sobota 12. září 2015

Kristen and Josh Horowitz's Dubsmash at TIFF

Zase jednou ležím ve své posteli, snažím se do hlavy narvat ještě nějaké informace, které jsem tam měla rvát v průběhu celého roku a ne během posledních dvou, tří dnů... i když stejně vím, že dřív nebo později nad tím usnu a jediná věc z toho, co jsem se do své hlavy snažila vecpat za poslední hodinu, tam nezůstane. Zítřek už přišel a až se ráno vzbudím, budu se muset učit. A budu se učit celý den. Celý den s italskou literaturou a gramatikou. A nebudu tady. A neměla jsem tu vůbec být, slibovala jsem, že tu nebudu až do úterý, ale když se objeví něco takového, jako teď, tak zkrátka nedokážu nepřidat to na blog. Teď už se toho stejně moc nenaučím... je noc. A nemám energiťák... takže už stejně půjdu spát. Kristen už je v Torontu na letošním ročníku filmového festivalu, který se tam koná, a dělá nějaký ten press junket k propagaci Equals společně s Drakem Doremem a Nicholasem Houltem. A jedním z lidí, kteří s Kris a Nichem dělali rozhovor, je samozřejmě i Josh Horowitz. Při té příležitosti právě vzniklo tohle několika vteřinové video, ze kterého chcípám smíchy. Moje reakce byla někde mezi válením se po zemi smíchy a "dost internetu pro dnešní den". Já vám ani nebudu říkat, o co jde, prostě si to pusťte :D Viděla jsem to asi 10x a stejně je to pořád vtipné :D Jen to potvrzuje fakt, že Kris je vážně za každou blbost, když jí to přijde vtipný :D A mně to teda vtipný přijde :D
* * * * * * *
Once again, lying in my bed, trying to learn something more, but knowing that I will sooner or later fall asleep and nothing I tried to put in my head during last hour will not stay in there till the morning. Tomorrow comes soon, it actually already did and I will spend the whole day by studying Italian grammar and literature. I have one exam on Monday and one exam on Thuesday. I really wanted to... not be here, because I really need to study, but then I realized, that I am not able to stay out of blog completely, when something like this appears. After seeing this video... my reaction was something between "LMFAO" and "enough of internet for today". Kristen is already in Toronto doing a press junket for Equals with Drake Dorems and Nicholas Hoult... and one of journalists, who did an interview with Kris and Nicholas was, of course, my favorite Josh Horowitz from MTV. And he's nuts :D He and Kristen made this video and I am fuckin' crying how much I'm laughing... So check out... I cannot even explain what it is, it just had to be seen. It has 10 seconds, so watch it! It's worth watching :D I've seen it like ten times now... still funny :D

7 komentářů:

  1. Aaaaa dubsmash. Je sice pravda, že to nepřekoná Agent Carter vs AOS, ale taky mě to pobavilo
    A přeji ti hodně štěstí u zkoušek!

    OdpovědětVymazat
  2. Hádám, že tohle bude fenomén následujících měsíců A to video je úžasné! Kristen je fantastická! Hrozně se mi líbí ta část "There's no crying in baseball"

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Katie*, to video je naprosto skvělé a dost mě pobavilo! Kristen je tam úžasná! ♥ Taky ti přeju hodně štěstí u zkoušek :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to bolo skvelé trošku mi to sekalo lebo mi blbne net ale inak to bolo skvelé, Kris sa do toho poriadne oprela     
    mno a pri to učení sa mi pekne drž

    OdpovědětVymazat
  5. kristen je ve videu uzasna. u zkousek preju hodne stestí, já to znám taky mám ted za sebou zkousky

    OdpovědětVymazat
  6. Tak snad už máš milá Angie. jednu zkoušku úspěšně za sebou a s druhou se stejně zdárně vypořádáš zítra, držím ti usilovně pěsti, abych ti alespoň trošičku pomohla, ale určitě to budeš mít v kapse!:) To věřím, že je těžké se odloučit od netu, zvlášť v době učení to jde bůhví proč ještě hůř...záhada! A navíc Kristen toho teď má tolik, co přidávat, ale tohle teda všechny premiéry a photoshooty převyšuje...tohle je opravdová perlička  a nemůžu uvěřit, že takové videjko vážně vzniklo!! Je to bezpochyby to nejlepší, co se na internetu za poslední dny stalo a nepřekvapuje mě, že je toho Kristen součástí! Ona a Josh mě spolu vždy něčím pobaví, ale teď se vskutku předvedly a tímhle si prostě museli všechny získat a jestli mi ještě někdo po tomto řekne, že nemá Kristen rád, tak s ním hezky rychle zamávám!! No nic jdu si to znovu pustit, o zábavu mám postaráno!

    OdpovědětVymazat
  7. Klasika, také všechno učení na zkoušky nechávám až na poslední chvíli =) No, doufám ale, že ti to dobře dopadlo =)

    OdpovědětVymazat