čtvrtek 17. září 2015

Gallery Layout no. 4

imagebam.com
December 26, 2013 - September 17, 2015

V minulém článku jsem psala, že fotek Happy/Sad/Confused je už tolik, že bych z nich mohla udělat nějakou koláž. A přesně to jsem udělala. Konečně jsem se dokopala k tomu, abych vytvořila nový design pro blogovou galerii, takže kdo se chce podívat, stačí kliknout buď na odkaz v menu, nebo na jakýkoliv z odkazů na galerie v gallery updatech tady na hlavní stránce. Musím říct, že se mi vážně líbí, protože prostě miluju ty fotky, které jsem použila. Rozhodla jsem se ho udělat takový jednodušší, ale myslím, že se celkem povedl, co říkáte? Doufám, že se vám líbí. Už to chtělo změnu, ten předchozí tam totiž byl téměř neuvěřitelně dlouho, skoro 2 roky. A to je fakt moc. Měla jsem ho ráda a netrávím tam zas tolik času, aby se mi okoukal tak rychle, ale v poslední době už jsem ho skoro nemohla vystát. Jen jsem se k té tvorbě nového nějak nemohla dokopat. Co se týče hlavní stránce, tak ten, co tu teď je, tu ještě nějakou chvilku i zůstane, tak doufám, že vám to nevadí :D
* * * * * * *
I talked about making a collage from those Happy/Sad/Confused photos with Josh Horowitz... and so I did... like half an hour after I said that :D I finally made new design for this site's Gallery. And I love it. I actually really do, because I used great photos and it really needed change, so if you want to see that new gallery layout, just click on Gallery in menu or any links in gallery updates and you will get there. I hope you guys like it. The previous one was great, but it was there for really long, long time... almost two years, so I am glad I finally changed it.

4 komentáře:

  1. Mně se teda úplně líbí :) Líbí se mi moc barvičky, teda ta šedá, černobílá, je strašně zlatá, Kris je na nich úžasná :) Úplně krásně jsi to sladila, jednoduchost je krásná a to i tu :)!! Za mě teda ooobrovský aplaus na design, je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  2. oh, Angie, já vůbec nechápu, jak ty to děláš! Ten lay je naprosto nádherný a dokonalý! Vybrala si i moje oblíbené fotky! :) takže opravdu tleskám a palec hore!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se ten design vážně moc líbí a použila si nádherné fotky :) Skvělá práce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten layout je vážně skvělý, moc se mi ta koláž líbí, fakt celkově vtipné, šťastné fotky!

    OdpovědětVymazat