too. So I have for you first official not fan photos from 72nd Venice Film Festival. There was an official dinner for the Equals delegation, that includes everyone who was involved and managed to come to Venice yesterday. And it includes except Kristen also the director of this movie, Drake Doremus and also Kristen's co-star and opposite in the movie - Nicholas Hoult. I really like these photos, I truly do love them. Why so? Because they are just so cool... you know. Kristen is in an comfy dress, she has jeans, t-shirt, sneekers and very, very beautiful make-up and she just looks cute, especially at those photos with Drake and Nich. So check them all in the gallery, just 11 for now, maybe come some more, but I doubt that, it was more like an private event, I guess. Some photographers were allowed, obviously, but not billion like usual.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

-x-

3 komentáře:

  1. No ak mám byť úprimná, ja som z týchto fotiek nadšená. To tielko a nohavice vyzerajú na Kristen úžasne, nayše ten rúž ju úplne rozžiaril a pekne celý ten outfit oživil :) Taktiež som si všimla tie nádherné hodinky, ktoré má! Tie sú fakt peckové! Škoda, že to bola taká privátna akcička, dúfala som, že sa dočkáme aj nejakých ďalších fotiek ale tak nevadí. Snáď budeme mať z festivalu hromadu fotiek, ktoré nám to vynahradia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám rtěnku s podobnou barvou AW YISS (ehm pardon), ale máš pravdu, Kristen vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  3. Poctivě jsem se podívala na všechny fotky :) A musím říct, že mi udělaly obrovskou radost. Všechny ty nové fotky s Kristen z Benátek na mě před pár dny vybafly na Instagramu a já málem padla. Zase mi úplně vypadlo, že se má objevit na letošním ročníku tamního filmového festivalu Asi bych na svou paměť měla začít jíst nějaké prášky No nic. Kristen vypadala skvěle! Jako vždy měla naprosto prďácký outfit! Moc se mi líbí hlavně ten šedý top :) A ta tmavá rtěnka jí hrozně moc sluší. Měla by ji nosit častěji :) Jinak ji ráda vidím po boku Nicholase. Vypadá to, že si spolu fakt sedly :) A páááni, jak je oproti němu Kristen malinká. To jsem si ani nikdy nevšimla, že je Nicholas tak vysoký :)

    OdpovědětVymazat